Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online letolet
745 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 18:51

Paris gratuluji! A byla jsem na tom včera jako ty. Ráno hned kolem osmé hodiny výsledky cermatu a polil mě studený pot. Uklidnovaly mě jen percentily. A pak jsem celý den refresovala stránky školy, která avizovala výsledky na vcerejsek. A jo, vyšlo to, dostala se na školu, kterou si přála, takže krásný klidný víkend... výsledky z druhé školy budou až 3.5.

Mulen faustefra Všem držím palce a věřím, že pokud to nedopadne na poprvé, tak při odvolanich se to vytříbí a  klapne to.

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 18:52

letolet taky gratuluju!

Ty vysledky Cermatu vam prisly mailem?

Online letolet
745 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 18:57

Mulen ano, poslala to škola, která zverejnovala včera výsledky. Nevím ale, čím se to rozesílání řídí, u starší dcery to tehdy poslala škola, která zverejnovala výsledky později a navíc to přišlo až den po zveřejnění výsledků. 

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 19:18
Reakce na Paris:

Mulen letolet faustefra tak jak dopadly přijímačky?

Dcera bodově nic moc... výsledky horší než cvičné testy doma. Na jednu školu se nedostala (naštěstí ji nepreferovala, tak ani nebudeme podávat odvolání) a dopadlo to na druhou školu, na kterou chtěla raději. Ale bylo to o fous. Byly to teda nervy.

​u nás dobrý, překvapila děvenka. Na preferovanou školu byla 13 z 25 přijatých, celkem se hlásilo 108, na druhou dokonce 1 z 20, hlásilo se 168. Flegmoška reagovala trochu rychlejším zamrkáním a pronesla Hm, ujde to 

A za rok si to střihneme znovu s mladší kunhutou, to se fakt těším.  A pak během dalších 3 let s klukama. 

Offline Paris
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 19:23

letolet tak super. Gratuluju. Koukám, že jsme to měly jako přes kopírák. Ty výsledky mně neudělaly dobře. Dostala jsem je už v 7:20 a celý den v práci byl peklo. Když pak postupně hlásily kolegyně, jak na tom jsou se svými dětmi (hlásily se na gympl), moc pyšná jsem na svou dceru nebyla.

Mulen ano, emailem. Záleží na řediteli školy, jestli je pošle. Není to standard. Takto jsme se dozvěděli výsledky testů z obou dnů, percentil úspěšnosti i body za jednotlivé otázky.

Offline Paris
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 19:26

faustefra teda, tak to moc gratuluju. To musel být hodně dobrý výkon.

Online letolet
745 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 19:28

faustefra skvělé, radost číst. 

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 19:47

Paris výkon asi jo, na to, že domácí příprava byla téměř nulová. Má štěstí na učitelky, obyčejná vesnická základka s učiteli, kterým na těch dětech docela záleží. Měli teď dobrovolné semináře z matiky i češtiny, takže si s vysvětlením způsobu a případných záludností docela pohráli. Ale vlastně spíš probírali, že to bude dobrý a nekonalo se žádné drilování příkladů. A matikářka navíc všem oba dny ráno poslala sms- Klídek, to dáš

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 19:48

letolet radost psát

Offline Paris
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 20:13

faustefra to bylo od matikářky moc hezké 

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 20:37

faustefra tak to je výsledek, gratuluju moc!

Vy se máte, že už to víte .

Online continuity
43015 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 20:39

faustefra faustefra gratuluji taky!

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 21:26

Paris ona je má ráda, je to jejich třídní a odchází s nimi do důchodu. Přesluhuje, je jí skoro 70 a je skvělá 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 22:31

Odcestovali sme na dovolenku. Moji rodicia sli o par dni napred. A ten jeden koho netreba menovat nam tu vsetkym lezie na nervy a kazi dobru naladu a skusa bojkotovat program. Je mi z toho do placu. Nemam chut sa ani rozpisovat. A to ubehli len 4 dni

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2023 22:50
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 23:14

eless ach jo. Neda sa ho poslat po vlastnom programe a vy po svojom? Aspon by ste mali vsetci klud. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 00:16

Mrakoplas auto jedno a v pesej dostupnosti nic. Ibaze by sedel vnutri a nikam nechodil. 

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 01:50

eless Taky možnost...lituju tě moc, tohle člověka fakt otráví. :-(

A všem úspěšným gratuluju, jsou to nervy, my to prožívali loni a i když jsme předem věděli, že dcera nenastoupí ani na jednu ze škol, kam se hlásila, bylo to napínavé! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 10:35

elessVy tam jezdíte za nějakými příbuznými, nebo si to pletu? To jsou jeho příbuzní nebo vaši? Nedá se ho proste z programu vynechat, at se zabavi sám?

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 30. dubna 2023 10:38

eless Tak navrhni ať je doma, třeba to i uvítá. Užijte si se synem dovolenou!