MP Meri ano, mame tu nasich blizkych my a nie on. Karja dnes asi ostava "doma" a my si pojdeme po nakupoch
Stěžovací vlákno
eless Já si myslím, že přesně o tohle mu jde:-D. Možná chtěl i uplně zůstat doma, čehož bych se příště držela;-)
Karja vies ako... doterajsie 3 moje navstevy s dietatom financoval a teraz sa rozhodol ze pojde tiez. Nemohla som ani pipnut lebo by som ostala doma na zadku a za tie vsetky prikoria si dovolenku zasluzim! Sama by som tu letenku nemala z coho zaplatit. Myslim ze nabuduce bude zase doma ![]()
eless Jasný, to chápu;-). No hlavně si to se synkem užijte!
A matikářka navíc všem oba dny ráno poslala sms- Klídek, to dáš
To máte super základku a extra matikářku. Syn dostal taky takovou zprávu, od třídniho češtináře a od ředitele. Jenže oni byl na talentovkách a bylo jich ten den pár. Říkal, že ho to potěšilo. A ta pozitivní motivace u nich byl celou zš a je to strašně poznat.
Kdo má angínu? Já. ![]()
brrr ufff, tlapkám a přeju, ať rychle zaberou ATB a ať tě to moc nebolí...![]()
Pavlena Dík,mám pocit, že mi exploduje krk. Nejradši bych spolykala ty atb naráz, ať to rychleji pomůže.
Pavlena Dík,mám pocit, že mi exploduje krk. Nejradši bych spolykala ty atb naráz, ať to rychleji pomůže.
U nás se osvědčuje do krku stříknout Tantum Verde (nebo cucat ty pastilky, případně Orofar), ale to určitě něco máš. Soucítím.
Anaj Mám, dík. Orofar jsem cucala celý včerejšek. Dneska je mi z představy, že něco cucám, úplně šoufl.
brrr ať je brzo líp. Kdysi mi na to doktorka napsala kortikoidy. Je to asi pěkná prasarna, ale pomohlo to přímo zázračně.
brrr Orofar je i ve spreji a pridala bych priessnitz. Ale nekdy nepomaha nic, zazila jsem a bala jsem se kazdeho polknuti. Tak at to brzo povoli!
brrr atb zabírají rychle, zítra už ti bude určitě líp. Angína je pěkně nepříjemná.
Dík všem. Beru si paralen na teplotu a trochu zabírá i na ten bolavý krk.
brrrměla jsem nedávno a druhý den už to bylo mnohem lepší. Posílám pofoukani.![]()
brrr taky přeju ať je zítra líp, hlavně, že máš antibiotika, když všude píšou, že nikde nejsou
Včera mě asi něco kouslo do nohy, dneska otok jak blázen, od půlky lýtka po patu, bolí to, normálně mě škrtily volnější džíny. Mám to v zábalu, ale furt stejný. Zítra si beru HO, nemám v kanclu kam dát nohu nahoru.
brrr ať to zabere co nejdříve, angína je hnus
andulka01 tlapkám a dej si nějaký analergin nebo zyrtek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články