MP Meri my tuhle jeli v pátek odpoledne DO Prahy a bylo to mnohem ucpanejsi než z Prahy ven
se zubarem lituju, i s tím objednanim, já se rovnou dnes objednala a listopad, moc mi tenhle systém objednani se rovnou na priste, vyhovuje
MP Meri my tuhle jeli v pátek odpoledne DO Prahy a bylo to mnohem ucpanejsi než z Prahy ven
se zubarem lituju, i s tím objednanim, já se rovnou dnes objednala a listopad, moc mi tenhle systém objednani se rovnou na priste, vyhovuje
Potrefenáhusa to ti teda vážně nezávidím! Já mám tematický příspěvek, ale do radostného.
Potrefenáhusa objednání se na příště ihned je jediná možnost, jak se všichni dostaneme k zubaři. (Máme všichni jednoho, takový pěkný rodinný výlet
)
barbucha To zní jako pokousání od štěnice? Dva dva říkáš?
MP Meri no tři dny volna.
Minulý pátek jsem si brala dovolenou, vyráželi jsme ve 12 a stejně jsem to přes Prahu jela víc než hodinu.
Velký okruh je zacpany tak nějak kontinuálně v každou denní dobu a to jsem tam ještě nejela odkdy je zavrenej Barrandak.
RoSa No že jsem si to googlla, pěkný fuj.
Ztratila jsem dcery občanku. Nevim, jestli je dobrý nebo blbý, že pravděpodobně doma.
Štěnice?! Kde bych to vzala?
jo, dva a dva...
Mám to jen po dvou! Psa prevetivně vykoupu, ale nevim jestli má blechy. Myslela jsem že ta tabletka na klíšťata odpuzuje i jiný prevíty... V sobotu jsem se prošla přes louku a myslim že to mám odtamtud.
Kurnik to svědí. Mažu fenistilem jak divá, ale prd platný!
Já to nechtěla zmiňovat, ale Praha je štěnicema zamořená. Nedávno jsme to řešili ve spřátelené domácnosti. Pán z desinsekční firmy říkal, ze dělá denně 3 domácnosti, je jich ve firmě x a těch firem v Praze operuje desítky ...
Nepište tu o štěnicích! Probouzí se mi staré trauma z Erasmu. Zamořené koleje a nebylo kam se odstěhovat![]()
MP Meri děla to po domácnostech? U babičky jel celej dům
barbucha tak to může bejt od komárů... nebo od muchniček, od těch to teda svědí pekelně, a dlouho
barbucha Hele to si dovezeš v tašce z hotelu klidně. No a letos v říjnu koleje v Lednici řešili svrab a v Praze štěnice, ne?
Edit. Vloni.
Kan jo, na Strahovskejch kolejích... jsem do kopce radši chodila pěšky, jsem se bála těch busů, co tam jezděj nahoru
Potrefenáhusa Tady jsou domácnosti dvě a druhá je přesvědčena, ze jsou čistý. My jsme teda zakoupili ty detekční pasticky všichni, protože se navstevujeme a prý se to dá přenést i tak. Ale klepu na všechno, uz je to několik týdnu a je to čistý. Panická vlna v bublině proběhla pořádná, uklidnil nás vlastně až ten postřikovac, kterej to de facto odmavl, ze to má doma každej druhej. Hned jsme se přestali cejtit jako prašivý ![]()
Jinak v Praze prej 3 nejčastější možnosti chytit - MHD, knihovny (!) a tělocvičny/fitka.
No u nás loni dcera měla svrab a asi to vypadá, že to donesla od koček u koní, kam chodí jezdit.... Až druhá kožní lékařka svědivé pupínky identifikovala, do té doby se to řešilo jako vyrážka po kovidu. Když mi to říkala, myslela jsem, že padnu... takže vyprat/vyvařit veškeré textilie v domácnosti, celá rodina se namazat mastičkou a doufat, že to pomůže na první dobrou. Sestra z ordinace mě uklidňovala, že to řešil její syn měsíce před námi, že je to teď bohužel běžné
a že opravdu nejsme špinavci
dupali No v Lednici z kolejí vycházeli všechny lůžkoviny včetně matrací. Hrozný to bylo!
Potrefenáhusa je to jak píšeš, postříkat jeden byt je úplně k ničemu, musí se to dělat minimálně všechny patra po stoupačce.
Kan na dovolené hlavně nikdy nedávat kufry pod postel a nejlépe neskladovat vůbec doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.