Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 09. května 2023 10:56

MP Meri my tuhle jeli v pátek odpoledne DO Prahy a bylo to mnohem ucpanejsi než z Prahy ven 

se zubarem lituju, i s tím objednanim, já se rovnou dnes objednala a listopad, moc mi tenhle systém objednani se rovnou na priste, vyhovuje 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2023 11:32

Potrefenáhusa to ti teda vážně nezávidím! Já mám tematický příspěvek, ale do radostného.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2023 11:33

Potrefenáhusa objednání se na příště ihned je jediná možnost, jak se všichni dostaneme k zubaři. (Máme všichni jednoho, takový pěkný rodinný výlet )

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. května 2023 11:38

barbucha To zní jako pokousání od štěnice? Dva dva říkáš?

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 09. května 2023 11:49

Kan štěnice prej koušou "do cestičky", blechy dělaj shluky

barbucha prohlídni psa, nad ocáskem bydlej

Zatímco štěnice štípance obvykle provádějí v řadě za sebou, blechy po sobě zanechávají shluky tří kousnutí, což se někdy označuje jako "snídaně, oběd a večeře".

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 09. května 2023 12:00

MP Meri no tři dny volna. Minulý pátek jsem si brala dovolenou, vyráželi jsme ve 12 a stejně jsem to přes Prahu jela víc než hodinu. 

Velký okruh je zacpany tak nějak kontinuálně v každou denní dobu a to jsem tam ještě nejela odkdy je zavrenej Barrandak.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. května 2023 12:40

RoSa No že jsem si to googlla, pěkný fuj.

Online Karja
44634 příspěvků moje polička 09. května 2023 12:52

Ztratila jsem dcery občanku. Nevim, jestli je dobrý nebo blbý, že pravděpodobně doma.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:09

Kan 

Štěnice?! Kde bych to vzala? jo, dva a dva... 

RoSa 

Mám to jen po dvou! Psa prevetivně vykoupu, ale nevim jestli má blechy. Myslela jsem že ta tabletka na klíšťata odpuzuje i jiný prevíty... V sobotu jsem se prošla přes louku a myslim že to mám odtamtud.

Kurnik to svědí. Mažu fenistilem jak divá, ale prd platný!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:21

Já to nechtěla zmiňovat, ale Praha je štěnicema zamořená. Nedávno jsme to řešili ve spřátelené domácnosti. Pán z desinsekční firmy říkal, ze dělá denně 3 domácnosti, je jich ve firmě x a těch firem v Praze operuje desítky ... 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:25

Nepište tu o štěnicích! Probouzí se mi staré trauma z Erasmu. Zamořené koleje a nebylo kam se odstěhovat

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:28

MP Meri děla to po domácnostech? U babičky jel celej dům 

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:33

barbucha tak to může bejt od komárů... nebo od muchniček, od těch to teda svědí pekelně, a dlouho

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:34

barbucha Hele to si dovezeš v tašce  z hotelu klidně. No a letos v říjnu koleje v Lednici řešili svrab a v Praze štěnice, ne? 

Edit. Vloni.

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:36

Kan jo, na Strahovskejch kolejích... jsem do kopce radši chodila pěšky, jsem se bála těch busů, co tam jezděj nahoru

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:37

Potrefenáhusa Tady jsou domácnosti dvě a druhá je přesvědčena, ze jsou čistý. My jsme teda zakoupili ty detekční pasticky všichni, protože se navstevujeme a prý se to dá přenést i tak. Ale klepu na všechno, uz je to několik týdnu a je to čistý. Panická vlna v bublině proběhla pořádná, uklidnil nás vlastně až ten postřikovac, kterej to de facto odmavl, ze to má doma každej druhej. Hned jsme se přestali cejtit jako prašivý

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:39

Jinak v Praze prej 3 nejčastější možnosti chytit - MHD, knihovny (!) a tělocvičny/fitka. 

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:44

No u nás loni dcera měla svrab a asi to vypadá, že to donesla od koček u koní, kam chodí jezdit.... Až druhá kožní lékařka svědivé pupínky identifikovala, do té doby se to řešilo jako vyrážka po kovidu. Když mi to říkala, myslela jsem, že padnu... takže vyprat/vyvařit veškeré textilie v domácnosti, celá rodina se namazat mastičkou a doufat, že to pomůže na první dobrou. Sestra z ordinace mě uklidňovala, že to řešil její syn měsíce před námi, že je to teď bohužel běžné a že opravdu nejsme špinavci

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:48

dupali No v Lednici z kolejí vycházeli všechny lůžkoviny včetně matrací. Hrozný to bylo!

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 09. května 2023 13:53

Potrefenáhusa je to jak píšeš, postříkat jeden byt je úplně k ničemu, musí se to dělat minimálně všechny patra po stoupačce. 

Kan na dovolené hlavně nikdy nedávat kufry pod postel a nejlépe neskladovat vůbec doma.