Kan no já to do té doby znala jen z doslechu, že se svrabem sem tam bojují v domovech seniorů.
Stěžovací vlákno
......no a rak jsem si vsadila Eurojackpot. Vono tam teda houby je, ale na změnu téma dobrý.
barbucha Ja mela nedavno 4 stipance pod kolenem hezky v radce, byla jsem ten den jen u mamy v lecebne a pak jsem neco sazela na zahrade. Uz me chytala panika, ale mama pokousana neni a mne se taky nic dalsiho neobjevilo, tak asi ta zahrada.
Sousedi z přízemí hulí denně na balkoně. Trávu! ![]()
Lamicka ježiš, to měli sousedi pod našima... v bytě ještě patro pod nima bydleli nějaký lidi, co hulili trávu, sice v místnosti, ale šlo to nahoru kolem stoupaček! strašný asi, nic s nima nehlo, řešilo se to přes výbor SVJ a nic, nic! až se prej teď někdy odstěhovali...
Svítí u nás sluníčko. To není ta stížnost. Stěžují si na sebe - udělala jsem velkou, velkou chybu. Vytáhla jsem předokenní žaluzie.....
Makara to bude dobrý, zítra bude zas zataženo. A teď nemá cenu to mýt, lítá pyl. ![]()
Lamicka Oooooo, fuj! Mě tráva voní, když ji si čuchnu jen kolemjdouc, ale dlouhodobě je to peklo.
SunEclipse Tos mě uklidnila
. Pred mytím oken bych chtěla ostrikat ty zaluzie vapkou, ale na to se pán domu bude pripravovat (budu do něj hučet) tak měsíc. Vloni mi krásně opršely vydatnou průtrží - bohužel jen z jedné strany.
Jinak v Praze prej 3 nejčastější možnosti chytit - MHD, knihovny (!) a tělocvičny/fitka.
ne já nechci!
barbucha tak to může bejt od komárů... nebo od muchniček, od těch to teda svědí pekelně, a dlouho
Malinká muchnička a tak velkej štípanec? No hnus fialovej teda... už bez repelentu nevylezu z baráku!
Jak bylo teplo v tu sobotu, tak jsem já blbec šla v šatech. V kalhotách by se mi to nestalo, fňuky fňuk! A eště jsem musela po louce, jak votrok, aby Poppynka nestrádala!
Šaty zas hned tak neoblíknu - tu hnátu mam jak hyena skvrnitá, fakt paráda.
MP Meri knihovny? ![]()
V pátek jsem si rozbila jedinou větší skleničku na Latte a dnes se mi odporoučel šlehač mléka.
Co mi chce vesmír sdělit?
Lamicka ony umí vlézt do knihy a tam se schovat
continuity že máš pít čaj ![]()
Jinak v Praze prej 3 nejčastější možnosti chytit - MHD, knihovny (!) a tělocvičny/fitka.
Jezismarjaaaa, mám dovolenou, už nikdy nepůjdu do práce ![]()
Ale jako teda vážně, kdybyste viděly, kdo všechno na ty knihy šmatá... Co tam pracuju, s knihou už do postele nelezu ![]()
žluťásek Neeee, zrovna si chci obnovit průkazku do knihovny!![]()
žluťásek jako fakt? Já vždycky měla za to, že do knihovny chodí spíš ta slušnejší část populace, resp. jsem tam nikdy žádného santusáka neviděla. Za svůj život jsem měla v posteli knížek z knihovny nepočítaně, tak ted přemýšlím, co jsem si tam všechno mohla přitáhnout ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články