Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20227 příspěvků moje polička 11. května 2023 07:36

Tak som vylahla. Ešte večer nič moc, teraz aj cesta po chodbe je ako výstup na Kilimandzaro. Musim sa z toho rýchlo dostať, najlepšie do zajtra

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 12. května 2023 00:33

Janulik03 tak co? Je to lepší? Můj muž by ti doporučil čaj se slivovicí v poměru 1:1 v jakémkoliv množství

Offline Janulik03
20227 příspěvků moje polička 12. května 2023 00:42

Catherinne ani nie, slivovica a med býva ale teraz by to nebol dobrý nápad. Ledva leziem a hrdlo mám ako v ohni. 

Ale vidím že manžel sa vyzná.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 12. května 2023 08:24

Janulik03 mam to same. Zrovna testuji cibulove mleko, ale rozvar se ma delat 2 hodiny, tak to nejspis spalim na uhel, nez stihnu otestovat. No a taky jsem zkousela rozzvykat syrovy cesnek, ale to uplne nedoporucuju nalacno a kdyz ti neni dobre, malem me to po ranu porazilo (a to mam cesnek rada). No dala bych nevim co, aby to pres vikend preslo a ja nemusela nekam k obvodakovi Tak at te to brzo prejde.

Offline Janulik03
20227 příspěvků moje polička 12. května 2023 09:52

Gatita jezis, tak to by som nedala

No už je to lepšie , tak nech sa aj tebe uľaví. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. května 2023 15:20

V pondělí jsem se vrátila z Malty a rovnou z letiště z Vídně jsme jeli ke tchánovi. Několikrát spadl, rozbil si nos, čelo, měl nízký tlak. No když jsem ho viděla, tak jsem o něj dostala opravdu strach. Do toho šílená boule na bradě a prý, že ho bolel zub a už nebolí, takže zánět, který se rozlil všude. Švagrová ho vzala na pohotost, zubní a naštěstí výborná zubařka, která to vyčistila, antibiotika jsme sehnali a ještě ho pozvala na kontrolu. Trochu se za ten týden zlepšil, ale nic extra. Mám strach, protože má 83, do teď byl úplně v pohodě a teď během týdne toto.

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 12. května 2023 19:29

Renusatko achach, moc držím palce, aby se spravil. Dá se nízký tlak nějak řešit?

Offline continuity
43017 příspěvků moje polička 12. května 2023 19:36

Renusatko držím palce. zkontrolujte pořádně jaké léky bere. Tchán měl nějaké úplně blbé léky na spaní, které by už seniori neměli brát, protože jim právě klesá tlak. ( On to teda ještě zalil vínem) a pak sebou pravidelně večer na schodech nebo v koupelně švihnul. Ale řekla to až psychiatricka v nemocnici, obvodní byla v pohodě. 

Online Karja
44637 příspěvků moje polička 12. května 2023 20:01

Renusatko Držím palce, at se vrátí zase do běžné kondice.

continuity My jsme takhle zjistili, že naši prarodiče brali špatně léky, jak už jich měli víc, tak prostě občas udělali chybu, a protože byli samostatní ve všem úplně, tak tohle se nějak nečekalo. Pak jim prostě ty léky připravoval táta do těch týdenních krabiček podle jasného rozpisu. 

Offline Janulik03
20227 příspěvků moje polička 12. května 2023 20:19

Renusatko ooch to sa teda nakopilo na neho. Želám nech sa rýchlo dostane do lepšej formy.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 12. května 2023 20:21
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. května 2023 20:26

continuity andulka01 On je strašně opatrnej, nebere skoro nic, chodil denně 15-20 km a ještě odpoledne jezdil na kole. Takže dost sešup. Kvůli těm zubům nejedl a moc nepil, tak trochu doufám, že se dá zase do pořádku. Jen je to tak najednou, je i trochu zmatený, přestal skoro chodit. Takže u nás zavládl dost strach, hlavně kluci, protože to je chvíli, co přišli o druhého dědečka. 

Offline continuity
43017 příspěvků moje polička 12. května 2023 20:31

Renusatko no pokud nepil, může být ten tlak i od dehydratace. držím palce, ať se posbírá. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. května 2023 20:37

continuity To jsem právě na začátku taky myslela, i když on zase tvrdil, že pil, protože mu studený pomáhalo na ten zub, ale tak známe to. Jen teď ho máme pod dozorem, jí a pije a od toho pondělí to není moc lepší. No uvidíme.

Offline continuity
43017 příspěvků moje polička 12. května 2023 22:14

Renusatko tak neurologii a EEG případně i rezonanci. Trochu to zdramatizujte, že vám omdlévá a pod. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 13. května 2023 03:25

Banalna staznost v porovnani s ostatnymi ale uz to zacina byt na vrazdu budem potrebovat dovolenku od konkretnej osoby. Ani dovolenka s dietatom nie je tak strasna ako s "x"

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. května 2023 09:30

continuity vidis, musim zkontrolovat leky tchyni, ma neco na spani, a je vecer uplne nemozna a vlastne i odpoledne.  Ma asi jeste i antidepresiva. A uz dlouho ma hrozne nizky tlak, ktery se leci cajem s medem. Za 4 mesice u nas spotrebovala jen ona 7 sklenic medu. Protoze med leci, ze ano.

A kdyz ji minule muz vynadal, at nebere ty leky na spani, tak byla docela v pohode. Jak spala nevim, ale ona nespavala moc uz roky predtim, takze to se neda odhadnout.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 13. května 2023 10:26
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 13. května 2023 10:27
Offline continuity
43017 příspěvků moje polička 13. května 2023 11:23

Candancenizky tlak se nedá nijak léčit, pokud to není z důvodu nějaké nemoci nebo, když je blbá medikace, že se změní, ale jinak se s tím moc dělat nedá. 

Já bych ji v tomto veku už bez konzultace s lékařem žádné léky neměnila. Ani dobré indikované antidepresiva se nesmí vysazovat ze dne na den, natož pokud má nějaké návykové léky od praktika. Ty prášky na spaní nevím kolik ji je, akorát bych zkontrolovala kolik toho bere.