brrr Je mi špatně, jen to čtu! Hluboce soucítím, mě ten můj virus pomalu opouští, ale ty dva dny, co jsem nemohla ani polykat, byly fakt strašný!!!
Stěžovací vlákno
Catherinne tvDík, tlapkání (a atb) funguje.
andulka01 Teda, ale ta tvoje noha zní taky strašidelně. Doufám, že HO zabere.
Garfie Vypadá to, že jsi to s tím třídenním virem odhadla správně. Fajn, že je ti už líp. Jsou to mrchy, ty choroby.
brrr Mě kotníky otékají často (po třech dnes práce na zahradě/domě mě to ani tolik nepřekvapilo), ale na tohle jsem taky celkem koukala. Ale děkuji, nohu mám celý den nahoře a snad to půjde.
Mulen Gratuluji moc, je to skvělý pocit, když se dítěti daří.
Mulen gratuluji, to je úleva, že? :) Dcera se dostala i na druhou školu, tak jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodne. A mně vlastně udělalo radost, že tím uvolní jedno místo a udělá tak radost někomu jinému.
Mulen super, gratuluju! Je to uleva, co?
@Mulen to je skvělá zpráva. Gratuluji. Myslela jsem na vás a včera i dnes jsem sem nakukovala, jestli nepíšeš. Ty vás tedy napínali.
My jsme dnes podali zápisový lístek a můžeme tuhle starost pustit z hlavy. A můžu se začít vzpamatovávat a konečně se vrátit do normálu. Docela to se mnou zacloumalo.
Mulen Haha, bych řekla, že stačí, že si nestěžuješ, maminko. :D
Mulen Gratuluju! To je super. ![]()
Zemřela Soňa Červená. Ovšem 97 let ![]()
Jimik i věc makropulos byl maximální zážitek
Potrefenáhusa Já měla zážitek i z toho, když jsem ji párkrát náhodně potkala v Praze. Naprosto nepřehlédnutelná osobnost.
Jak už jsem se zmiňovala o pokaženém autě - odešlo turbo. Cestou k našim, naštěstí až u Kroměříže, takže tu půl hodinu jsme zvládli. Ovšem nejdříve nám vůz vezmou do servisu až za týden ![]()
Ve stredu jsem byla na druhe davce ockovali proti klistatum a vcera na me jedno skocilo, po vic nez 50 letech. Co do tech vakcin davaj?
Kokoska to bude nejspíš tím, že vakcína není proti klíšťatům, ale proti encefalitidě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články