continuity ona mela vzdycky vysoky, ten nizky ma od te doby, co si nechala nasadit leky na spani. Antidepresiva ma uz dyl. Ty na to asi vliv nemaji. Jen ty leky na spani, musime to projit. Psychiatr ji neco nasadil, bez kontroly zrejme. Ona uz mela jednou nejakou kontraindikaci pred rokem, ze si nevsimli, co bere na srdce. To ji pro zmenu zvysovalo tlak.
Stěžovací vlákno
Candance no pokud ještě bere léky na tlak, tak ty interakce bych zkontrolovala určitě.
Candance Na nízký tlak je čaj z rozmarýnu lékařského 2x denně. Já s tím bojovala u babi měla 7 druhů léků. Nejhorší to bylo ráno hned po probuzení, to padala často. Frťana nezkoušejte, on se ten tlak rychle zvedne, ale potom zase prudce klesne. Měla jsem tlakoměr s pamětí, doktorka chtěla vědět jak je to i během dne.
continuity zkontroluji, me to do ted nenapadlo
Kan ona ten tlak miva az navecer, asi kdyz si vezme ty leky na spani.
Candance Já bohužel nechápu, proč u nás neprošla ta zdravotní karta. V Rakousku je normální, že dáš kartičku a doktor vidí, co bereš, kde tě kdo vyšetřil, výsledky, žádanky. Tady lidem řekneš, že chceš seznam léků a každej kouká. Pak ten doktor nemá tušení, kolikrát v tom seznamu vidím stejné léky, jen jiný název, léky, které se spolu nemůžou brát. Nebo ten pacient jde pro léky na spaní na internu, pak na obvod a třeba ještě na neurologii a doma má zásoby, o kterých nikdo neví.
Renusatko je to presne tak.
Renusatko mozna by stacilo, kdyby bylo poradne pristupne to uloziste SUKL, kam se posilaji e-recepty. A kdyby se tam doktori jednoduse dostali a zvykli si na to kouknout. Karta je samozrejme jednodussi, ale kdyz neni, slo by vyuzit to, co je.
Kokoska To by řešilo jen léky, ale i to by bylo fajn. Přijde mi i problém, že ty musíš mít všude papírovou žádanku s razítkem a potom všude lítat s nálezem a hromadou papírů. Dle mého to zatěžuje tebe, ale i lékaře, který to stejně nevyřeší a posílá tě na jiné pracoviště.
Bohužel, jedním důvodem, proč to neprošlo bylo, že se lidem nelíbilo, že doktoři můžou vědět o jejich stavu vše.![]()
Renusatko nojo, spolecna databaze zprav zatim neni, aspon ty leky. Jo, byly hlasy, proc by zubar musel vedet, ze ma clovek operovany tlusty strevo, taky tomu moc nerozumim.
V mé milované posteli!!! Moje nejhorší noční můra! Spustil se mi přímo na čelo! ![]()
![]()
![]()
Kokoska jako kdyby zubaři neměli co jinýho na práci, než pročítat celý zdravotní karty, žejo ![]()
Sweet Potato jestli je to to, co myslím a má to 8 noh, tak je mně zle už jen při té představě. Byl velký?
Doufám, že to nebude nakažlivé. I když tento týden jsem měla tu čest už 2x. Jeden malinký, spíš štěstíčko, to jsem ani nezaječela a smetla ho ze sebe. Druhý na mé poměry horší a byl zelený. ![]()
Sweet Potato ježiš lituju moc - to teda abych dneska vzhledem k nakažlivosti vysmýčila ložnici s vysavačem ![]()
Paris Nevim a nechci to vědět!
Muž přísahá, že ho našel, ale stejně spím dnes na gauči
Kokoska Dočítám až teď. Nemám nějak sílu napsat víc, ale strašně moc tlapkám. Co na to bereš (gin nepiju)? ![]()
Kromě táty v nemocnici (a věcí s tím spojených) mi dává zabrat máma. Takže ti velmi rozumím a pokud máš radu, jak se nezbláznit a ještě stíhat třeba i pracovat
, dej vdět.
Drž se
.
whiskas dik, radu moc nemam, asi jen delat to, co zrovna musim, a moc nepremyslet dopredu.
Kokoska Já mám stavy, kdy mám pocit, že nejsem vůbec schopná přemýšlet.
Štípanec zvíci dvou pětikorun svědí furt jak čert, noc na sobotu jsem projektala v zimnici žertovně prostřídaný příšernejma návalama, hlava se mi může rozskočit... zůstala bych doma i nadále, ale doplazím se zejtra radši do práce, nechám se nabrat na borelii a z někoho vyrazím antibiotika...
Jak na potvoru. Včera jsem nemohla na vycházku s CK Parfumánie, dneska jsem prošvihla haranty, a kdoví co mě ještě čeká resp. nečeká. Fňuk.
Kokoska Tak zubař taky píše léky, dává injekce, měl by vědět, co ten dotyčný už bere. Myslím, že operace by nestíhal pročítat
.
A nad těma lékama žasnu. Zrovna před měsicem se ptala kolegyně paní, jestli bere něco na žaludek. Prý ne, ale seznam si napsala..Helicid, Omeprazol a Controloc. Tak tři stejné léky, každé ji píše jiný lékař.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články