Tabea Tenhle typ nohou u stolu je k naštvání, to leštění muselo teda bejt blbý. My máme konferenční stolek malej kulatej Kropáček/Koželka a miluju ho. Podle mého sklo nic nepřekoná, je to čisté, nadčasové a dá se kombinovat se spoustou materiálů a dá se recyklovat. Jedinej nepříjemej pocit ze skla mám, když vyhazuju lahve do kontyše, to dělám s velkým respektem teda a výčitkama. Haha.
Stěžovací vlákno
Však z toho kontejneru jdou taky na recyklaci,ne? Já právě sklo vyhazuju ráda, líbí se mi ten tříštivý zvuk.
MP Meri Já to mám se sklem podobně, na mě teda jdou mdloby spíš, asi že z toho cejtim ten vysokej nárok na čistotu, kterou nejsem schopná udržet:-D. Ale jako teď máme dům takovej div ne celej dřevěnej a už je to moc, chce to něco právě trochu jiného už, aby se to trochu rozbilo, ale co, to už nevím:-D
Karja podle mě se dřevo neomrzí
Potrefenáhusa souhlasím
dzizisketa Asi vyhazuješ málo.
Ta ostuda když to tam házíš deset a více minut. Vždycky si říkám, proč to musí dělat takový kravál.
brrr Když vona tam určitě háže skleničky od přesnídávek:D:D
dzizisketa Jasně, že se to recykuje a myslíš ty výčitky? Tak ty mám kvůli tomu obsahu., bych řekla. :D
brrr buď deset a více minut, nebo velmi často ![]()
po firemní akci jsem skoro čtvrt hodiny vyhazovala plechovky od piva (do toho otvoru to jde jen po jedný, i kdyby sešlapaný), u práce nemáme tříděný plech, tak jsem se nabídla. No už to neudělám :-)
andulka01 ja do toho otvoru na kovy protlačím postupně celý igelitový pytlík. Po jednom mě to už prestalo bavit.
Jednou jsem měla 60 litrový pytel z nějaké akce, to jsem teda zaplatila dětem a modlila se, aby je nestipla vosa.
andulka01 Tak na to bych se jedna-dvě, 15 minut. Plechovky a víčka od jogurtů sbírám a spolu s papírem to zavezu do sběrného dvora. U nás funguje ESKO-T úplně na jedničku.
Ešteže plechovky aj PET fľaše sú už zalohovane.
letfenixa to je velká paráda, takto ji zmáčknu a deset plechovek se vejde do pytlíku na rohlíky a hodim do popelnice. Ty zálohované, co se nesmí zmáčknout, mě provádějí k zoufalstvi. Rodičům dlužíme už asi 20 euro jen na plechovkách.
Kan jak často tam jezdíš? To bysme tam museli tak jednou za 14 dní minimálně. My to teda máme za pět minut plech, sklo i kartony hotové.
Evaeva Ono spíš záleží, jak velké máš ty skladovací prostory na to:-D.
Evaeva Tak to pak není o čem!
Karja jo no, mně nějak nedošlo, že na vesnici to není úplně standart popelnice třeba do sto metrů ![]()
Evaeva Tak to je dost podstatný, že nemáš místo a popelky u zadku. Já mám místo, popelky daleko a síly dost a dost. :P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články