Renusatko nějakou centrální evidenci by to chtělo: soused z chalupy furt jezdí s manželkou někde po doktorech, teď nově maj hodně rehabilitací... nejspíš jim to píše pokaždý jinej doktor (nebo na jinou část těla?), protože slušnej člověk ví, že má nárok jednou za půl roku - nebo za rok?
Stěžovací vlákno
RoSa tohle určitě eviduje pojišťovna, ale jak se to řeší, nevím.
Ty interakce léků zkontroluje slušný lékárník, ale ti staří lidé kolikrát pořádně nevědí, co vlastně berou (nedivím se teda).
RoSa Hele a nejsou oni samplátci? Moje máma si taky ty masáže platí sama. Jinak ta centrální evidence je dobrá a lékárník má o lécích přehled hned, zadá RČ a vidí všechno, akorát by to teda nemusel řešit před plnou lékárnu. U nás to dělá jedna magistra v Chytré a to si jdu třeba jen pro Mucosolvan za svý. A na co to mátééé...
Kan ne, jsou to důchodci a docela držgrešle, peníze řešej... ale taky jsou to dobrý herci a hypochondři! přitom oba jsou zdraví jak řípa! 3krát do tejdne jsou "u doktora", různý specializace, jezděj asi do tří měst - on, ona, oba... a sběratelé léků! tihle lidi by si to měli platit
jednou je vypekli se záchrankou: ona kníkala doma, zavolali záchranku, v nemocnici zjistili že jí nic neni, a on si pro ní musel dojet do okresního města!
V mé milované posteli!!! Moje nejhorší noční můra! Spustil se mi přímo na čelo!
Jezis, asi je to zase nakazlivy, mne se tez stala nocni mura. Nenavidim brouky a tak si povidam s dcerou venku a vtom jsem zacala prskat, protoze mi neco MALEM vlitlo do pusy. No samozrejme...
Děti rozlomily skleněnej konferenční stůl. Podařilo se mi ty skla odmontovat a uložit kus dál, ale ty 2/3 jsou tak těžký a velký , že jsem po 2m měla co dělat. Takže je v prdeli drahej stůl, jsem bez stolu a nevím, jak se zbavim toho rozbitýho, protože to sklo k výtahu neodnesu.
Nikomu se nic nestalo, sousedi se nejspíš třesou strachy ještě teď, jak jsem řvala.
Tabea spadla jim na něj cihla? Hlavně, že děti jsou v pořádku.
Tak Betty ani se radši neptej. Ale v ohrožení nebyli ani trochu. Dokonce jak je to sklo fakt tlustý, tak jen ruplo a uvolnilo jen pár mini střípků.
@Tabeated uz to ale musis napsat
Tabea Určitě na něj skočili, že jo! Nic si z toho nedělej, konferenční stůl není psací, není ani potřeba. Hlavně že se nikomu nic nestalo a nebo že se nerozbila třeba podlaha, něco co se těžko spraví. Zamysli si, jestli není v okolí nějakej pěknej soused na koho by stálo za to zazvonit:-D.
Tabea Tohle to je moje noční můra, mám na to snad nějakou fobii nebo co. Na základce spolužák proletěl skleněnýma dveřma ve škole a skončil v nemocnici, byla jsem u toho, asi to mám od té doby. Nesnáším skleněný stoly a skleněný varný sklo! Když teda pominu, jak je to furt špinavý
, mám fakt strach, že se můžou rozbít. Přitom velký zrcadlo mám jen opřený o zeď, to mi nevadí. ![]()
Haha, doma teda máme prosklený dveře! Ale už jsme to tak koupili, sama bych si je nikdy nepořídila...
Garfie taky nemám ráda skleněné stoly a ani poličky ![]()
Garfie Já mám ze skla v interiéru úplnou paniku, protože - pozor - mě z pohledu na nej bolí zuby
Na logiku se mě neptejte, proste se podívam na skleneny stolek a mám úplně divno v puse.
MP Meri
Ale já ti rozumím!!!
Já měla skleněný konferenční stolek u rodičů, pak mi ho nacpali do bytu, který jsem dávno opustila. Bez stolku.
Ve dveřích máme bezpečnostní sklo - to se vysype na kuličky.
Tohle sklo je fakt festovní, i po stolku hodněkrát přeběhli a ok. Na jedný straně nadzvednout a nechat padnout (ve zkratce) mu bylo osudným.
V práci jsme měli silný skleněný bezpečnostní dveře. Pak se něco měnilo a dveře byly vybourany ve sklepě. Poslali skladnika, ať je vynese a mrskne do kontejneru. Rozpadly se mu v rukou na pidi kousky, prý s nima nijak nebouchl, jen nadzvedl. Měl krátký tričko, naštěstí měl předloktí jen poškrabaný. Díky bohu mu nic nevlítlo do oka.
Trochu jsem teda ráda, že už ten blbej skleněnej stůl s lesklýma kovovýma nohama nebudu muset čistit. ![]()

MP Meri chápu. Mně vadí (mimo jiné), jak o to cinkají skleničky, to mi vadí i na keramických obkladech a kameni na lince.
Naše holky po konferaku rajtujou dost, je to nějaká stará dřevotříska, kdysi jsme ho přinesli z domu na bourání, tak nás to netrápí. A kupodivu pochopily, že tohle můžou jen doma![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články