Kan jojo, jak píšu výše:) já na to mám taky hlavně muže.
Stěžovací vlákno
Kan A velkou žízeň:-D
Evaeva Jo muže co může mám taky, ale používám ho na jiný věci.
Kan
to já taky. Ale tohle se nějak ustálilo, když jsem si po druhém porodu stěžovala, že pobrat kočár, druhé dítě, odrážedlo a ještě odpad a to celé nastrkat do našeho pidi výtahu je nad moje síly.
Evaeva Výborně! Já jsem sambovi se dneska pokusila vysvětlit, že musí ve školce kontrolovat stav náhradního oděvu, že se podívá do poličky, že kolikrát je tam něco mokrého, tak to vezme domu, řekne mi to a já to nahradím druhý den ať tam zase mají k převlečení, kdyby se polily, uspinily atdatd....No tak ve výsledku jsem se rozhodla nacpat zítra do těch pytlíku dvoje legíny, tři trika a troje ponožky.
Ovšem, jsou ve školce někteří tatínci, kteří tam vodí děti a ještě je vyzvedávání výhradně oni, a ještě komunikují na těch skolkovych chatech, ty omluvy, besidky, změny vyzvedávání....jako co to je za anomály jako!?
Karja tak tohle by bylo na muže taky moc
Syn tam má náhradní už od září, on to evidentně nepotřebuje. Ale zrovna dneska si muž stěžoval, že sice dostal milión instrukcí, ale zapomněla jsem mu říct (ideálně připravit) tepláky, které jsme v pátek odnesli. No ale řekla jsem mu, jaké má mít věci na keramiku, kde jsou, jaké si má vzít boty, kalhoty,...![]()
Karja muž řeší volnočasové aktivity, skauta i plavání. To teda vyřešil tím, že do příslušné skupiny nechal pridat i dítě, ale pořád řeší on, když je potřeba. Akorát dost blbě nesu, když se mě zeptá, kdyže to mají ty závody?
Karja muž si zapamatoval, že děti mají kroužky, které končí v 16, 16:30 a v 17, ale už neví, které dny
Ale víš co, to je prostě rozdělení sfér zájmu. Kdyby to tvůj sambo dělal výhradně on, taky by se to naučil. Já nevím zas jiné věci.
Evaeva No jasně, dneska jsem šla na poslední chvíli k lékaři a požádala jsem ho, jestli by nedošel do školky a on se mě zeptal, to bylo vtipné ,,koho má teda vyzvednout,,. Ale to bylo k věci, my občas vyzvedáváme i neteř, spíš to byla taková pěkna situační vtipná otazka
Karja ber, koho to dají ![]()
Evaeva Ber, koho zvladnes doma:-D
Karja nebo tak![]()
Evaeva sambo ma od narodenia deti tiez na starosti odpadky a ja sa odvtedy tvarim, ze plny kos nevidim, aby to nahodou zase nepreslo na mna
.
Mrakoplas hele, já to klidně připravím do chodby ![]()
Evaeva no ja uz chodim do prace (a sama! deti rano vodi sambo), to bych ich musela rovno aj vyniest
. Nie nie, je to v podstate jedina vec, na ktoru nemusim mysliet JA. O jednu z tych 1562 veci mozem mat v hlave menej :)
Mrakoplas chápu. Oni právě ráno chodí první. Kdyby to tam zůstalo, tak to vezmu (když zrovna nepovleču dvě kola s batůžky).
Krásných 23:23 a pod oknami někdo vrtá?
Ale jako teď máme dům takovej div ne celej dřevěnej a už je to moc, chce to něco právě trochu jiného už, aby se to trochu rozbilo, ale co, to už nevím:-D
Kov? :-) Nebo kámen!
Haha, úplně jsem zapomněla, jaké to je, stydět se u kontejnerů
Jako tady to vynášení jednou týdně mě prudí, ale už jsem si zvykla a tyhle potíže odpadají. A co nám změnili rozvrh, zrušili soboty a papíry vyváží každý týden, tak jsem šťastná jako blecha! ![]()
Muž si opět vyhodil koleno, ale tentokrát opravdu blbě. A když jsem zjistila jak se mu to stalo, tak jsem ho ještě servala na tři doby, protoze vlastní nezodpovednosti mě pridelal tolik práce, že bych ho nejradši roztrhla jak hada
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články