continuity před recyklací se vršky lahví odřezávají, mám dojem.
Stěžovací vlákno
stěžuji si, že mi klekla žehlička na prádlo a zároveň poprosím o radu
Při výběru nové jsem narazila modely od Philips. Dělají žehličku na které se nereguluje teplota. Nemáte s tím prosím někdo zkušennost? Opravdu to funguje?
Díky moc.
Samart já ji mám a funguje. Ale já jsem všechno žehlila s párou a to bylo minimálně na tři tečky i předtím.
Co ale nefunguje je nechat ji samotnou nahřát, takze posmrdlam prádlo studenou žehličkou, něž uzná, že se má začít nahrejvat a pak čekám než se nahřeje - to už většinou zvládne bez velkého pobízení.
Samart mne se nahrivala uplne bez problemu. jediny nedostatek jsem shledala v tom, ze nejde zesilit, kdyz jsem chtela neco fakt poradne horkou.. proste nelze. bezny zehleni jemnyho pradla super
continuity, viktorka_od splavu
díky moc za zkušenosti. Vezmu si tedy raději s regulací teploty.
continuity viktorka_od splavu a nemáte nějaký fígl na ucpanou tu trysku na stříkání? Zkoušela jsem ocet i kyselinu dovnitř, ale nepomohlo. Asi jedině oprava? Nebo zůstanu u externího kropítka.
JankaM nevím,já tam dávám převařenou vodu. Nějaký čistič žehliček neexistuje?
Kamarádce zjistili BRCA mutaci. Utesuju se tím, ze to je vlastně dobra zprava, protože se na to přišlo uplne náhodou v rámci jiného vyšetření a má tak spoustu času na preventivní opatření. Že jo? Že jo?
MP Meri no pokud ji zjistili "jen" tu mutaci a ne rakovinu tak je to vlastne nejlepsi moznej scenar?
711990 Jo, jen tu mutaci (byla na komplet genetických testech kvůli něčemu jinému). Taky si říkám, ze to je vlastně dobrý. Musí bejt!
MP Meri jo bude to dobry. Ta mutace je od narození, nemoc se rozjede až někdy během života. Má vlastně štěstí, i když je to blbá zpráva.
continuity Asi jo. Mě to teda nakoplo kouknout co chtějí za ty testy a za dva tisíce se dá najít základní screening jako samoplatce. Takže výhledově určitě zajdu. Moc nechápu, proč tyhle věci nehradi pojišťovna, respektive nenabízí se to rutinně.
K narozeninám jsem si přála jednu drobnost pro radost, vážně jsem se na ni těšila. Co jsem dostala? Dve trička s debilním potiskem. Tak já nevím, proč se mě teda na to ptal?
Tlapkám, já posílám přesný link na danou věc, abych nedostala nějakou volovinu. Dělám to zhruba od té doby, co jsem dostala od Ježíška mašlovačku.
dzizisketa tlapkam a vse nej!
dzizisketa to zamrzí, ještě když dáš jasné instrukce.
MP Meri je to určitě šok, ale vlastně je to dobře, že to podchytili.
dzizisketa Tlapkam. U nás to stejne. Sambo loni zapomněl úplně, ale úplně, takže ten den pro něco jel. Předloni na to zapomněl jakoby den předem, takže koupil taky prostě nějakou blbost, co se u nás dá koupit. No nic, poučena, říkala jsem to snad 14 dní dopředu, tak vymyslel překvapení výlet jen nás dvou, jenže neřekl mi to dopředu a já ten čas nemohla:-D.
MP Meri continuity přesně tak, existují indikační kritéria pro sporadické i familiární formy, o vyšetření. Přiznám se, že netuším úplně přesně jak ten proces probíhá, ale řekla bych, že gynekolog nebo onkolog odesílá ke genetické konzultaci a genetik rozhodne o provedení. Já zatím nikoho takového neměla v péči. Existují pak specializované poradny pro BRCA nosičky, kam pravidelně dochází na vyšetření a konzultace a kde se pak rozhoduje o těch preventivních zákrocích.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články