Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. června 2023 09:10

DruI Já mám ponožek pořád málo, takže to beru jako úplně ideální dárek:-D

Kan Asi jak který, jedna moje kdysi kamarádka dělala headhuntera, ona teda jela nějaké ty vyšší manažery převážně z velkých výrobních firem, ale ta byla prostě jinej level. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 09:18

Karja jo někteří jsou fajn, jedna paní volala tento týden a ta dokonce rozuměla mé práci!

Jinak je to vcelku zoufalství. Podle mě je tam plno lidí, co si spočítali dvě a dvě a že trinasobek mzdy v IT je hodně, tak začli dělat do IT a je to katastrofa. Vůbec tomu nerozumí, někteří jsou tak juniorni, že nezvládnou ani sjednat schůzku. Podle mě se s nima ta druhá strana vůbec nebaví. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 09:19

DruI kdyby mi někdo chtěl koupit dobré merinové ponožky, vůbec bych se nezlobila.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. června 2023 09:22

continuity Jo ta moje kamarádka byla šikovná, už je to taky třeba 7 let, co jsem se s ní vídala, to jsem snad ještě nevěděla, že se tim někdo takhle na volné noze uživí a ještě dobře.

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 01. června 2023 09:36

Karja moje znama ma na tohle v nemecku firmu, ma nekolik zamestnancu a uzivi se tim super :) ale teda rozumi tomu a je sikovna.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 01. června 2023 09:43

continuity jo presne, driv by to bylo asi klise, ale po uplynulem roce si letos (ke kulatinam:) preju spokojenost a zdravi a kolem sebe uzasne lidi.

Jestli se stejne sejdete, tak by byla skoda to neoslavit, ne? Termin po Velikonocich je uplne stupidni, vubec nechapu, kdo tohle vymyslel... 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 10:10

Lamicka já tam právě asi s dítětem vůbec nepojedu. Ony jsou ty čtyři dny zahul i pro děti, chodí spát po půlnoci, furt někde lítají, občas se tam nachomitne někdo nemocnej. 

To si radši odpustim jeden víkend s kamarády než řešit pak odvolání a kdovico ještě a vyčítat si to Uvidíme podle termínu, ale moc tomu nedávam. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 01. června 2023 10:31

continuity Tak to jo, ale udělala bych to stejně. 

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:18

dzizisketa tlapkám a opožděně přeju vše nej. Jsou to občas hrozný pitomci.
A mám to dost podobně, narozky zazděný, dárek (přála jsem si jakýkoliv koncert) vyšuměl, celé nějak bez omluvy. Letos se snebudu vůbec rozpakovat a normálně se připomenu. Akorát žádná romantika, no.

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:22

slniecko můj soukroný název rodinky mé sestry s dvěma dětmi. Jakmile přijedou, celý dům se topí v mikinách, bundách, kalhotkách, plínách, mističkách od kašiček, papírků od sušenek, čepic, triček... V ložnici pro krámy není vidět podlaha a tak. Já vím, že je to normální, ale vytáčí mě to, no. Jsem stará bezdětná protivná bába

Offline notna
9425 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:22

continuity Tvoje holky jsou chytré a pracovité. Určitě nenecháte přípravu na poslední chvíli, budete na té přípravě pracovat celý školní rok. Já bych naopak to volno před příjimačkama už dala oddych a brala bych to jako příležitost rozptýlení před stresem. Vrátila bych se o den dřív dospat, projít si třeba jen něco, co dělá potíže. Škoda neoslavit narozeniny. Nevím, jak  vaše parta, ale u nás je problém najít společný termín jindy, pořád někdo něco má.

Chápu, že to bude stres. Možná tomu taky podlehnu. Zatím mám předsevzetí se nestresovat a snažit se udržet nad věcí i dceru. Na ni to letos už trochu padlo v období výsledků přijímaček, kdy viděla ty neúspěchy v ročníku výš. Proto u ní asi i vzrostl odpor ke gymnáziu, protože jí to přijde strašně náročné a stresující se tam dostat. Několik premiantů se na první pokus nedostalo. Byly z toho šílený storýčka na IG. A co vím, tak podělali testy z nervů. Průběžné studní výsledky dobré, zkušební testy výborné a u testů naostro propad. A při letošní konkurenci každý bod dolů byl prostě průšvih :-(

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:34

O víkendu jsem měla jít na tramp s mojí partou. Jenže ten před dvěma týdny zlomený prostředníček na noze ještě není ok, těch skoro 30 km nedám. A moc mě to štve, vídáme se v tomto složení jednou do roka. Achjo.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:38

notna no ona má nervy vcelku ze železa, ale naproti tomu samozřejmě nepůjdu.

Ani proti odpočinku nemám nic, ale ty naše akce jsou fakt šílené, 45+ lidi z toho půlka děti, většinou pubertálních. Sama se z toho vzpamatovám ještě další víkend. 

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:41

A ještě jedna stížnost, naštěstí to dopadlo dobře. Kolega mi zaparkoval firemní dodávku před firmou, parking je od prosklené budovy oddělen chodníkem. Kolega nechal zařazenou rychlost a nezatáhl brzdu! Takže jsem nastartovala a než jsem stihla naplno šlápnout na brzdu, spojku a přeřadit, přeskákala jsem ten chodník a naštěstí zastavila asi 20 čísel od toho největšího okna, přímo pod šéfovou kanceláří Uškrtim ho! A o brzdu jsem si znovu rozkopla ten zlomenej prst, ve stresu. A vyskočil mi z toho opar, už třetí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 11:44

continuity to jsem si taky říkala, proč jsou ty přijímačky v takovém blbém termínu. Takže to je pravidlem?

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:56

notna jinak zrušení těch velikonoc není u mě stres, ale vcelku racionální úvaha, že spaní 6 hodin denně několik nocí o sobě není úplně nejlepší příprava na mentální výkon. Ve stresu je zatím akorát tatínek, který z tohoto důvodu absolutně neodporuje. Jinak by zcela jistě brblal.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 11:59

andulka01 jak se ti povedlo nastartovat auto bez sešlápnute spojky se zařazenou rychlostí? Vyslapnu spojku, vyradim a vždy k tomu i brzdu. 

Jinak chlapi ručku nezatahuji, jak to taky moc nedělám, na rovině nikdy a v kopci jen když nenajdu vhodný šutr. 

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 01. června 2023 12:02

continuity ona má ta dodávka takové drobné mouchy... takže startuje sotva se na ni podíváš, no taky nevim. Normálně nechávám auto na neutrálu s ručkou, jen pokud parkuju do kopce, řadím jedničku (resp, zpátečku), kameny nepotřebuju naštěstí.
A k čemu teda tam chlapi tu ručku maj? Jen na smykování?

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 01. června 2023 12:35

andulka01 To mi jednou udělal táta. Přeparkoval mi auto, před školku a taky nedal ručku. A jak na to nejsem zvyklá a při startování jsem dělala už i jiné úkony (asi pás nebo něco) tak jsem za tu sekundu než jsem reagovala taky pěkně zcouvala (on mi to tak dal i z kopce!). Naštěstí jsem tam startovala v čase, kdy se tam nikdo nepohyboval, běžné když tam po parkovišti lítají děti, umím si představit, že bych někoho lízla. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. června 2023 12:35

andulka01ja taky parkuju jen na rychlost casto. A muz mi vyslovene zakazuje na rovine pouzivat rucni.