Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 31. května 2023 21:37

dzizisketa všechno nejlepší k narozeninám, nenech si zkazit den. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 31. května 2023 21:43

Dnes mi volal headhunter. Teda on mi vysvetlil, že je konzultant, který propojuje lidí. Hodně silný přízvuk, ale dobrá gramatika. Vysvětlil mi, že má sice cizí příjmení, jinak že je Čech (jak poleno chtělo by se říct). Celou dobu se chovat dost přezívavě, na to, že on volal mě. nakonec mi nabídl dvě schůzky s firmami, které delaji přesně to, co nám všude napsáno, že dělat nechci.

dohodl se nakonec sám se sebou, že mi napíše email, takže zatím se mi před půlhodinou pokusil znovu volat. V západní Evropě, nebo kde má ten člověk rajón, je obvyklé volat po deváté večer z pracovních důvodu?

To píšu, jen aby jste věděli, že ani poměrně velká specializace vás před podivnostmi na pohovorech neochrání. Řekla bych, že problém nebude ani to pohlaví, spíš to, že jsem z opičí země (jak tomu říkal můj dávnej šéf). Pan vyspělý zato nezvládne poslat slušnou žádost emailem

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 31. května 2023 22:08

continuity Já jsem ti ve vedlejším vláknu zapomněla pogratulovat k prázdninám. Ale tady se to hodí více;-). Užij si je.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 31. května 2023 22:20

Karja díky. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 31. května 2023 22:41
Reakce na andulka01:

Od začátku říkám, že svou dovolenou chci strávit na chalupě, dva týdny v kuse a to bez přítomnosti "hadrníků" aka rodiny mé sestry. A co? Aha, nikdo se mnou neprobere termíny, rovnou mi řeknou že jedou tehdy a tehdy a všichni (včetně mého partnera) se hrozně diví, že se mi to nelíbí. Od zimy tam hákuju na zahradě, snad bych jako mohla mít nějakou možnost volby. Na to mi ségra odpoví, že ta chalupa přece není moje, tak co si jako vyskakuju. Mě ty děti (a přístup jejich rodičů) bohatě stačí na víkend, ne že bych je neměla ráda, ale týden dovolené jim prostě věnovat nechci. 
Takže na mě zbyde termín, kdy už nebudou kvést ty mnou vysazené kytky, letní jabka a rybíz budou sežraný.
Ono se to utřepe, ale teď, jak jsem unavená a emočně vyšťavená, mě to teda naštvalo.

​Čo znamená slovo "hadrníci"?

Inak teda tľapkám...to je vrchol neohľaduplnosti.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2023 23:03

marieu Díky, už jsem si něco nacetla, vypadá to, ze ten podíl v populaci je asi 0,5 %, tak se nejspíš nějaké masivnejsi screeningy holt nevyplatí, což chápu. Já si teda asi zajdu, v rodině nic takoveho nemáme, ale proste jak se to objevilo takhle blizko, tak už se mi to v hlavě usídlilo, tak pro klid duše.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 01. června 2023 00:20

dzizisketa Všechno nejlepší, jestli se někdy sejdem u piva, mám v zásobě spoustu historek na podobné téma! :-)

continuity Haha, to je vtipný! Myslela jsem (doufala), že opičí země už je překonaný koncept!  A užij si volno!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. června 2023 00:55

continuity Já bych řekla, že tady ti recrutieři jsou peklo, znám to jen z korporátu, kterej je plnej nekreativních lidí a jsem ráda, že mám srovnání s firmou rodinného typu. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 01. června 2023 07:14

JankaM to nemam, ja to na nic nepouzivala, to auto naparovani mi prislo dostatecny

dzizisketa Karja tlapkam, ja teda mam rovnou milyho kterej tohle vypousti uplne, ovsem vcera jsem dostala kytku "jen tak"

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 01. června 2023 07:22

continuity no, "opici zeme" je asi vecna, aspon v nasem zivote necekam ze by se to zmenilo:-/

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 07:29

Kan tenhle z žádného korporatu není, akorát pro ně pracuje.

Ale musím říct, že jen slyším rodinna firma, tak z toho mám osypky. A kreativitě to fakt není. 

Garfie hele, ještě před pěti lety se k nám dost přezíravě chovali Francouzi, i když Němců je taky občas dost.

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 01. června 2023 07:40

MP Meri Je štěstí, že na to přišli. Bude to dobrý!

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 01. června 2023 07:41

dzizisketa Dodatečně vše nejlepší, samou radost a lásku, navzdory debilním tričkům!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 01. června 2023 07:47

continuity jezis to zni jako muj bejvalej sef, ale ten byl cech s ostravskym prizvukemtyhlety retardi jsou zlo!  A gratuluju k prazdninam:)

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 07:51

711990 přemýšlím, že asi jsem prošvihla nejlepší dobu mu zavolat hned ráno ve trištvrte na sedm, když jsem vstala.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 01. června 2023 08:10

Stěžuju si, že i ta jediná kapka vody, co měla spadnout příští čtvrtek z předpovědi počasí zmizela.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 01. června 2023 08:22

Pinot Noir Tak to já si stěžuju s tebou :o( Já už se tak těšila, že konečně zaprší.

dzizisketa Můj muž je na tahle věci taky natvrdlej, tak já už tradičně ke všem příležitostem dostávám ponožky (ale já teda dostávám ponožky ráda :o). On je teda vždycky alespoň nějak kreativně zabalí. Teď k posledním narozeninám jsem jich dostala čtyřicet a každá byla zabalená zvlášť, tolik dárků najednou jsem snad nikdy předtím nedostala ;o)

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 01. června 2023 08:23

Pinot Noir to sem rada, vzhledem k moji venkovni svatbe pristi patek, ale jinak je to des, ta vyprahlost je znat uz tedka!

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 01. června 2023 08:51

dzizisketa u nas to vetsinou dopadlo tak, ze jsem nedostala nic, protoze nevedel??  Takze si roky darek kupuju sama, dam mu ho, at mi ho preda. Aspon nejsem nastvana. Kamaradka posila muzi link.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. června 2023 09:03

Lamicka ja jsem o tom přemýšlela a radši nic nečekám a pak nejsem naštvaná nebo smutná. Já už jsem se propracovala do stavu, že jsem hlavně ráda, že jsme všichni zdraví, nikdo nepajda, neleží v nemocnici a neskáče z okna.

Co mě fakt mrzí, že jsem chtěla příští rok oslavit kulatiny s partou, nám to koncem března, a Velikonoce, kdy se stejně většinou sejdem, se přímo nabízí. No jenže dítě bude dělat ty přijímačky a naší úředníci stabilně dávají termín hned po Velikonocích. A to si prostě nelajznu. 

to je vyšší moc, nikdo za to vlastně nemůže, ale i tak mi je to líto.