dzizisketa všechno nejlepší k narozeninám, nenech si zkazit den.
Stěžovací vlákno
Dnes mi volal headhunter. Teda on mi vysvetlil, že je konzultant, který propojuje lidí. Hodně silný přízvuk, ale dobrá gramatika. Vysvětlil mi, že má sice cizí příjmení, jinak že je Čech (jak poleno chtělo by se říct). Celou dobu se chovat dost přezívavě, na to, že on volal mě. nakonec mi nabídl dvě schůzky s firmami, které delaji přesně to, co nám všude napsáno, že dělat nechci. ![]()
dohodl se nakonec sám se sebou, že mi napíše email, takže zatím se mi před půlhodinou pokusil znovu volat. V západní Evropě, nebo kde má ten člověk rajón, je obvyklé volat po deváté večer z pracovních důvodu?
To píšu, jen aby jste věděli, že ani poměrně velká specializace vás před podivnostmi na pohovorech neochrání. Řekla bych, že problém nebude ani to pohlaví, spíš to, že jsem z opičí země (jak tomu říkal můj dávnej šéf). Pan vyspělý zato nezvládne poslat slušnou žádost emailem ![]()
continuity Já jsem ti ve vedlejším vláknu zapomněla pogratulovat k prázdninám. Ale tady se to hodí více;-). Užij si je.
Karja díky.
Od začátku říkám, že svou dovolenou chci strávit na chalupě, dva týdny v kuse a to bez přítomnosti "hadrníků" aka rodiny mé sestry. A co? Aha, nikdo se mnou neprobere termíny, rovnou mi řeknou že jedou tehdy a tehdy a všichni (včetně mého partnera) se hrozně diví, že se mi to nelíbí. Od zimy tam hákuju na zahradě, snad bych jako mohla mít nějakou možnost volby. Na to mi ségra odpoví, že ta chalupa přece není moje, tak co si jako vyskakuju. Mě ty děti (a přístup jejich rodičů) bohatě stačí na víkend, ne že bych je neměla ráda, ale týden dovolené jim prostě věnovat nechci.
Takže na mě zbyde termín, kdy už nebudou kvést ty mnou vysazené kytky, letní jabka a rybíz budou sežraný.
Ono se to utřepe, ale teď, jak jsem unavená a emočně vyšťavená, mě to teda naštvalo.
Čo znamená slovo "hadrníci"?
Inak teda tľapkám...to je vrchol neohľaduplnosti.
marieu Díky, už jsem si něco nacetla, vypadá to, ze ten podíl v populaci je asi 0,5 %, tak se nejspíš nějaké masivnejsi screeningy holt nevyplatí, což chápu. Já si teda asi zajdu, v rodině nic takoveho nemáme, ale proste jak se to objevilo takhle blizko, tak už se mi to v hlavě usídlilo, tak pro klid duše.
dzizisketa Všechno nejlepší, jestli se někdy sejdem u piva, mám v zásobě spoustu historek na podobné téma! :-)
continuity Haha, to je vtipný! Myslela jsem (doufala), že opičí země už je překonaný koncept!
A užij si volno!
continuity Já bych řekla, že tady ti recrutieři jsou peklo, znám to jen z korporátu, kterej je plnej nekreativních lidí a jsem ráda, že mám srovnání s firmou rodinného typu.
JankaM to nemam, ja to na nic nepouzivala, to auto naparovani mi prislo dostatecny
dzizisketa Karja tlapkam, ja teda mam rovnou milyho kterej tohle vypousti uplne, ovsem vcera jsem dostala kytku "jen tak"![]()
continuity no, "opici zeme" je asi vecna, aspon v nasem zivote necekam ze by se to zmenilo:-/
MP Meri Je štěstí, že na to přišli. Bude to dobrý!
dzizisketa Dodatečně vše nejlepší, samou radost a lásku, navzdory debilním tričkům!
continuity jezis to zni jako muj bejvalej sef, ale ten byl cech s ostravskym prizvukem
tyhlety retardi jsou zlo! A gratuluju k prazdninam:)
711990 přemýšlím, že asi jsem prošvihla nejlepší dobu mu zavolat hned ráno ve trištvrte na sedm, když jsem vstala. ![]()
Stěžuju si, že i ta jediná kapka vody, co měla spadnout příští čtvrtek z předpovědi počasí zmizela. ![]()
Pinot Noir Tak to já si stěžuju s tebou :o( Já už se tak těšila, že konečně zaprší.
dzizisketa Můj muž je na tahle věci taky natvrdlej, tak já už tradičně ke všem příležitostem dostávám ponožky (ale já teda dostávám ponožky ráda :o). On je teda vždycky alespoň nějak kreativně zabalí. Teď k posledním narozeninám jsem jich dostala čtyřicet a každá byla zabalená zvlášť, tolik dárků najednou jsem snad nikdy předtím nedostala ;o)
Pinot Noir to sem rada, vzhledem k moji venkovni svatbe pristi patek, ale jinak je to des, ta vyprahlost je znat uz tedka!
dzizisketa u nas to vetsinou dopadlo tak, ze jsem nedostala nic, protoze nevedel??
Takze si roky darek kupuju sama, dam mu ho, at mi ho preda. Aspon nejsem nastvana. Kamaradka posila muzi link. ![]()
Lamicka ja jsem o tom přemýšlela a radši nic nečekám a pak nejsem naštvaná nebo smutná. Já už jsem se propracovala do stavu, že jsem hlavně ráda, že jsme všichni zdraví, nikdo nepajda, neleží v nemocnici a neskáče z okna.
Co mě fakt mrzí, že jsem chtěla příští rok oslavit kulatiny s partou, nám to koncem března, a Velikonoce, kdy se stejně většinou sejdem, se přímo nabízí. No jenže dítě bude dělat ty přijímačky a naší úředníci stabilně dávají termín hned po Velikonocích. A to si prostě nelajznu.
to je vyšší moc, nikdo za to vlastně nemůže, ale i tak mi je to líto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články