Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. června 2023 07:05

Myrtila pleskani o ples! My jsme zacali driv, zenich si kvuli tomu zapomnel v kapsach mobil, klice od auta a penezenku, takze je to videt na vsech fotkach...k  "oltari" jsme bezeli, to padaly ty kapky pleskajici o ples:D pak byla dokonala scena, kdy jsme si vsichni mysleli, ze si matrikarka vzala spatny papiry, protoze zacla vetou "predstavuji vam pani inzenyrku ****(uplne cizi jmeno)" a my vsichni vykulili oci, nacez se oddavajici zacala smat a gestikulovat, ze tim je myslena ona a ne japak uz ji ty kapky dost namacely papiry, takze si myslim ze hodne preskakovala, protoze ten obrad trval asi tak minutu a pul, ale bylo to skvely. Meli jsme fakt stesti, ze na nas vysla uplne bozi oddavajici, strasne sympaticka, takze to probehlo fakt v dobry nalade. No a po tom bleskovym obradu nam stihli vsichni pogratulovat a zaclo lejt uplne silene, takze fotky uz mame ve slejvaku pod stromama, zatimco svatebcani se bezeli schovat dovnitr. Takze az z fotek nam doslo, ze jsme si neudelali zadnou s rodicema....ja jsem se navic puvodne nijak fotit nechtela, takze jsem o tom nepremejslela. No kapku fail

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 13. června 2023 07:22

Garfie to mě mrzí, snad to dobře dopadne!

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 13. června 2023 08:13

Karja ja mam teda taky rada vsechno pod kontrolou a kdyz to je podle myho, takze nezbyva nez si to udelat sama. A obcas si rikam, ze jsem blba, ze jsem mela najet na to Rozdel a panuj. No, u nas uz je na nejakou prevychovu pozde Ale jak uz jsme ted jen dva, neni toho starani tolik, naucila jsem se, ze nektery veci fakt pockaj nebo nejsou tak dulezity. S malyma detma je to holt o necem jinym.

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 13. června 2023 08:30

Kokoska No já tohle rozděl a panuj nemám ráda, taky nemám ráda, když mi někdo mluví do toho co mám a nemám, takže se to snažim nedělat i ostatním. Tenhle model má kamarádka, ona je manažerkou všeho a jakoby kolikrát z toho mám husí kůži a toho jejího partnera je mi často dost líto. On je schopnej, výkonnej, ale v podstatě nic nedělá podle sebe, i svoje věci a svoje koníčky dělá podle ní. Ale ona je hrozně spokojená a je fakt, že výkonnost té rodiny vydá za tři jiné.

Garfie Ty jo, doufám, že na hranici poruchy osobnosti nejsme ani jeden:-D. 

Online continuity
43029 příspěvků moje polička 13. června 2023 08:56

Karja ja mám pocit, že toto celoživotné dělala tchýně a muž si dáva velký pozor, aby se mu to nestalo taky.

Já nejsem moc organizátor, moje organizační energie se navíc většinou vyčerpá v práci a ty zbytečky, které mi zůstanou domů, stačí s bídou k tomu, abych přinutila děti uklidit si v pokoji. Jinak to u nás jede dost samospádem a tomu odpovídají i výsledky.  

Online continuity
43029 příspěvků moje polička 13. června 2023 08:59

Karja jinak chlapa, který věci zařídí sice po svém, ale zařídí, já si nechávám

Mi přijde jako dost velká výhoda, když to umí vymyslet i udělat. 

To, že se občas něco nepovede, nestihne, zazdi se stává i těm nejlepším, jen člověk si to sám pred sebou vždy nejak omluví. 

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 13. června 2023 09:02

continuity U nás se to většinou stihne, ale takovým jako způsobem, který mě trochu vyvádí z míry. Ale asi vidím "ty problémy" co nenastanou, ale jako mohly by, že jo:-D

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 13. června 2023 17:42

Karja continuity no já jsem myslela, že by jako každý měl nějaké své činnosti, které já bych jednou začas zkontrolovala nebo nějak v duchu aspoň odškrtla, že jako hotovo. Jak si to kdo udělá, to by bylo na něm. No, šedá je teorie... známe to

Teď už je to fakt jedno, muž má hodně práce a já už zas tak ne, tak se to tak nějak samovolně rozdělilo. A co není, není, z "musí se" už jsem vyrostla a z "mělo by se" tuplem.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 13. června 2023 19:01

Jen takové povzdechnutí... kolegyně mě požádala, zda bych ji domluvila schůzku u místního, docela vyhlášeného doktora (zmínila jsem se, že ho lehce znám), týkalo se to jejího vnuka. Tak já jsem to vzala přes třetí osobu, která mi na něj dala kontakt, ta osoba mu napsala, že budu volat, že něco potřebuju, ať mi to vezme. Tak jsem mu volala, domluvila schůzku. A kolegyně mi dnes řekla, že tam nakonec nepůjdou?? No já nevím, nejsem trochu za blbce?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. června 2023 23:09

tv jsi

Ale to je naprosta klasika. Edit: tim myslim,ze pomuzes a nakonec vlastne jsi ty za spatnou

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 13. června 2023 23:40

tv Jsi. Nas...lo by mě to pěkně! 

Já si trochu pochválím, ale jen tak napůl. :-) Nakonec jsme se rozhodli, že poletíme, muž je úplně v pohodě, dokonce šel dnes do práce, ostatní taky v pořádku...tak snad nás něco neskolí na místě. A teď ke stížnosti, aktuální předpověď hlásí celý týden déšť.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 13. června 2023 23:40

Candance teda, ty jsi "hustá" , ale máš pravdu. A, řeknu to, kolegyně tv je nevděčnice nevděčná.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 13. června 2023 23:49

Garfie ...i ty jsi vizCandance . A krásnou dovolenou celé rodince, déšť nedéšť.

Online Sweet Potato
40286 příspěvků moje polička 14. června 2023 08:08

tv Jsi. Vítej v klubu. Přesně takhle jsem si nedávno taky naběhla. 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:06
Reakce na Sweet Potato:

tv Jsi. Vítej v klubu. Přesně takhle jsem si nedávno taky naběhla. 

​To mi povídejte Já už se zařekla, že i kdyby měl dotyčnej smrt na jazyku...

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:49

Marielle - mě zas někdy přijdeš hustá ty , je to čiré konstatování faktu, ne že je blbec, ale je za blbce..... 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 14. června 2023 13:12

jitřenka jj, chápu to stejně

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 14. června 2023 14:50

Potřebuji to napsat, ač vím, že jsou to jen písmenka.

Kamarádce na jaře zemřela maminka, současně řešila manžela po operaci, kdy se naštěstí nepotvrdila onkodiagnóza. A minulý týden jí hospitalizovali sestru a dnes sestře potvdili onkologické onemocnění. Kamarádka je jedna z nejhodnějších, nejobětavějších a nejpracovitějších lidí které znám. Je to krásná žena s krásnou duší a  sledovat ji v tomto období je tak smutné.

V porovnáním s tím je dnešní zjištění, že můj text napsaný v rámci státnic, poskytnutý kolegyni jako pomocný text, je rozeslán mezi studenty(bez mého vědomí) jako regulerní studijní materiál, tak to je jen malina.

A další věc, opět bez mého vědomí, švagrová natřela kus mých věcí na zahradě. A ne nelíbí se mi to. Vím, tohle jsou to naličkosti, ale kapka ke kapce.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. června 2023 15:39

tzazikiKamarádky je mi líto. Zbytek nekomentuji, ale vymezila bych se.

Online Tak Betty
6132 příspěvků moje polička 14. června 2023 17:29

Nesnáším javory, které se nekontrolovatelně a bezhlavě šíří po zahradě.  Je to nekonečný boj. Vlastně naše zahrada už připomíná džungli. Dnes jsem snad sehnala zahradnictví,  které nám doufám pomůže. Hlavně ostříhat keře , ovocné stromy...