Stěžovací vlákno
Karja Mám na zahradě klasické, dřevěné štafle. Mezi stupni mám položená prkna a na nich kytky, bylinky apod. Hvězda natřela jen přední stranu, plus nějaký rám, který jsem tam původně ani neměla.
tzaziki Jak si to vysvětlit?:-D
tzaziki Navrch huj, vespod fuj
to teda taky nevím, co člověka vede k takovýhle práci...
Tak Betty nam se letos zahrada utrhla ze retezu, vsechno prorusta vsim, v koute sipkovy ker, brectan utekl ze zidky, trava utekla pred kvetoucim plevelem... des bes, ale mne se to vlastne strasne libi. A manzel vyhlasil, ze dokud nezlikviduju dva nejvetsi kere, odmita sekat zahradu. No tudle, konecne to zakrylo pruhled do sousedova dvora! Tak se holt naucim jezdit se sekackou asi.
Kokoska tak u nas zas/furt bydli tchyne a kazdy den objevim vylepseni, premisteni, nebo aspon presazenou kytku
tzaziki promin, musim se smat, vypada to hrozne srandovne. A chapu Te, radost bych z toho taky nemela. Myslim, ze vylepsovatelka zacala s nadsenim natirat, pak si vsimla tech hoven, prislo ji blby lakovat hovna, ale cistit se ji to taky nechtelo, tak se vyparila pryc![]()
A stezuji si, ze se ze me asi na stara kolena stava alergicka. O vikendu jsem celou cyklovyjizdku prokychala, oci me svedily k zblazneni a mela jsem je uplne krhave jeste nekolik hodin. Pred nejakou dobou na prochazce na louce to same. To asi nebude nahoda![]()
tzaziki no, co na to říct ![]()
Karja ne právě, že už je překročena ta hranice. Jak píše Kokoska všechno prorůstá vším. Chtěla bych aby se ta firma k nám pravidelně vracela. Máme např v zahradě kamenné schody a jsou porostlé břečťanem, takže se po nich nedá chodit. Sekání je v pohodě. Síly ubývají a je to venkovská velká zahrada .
Tak Betty firmu bych taky potrebovala, ale nejak nejsou.
Kokoska no, modlím se. Zítra má přijet šéf, tak se snad domluvíme. Ale už dopředu říkal, že hodně práce, málo lidí. I na ty kmenový už prej není spolehnutí.
tzaziki to teda tlapkam,co to svagrovou napadlo? Mně to prijde jako nebetycna drzost,to dela bezne? Jak nemam rada dohadovani a scenky,tady bych asi asi vyjela.
tzaziki kamarádky je mi moc líto, na některé lidi se to strašně sype. A my jim nemůžeme a neumíme nijak pomoci ![]()
A to ostatní, když se nevymezíš, budou mít pocit že je to ok. Ty štafle ![]()
Tak Betty - javory, jj,
taky jsem na mrtvici za ten blbý nápad dát je na zahradu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články