Pavlena Dočítám, a lapám po dechu, moc mě mrzí, co se na tebe nasypalo, drž se![]()
Neuvažují vaši o přesunu do Brna (letmo si pamatuju, že bys mohla mít nějakou možnost)?
Pavlena Dočítám, a lapám po dechu, moc mě mrzí, co se na tebe nasypalo, drž se![]()
Neuvažují vaši o přesunu do Brna (letmo si pamatuju, že bys mohla mít nějakou možnost)?
No nemá to tak každý, že to projde bez problémů. Teď je úplně v háji kamarádka, dvě holky 17 a 13 a vůbec neví, co s tou volnou kapacitou najednou dělat. Ona hrozně stojí o tu rodinnou sounalezitost, společně výlety a babovky a ty děti už tolik ne a celkem to tam skřípe.
Takže 17 leté holce jde shánět ztracený mobil do školy, aby ji mohla zavolat z nočního tahu do baru. Zároveň jim uvaří jídlo na víkend.
Každý nezainteresovaný hned vidí, co dělá blbě, ona to i ví, ale nemůže si pomoct.
Renusatko to zni krasne![]()
@Karja Ja si nemyslim, ze spolu prozijeme druhe libanky, nebo ze budeme porad spolu, to vubec! Naopak si maluju, ze se kazdy vratime k oblibenym cinnostem, my jsme spolu tak prijemne koexistovali pred detmi, tak by mi nevadilo v tom pokracovat. A spolecne sem tam nejake kolo, cestovani - mame dost podobne preference. Naopak vubec nechapu ten syndrom orazdneho hnizda. Spis se bojim, ze az budou deti odrostle, my budeme stari, budou nas bolet zada, budem mit klouby a cukrovku a zadny volny cas, protoze nas budou potrebovat nasi rodice. Ale ze bych nevedela co se sebou v pripade odpadnuvsi pece o deti, to se nebojim:))
moc mně to mrzí...s mamkou i s týpkem, měla jsem za to, že už je ruka v rukávu
Gatita Dopoledne vozím vnuka, odpoledne se starám o matku. Budu ráda, když přijede večer manžel a půjdeme trávit společný čas do baru :-).
999 tve pojeti se mi libi:)
Gatita Jenomže to možná říkáš teď, dokud jsou děti malé. Po dvaceti letech už si ani nepamatuješ, jaké to bylo bez nich a může ti být fakt smutno, když opustí hnízdo!
Neříkám, že to musí být tvůj příklad, ale stane se.
Já teď mám trochu strach o kamarádku, ona má nějaké problémy sama se sebou, dost těžce zvládá stárnutí, taky dost pije, s mužem měli vždycky trochu italské manželství, věčně se nějak dohadovali, on do ní trochu ryl...a teď to úplně skončilo. On je lehce chladnější vůči nám, kamarádkám a byli jsme spolu pár dní na dovolené a on je hrozně mírný, vůbec se do ní nenaváží, všechno hrozně v poklidu, měla bych být ráda, ale nemám z toho dobrý pocit. Říkám si, jestli to nevzdal a neplánuje taky nějaký odchod....
Garfie no jasne, vubec nevim, co bude a jak a co budu citit. My tema detma zijeme, je to nase nejvetsi napln a vypln veskereho casu i prostoru. meli jsme ted jet na 3 dny bez nich na prechod Beskyd, a muz byl najednou takovy zarazeny, tak povidam:"Ted tam vedle sebe budem mlcky pochodovat a nebudeme vedet, o cem se bavit, co?". A on vyvalil oci, ze na to zrovna taky myslel![]()
Garfie obavy o kamaradku chapu, ten vztah se nejak navenek zmenil, ma asi jinou dynamiku a nikdo nevi, co z toho bude.
Ja som mala syna tak neskoro, že v čase, keď vyleti z domu, už budem na dôchodku ![]()
A my měli dceru tak brzy, že vyletěla z hnízda když nám bylo 40 a naštěstí si to umíme užívat. Trávit čas spolu ![]()
Pavlenapřeju ať se s maminkou daŕí uzdravování a ať potkáš někoho milého.
Gatita To je vtipný!
Ale je to tak! Třeba moje kamarádka má čtyři děti, mezi nejstarším a nejmladším je skoro 20 let, ta si stýská, že bez dětí nikdy nebude a sotva vypiplá nejmladšího, přijdou vnoučata!
letfenixa Catherinne Tady ty rozdíly jsou někdy legrační, pamatuju, jak mi kamarádka, co měla dítě ve dvaceti gratulovala k těhotenství, že mě to jako hrozně omladí, ale mě to teda v pětatřiceti fakt neomladilo! ![]()
Znáte písničku od Svěráka Kluci kluci s klukama? Tak já to taky vidím. Až odejdou i ty poslední zbylé děti z domu, tak si najdu kamarádky (asi na parfu) a budu s nima chodit na výlety a pomlouvat mužský. ![]()
Ne, vážně, už teď to vidím, jako další změnu ve vztahu, že to bude velkej restart a sama jsem zvědavá, jak to budeme zvládat bez dětí. Je to dost divná představa, ale doufám, že do té doby vypilujeme nějaké radostné neřesti, které nás budou spojovat.
Gatita haha tak tohle jsme loni s dubaji a letos s amerikou fakt neresili, naopak jsme se modlili aby to klaplo a deti nam sice chybely, ale ta svoboda:D
Garfie keď sme dnes išli na bicykloch po pochodzkach, tak som si uvedomila, že keď bola moja mama v mojom veku, tak som mala už 17 a rozhodne nebola v takej kondícii, akú mám ja teraz, a že sa teda nemám čím chváliť. Takže v tomto zmysle ma to dieťa omladilo.
rasaNori no nam nakonec neklaply ani ty Beskydy, tak bylo po starostech
. Jako to jste meli fakt kliku, ze vam byl nekdo ochotny ty holky pohlidat a ze se nic nepotento. Ja bych jela hned a muz taky.
Garfie A nemůže to být tím, že taky zestárnul, chybí mu energie a testosteron?
letfenixajenže to je taky vývojem společnosti. Taky jsem v lepším stavu než v 50 moje máma, ale ta měla 5 let do důchodu.
Tak já jsem byla s mužem bez dětí necelý rok, pak jsem už byla těhotná a se bylo jinak.
Takže my ten bezdetný režim budeme muset nastavit celý úplně znova.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.