Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9430 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:14

Potrefenáhusa Nevědomky, s tím bych si hlavu vůbec nedělala. Když člověk neubližuje úmyslně, tak se to holt někdy stane. By se nemohlo říct skoro nic.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:30

notna Potrefenáhusa Hlavu si s tím člověk asi dělá, ale ano, stane se to, dobrý je se ihned omluvit a nebabrat se v tom. I druhá strana by měla mít nějaký pochopení. (napadá mě třeba misgendering u trans* lidí)

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 21. července 2023 10:30

continuity zazila jsem, je to desny, zvlast kdyz mas sama k sobe vycitky, ze si nemas na co stezovat, kdyz jedno dite mas. 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:43

Mám kolegyňu, ktorá o dieťa prišla zhruba v polovici tehotenstva a keď sa vracala z PN, tak nám po riaditeľke odkázala, že sa o tom nebude  praci s nikym baviť. A je to pre mňa zvláštne sa s ňou rozprávať, cítim sa zle, keď spomeniem syna a vlastne ani neviem, či o ňom môžem pred ňou hovoriť.

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:46

letfenixa Víš co, já myslím, že tvůj syn je sedmiletej, a zrovna v tém případě je neoddělitelná součást tebe, sotva můžeš mluvit "já,já,já" když mluvíš třeba o víkendu. A tím, že je sedmiletej to snad není tak citlivej.... Asi bych to vyprávění o něm nepřeháněla, ale nějak záměrně se tomu vyhýbat na sílu je taky blbý, to taky musí cejtit. 

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:49

Potrefenáhusa Tak já i po druhém jsem si řekla, že bych chtěla ještě jedno...a pak to dorostlo...začalo se vzpouzet už od půl roka a přešlo mě to. 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:50

Karja jej sa to stalo pred 3 rokmi.

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:52

letfenixa Já si myslím, že to musí poznat, když se nějak hodně krotíš. Já mám teda známé, co se s tím perou už x let, samozřejmě o holkách mluvím, vždyt by to bylo divné, ale tak normálně, nepochvaluji si a hlavně především nestěžuju si!:-D

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 21. července 2023 11:57

Karja na nej velmi vidno smútok,  ked sa dieta spomenie. Ono je to také nevypovedane z jej strany.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 21. července 2023 12:08

Karja Jj, přesně, taky jsem litovala ty první mesice, ze už další nebude a teď teda už mě to dost přechází 

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 21. července 2023 12:09

letfenixa Těžko odhadnout, jak vnímá, když mluvíš o synovi. Ale já bych se tomu nevyhýbala. Sama si řekla a vzkázala, že se nechce bavit o tom, co se jí stalo. Asi by ti dala najevo, že nechce poslouchat o synovi.

V těchto situacích je to fakt nevyzpytatelné. Já nechci být necitlivá, která nemám zájem a klidně bych nabídla ucho i rameno. Ale vím, že někdo mluvit nechce, někdo čeká na vyzvání, nekoho to vyzvání k hovoru nebo otázka naštve nebo raní. Je to naprd.

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 21. července 2023 12:12
Reakce na letfenixa:

Karja na nej velmi vidno smútok,  ked sa dieta spomenie. Ono je to také nevypovedane z jej strany.

​A nejde se zeptat, jestli jí to nevadí, když zmíníš syna? Já bych se asi zeptala, abych věděla už nafurt. Když se vídáte často, musí to být nepříjemné pro tebe i pro ni.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 21. července 2023 12:27

notna ja som sa jej to aj chcela spytat, len mi bolo blbe, lebo ona by bola schopna odpovedať,  že prečo sa to pýtam a že ona to riešiť nebude. No, my sme v zborovni sedeli oproti sebe a už si odsadla, takže to už nebude také časté, tie rozhovory.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 14:54

Jos podle mě je hodně těžký z toho kolotoče vystoupit, podívat se s odstupem a říct si, že už stačilo. Ta touha je hodně silná a člověk si nechce připustit, že to nemusí vůbec vyjít.

Offline Myrtila
5330 příspěvků moje polička 21. července 2023 15:37
Reakce na Evaeva:

Jos podle mě je hodně těžký z toho kolotoče vystoupit, podívat se s odstupem a říct si, že už stačilo. Ta touha je hodně silná a člověk si nechce připustit, že to nemusí vůbec vyjít.

​Tohle je úplně přesný, je strašně těžký připustit si, že výsledek vůbec není závislý na tom, kolik energie, času a peněz do toho člověk investuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2023 15:46

Myrtila no a pokud není jasné, že děti mít prostě nemůžeš, tak je to takové ještě jeden pokus a ještě jeden,... Musí to být šílené.

Offline Kuloárka
příspěvků moje polička 21. července 2023 15:51

Offline Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 21. července 2023 16:23

Kokoska Dočítám s několikadenním zpožděním. Mamince přeju klidné spočinutí. Ty jsi pro ni udělala strašně moc.

Offline Myrtila
5330 příspěvků moje polička 21. července 2023 16:36

Evaeva No, ta nejistota výsledku mi na tom přišla asi nejtěžší. 
Teď to zrovna řešíme s jednou kamarádkou, obě máme děti z IVF, chtěly bychom obě druhé, ale zase to nejde. Já už vím, kde je moje konečná, ona tu hranici zatím hledá. Není to jednoduchý, no. 

Offline Kokoska
34902 příspěvků moje polička 21. července 2023 17:38

Sweet Potato dekuju