Potrefenáhusa Nevědomky, s tím bych si hlavu vůbec nedělala. Když člověk neubližuje úmyslně, tak se to holt někdy stane. By se nemohlo říct skoro nic.
Stěžovací vlákno
notna Potrefenáhusa Hlavu si s tím člověk asi dělá, ale ano, stane se to, dobrý je se ihned omluvit a nebabrat se v tom. I druhá strana by měla mít nějaký pochopení. (napadá mě třeba misgendering u trans* lidí)
continuity zazila jsem, je to desny, zvlast kdyz mas sama k sobe vycitky, ze si nemas na co stezovat, kdyz jedno dite mas.
Mám kolegyňu, ktorá o dieťa prišla zhruba v polovici tehotenstva a keď sa vracala z PN, tak nám po riaditeľke odkázala, že sa o tom nebude praci s nikym baviť. A je to pre mňa zvláštne sa s ňou rozprávať, cítim sa zle, keď spomeniem syna a vlastne ani neviem, či o ňom môžem pred ňou hovoriť.
letfenixa Víš co, já myslím, že tvůj syn je sedmiletej, a zrovna v tém případě je neoddělitelná součást tebe, sotva můžeš mluvit "já,já,já" když mluvíš třeba o víkendu. A tím, že je sedmiletej to snad není tak citlivej.... Asi bych to vyprávění o něm nepřeháněla, ale nějak záměrně se tomu vyhýbat na sílu je taky blbý, to taky musí cejtit.
Potrefenáhusa Tak já i po druhém jsem si řekla, že bych chtěla ještě jedno...a pak to dorostlo...začalo se vzpouzet už od půl roka a přešlo mě to.
Karja jej sa to stalo pred 3 rokmi.
letfenixa Já si myslím, že to musí poznat, když se nějak hodně krotíš. Já mám teda známé, co se s tím perou už x let, samozřejmě o holkách mluvím, vždyt by to bylo divné, ale tak normálně, nepochvaluji si a hlavně především nestěžuju si!:-D
Karja na nej velmi vidno smútok, ked sa dieta spomenie. Ono je to také nevypovedane z jej strany.
Karja Jj, přesně, taky jsem litovala ty první mesice, ze už další nebude a teď teda už mě to dost přechází
letfenixa Těžko odhadnout, jak vnímá, když mluvíš o synovi. Ale já bych se tomu nevyhýbala. Sama si řekla a vzkázala, že se nechce bavit o tom, co se jí stalo. Asi by ti dala najevo, že nechce poslouchat o synovi.
V těchto situacích je to fakt nevyzpytatelné. Já nechci být necitlivá, která nemám zájem a klidně bych nabídla ucho i rameno. Ale vím, že někdo mluvit nechce, někdo čeká na vyzvání, nekoho to vyzvání k hovoru nebo otázka naštve nebo raní. Je to naprd.
Karja na nej velmi vidno smútok, ked sa dieta spomenie. Ono je to také nevypovedane z jej strany.
A nejde se zeptat, jestli jí to nevadí, když zmíníš syna? Já bych se asi zeptala, abych věděla už nafurt. Když se vídáte často, musí to být nepříjemné pro tebe i pro ni.
notna ja som sa jej to aj chcela spytat, len mi bolo blbe, lebo ona by bola schopna odpovedať, že prečo sa to pýtam a že ona to riešiť nebude. No, my sme v zborovni sedeli oproti sebe a už si odsadla, takže to už nebude také časté, tie rozhovory.
Jos podle mě je hodně těžký z toho kolotoče vystoupit, podívat se s odstupem a říct si, že už stačilo. Ta touha je hodně silná a člověk si nechce připustit, že to nemusí vůbec vyjít.
Jos podle mě je hodně těžký z toho kolotoče vystoupit, podívat se s odstupem a říct si, že už stačilo. Ta touha je hodně silná a člověk si nechce připustit, že to nemusí vůbec vyjít.
Tohle je úplně přesný, je strašně těžký připustit si, že výsledek vůbec není závislý na tom, kolik energie, času a peněz do toho člověk investuje.
Myrtila no a pokud není jasné, že děti mít prostě nemůžeš, tak je to takové ještě jeden pokus a ještě jeden,... Musí to být šílené.
Kokoska Dočítám s několikadenním zpožděním. Mamince přeju klidné spočinutí. Ty jsi pro ni udělala strašně moc. ![]()
Evaeva No, ta nejistota výsledku mi na tom přišla asi nejtěžší.
Teď to zrovna řešíme s jednou kamarádkou, obě máme děti z IVF, chtěly bychom obě druhé, ale zase to nejde. Já už vím, kde je moje konečná, ona tu hranici zatím hledá. Není to jednoduchý, no.
Sweet Potato dekuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články