Myrtila ty jo, to věřím. Budu držet palce, ať to dáte (ať už bude výsledek jakýkoliv)![]()
Stěžovací vlákno
Svokre dnes potvrdili rakovinu prsníka, a to sa tešila k nám, že nás konečne uvidí. Život to zariadil inak, žiaľ.
milacka s touhle potvorou lékaři umí bojovat dost úspěšně, tak ať je návštěva jen krátce odložená ![]()
milacka ach ![]()
Makara ďakujem, veríme tomu, moja maminka ju pokorila dvakrát, v 60-tke a 70-tke, má 85 rokov a tešíme sa z jej prítomnosti. Svokra musí zabojovať, psychicky je silnejšia ako moja mama, žije sama, delí nás od seba 1000 km, ak bude mať termín operácie, manžel vycestuje na pár dní za ňou.
Evaeva děkuju ![]()
milacka držím palce a verím, že to dobre dopadne. ![]()
Kokoska Upřímnou soustrast
.
A VŠEM, které prochází nelehkým obdobím hodně sil
.
Dočítám zpětně (velmi) a náhodně, takže ztrácím nit.
Já řeším stále to samé, do nabízené pomoci jsou mi házeny vidle, takže problém se nafoukne a pak to jó stojí za to.
whiskasbuď v klidu, ani pomoc která se přijme často nevede k výsledku.
Muž byl tento týden třikrát se psem na veterine. Včera tchyne volala, že "chudákovi" psovi už sundala límec a rozvázala mu to.
Takže si to zas rozlíže. jsem dost zvědavá, kdo tam s ním bude jezdit příští tyden, protože muž tady není a na mě čokl vrčí už dlouho, jen co vylezu z auta. už mě jednou i cvaknul. A že bych se chtěla nechat rafnout cizím psem, tak to vůbec.
Naštěstí je tchýně přesvědčena, že se psů bojím, takže doufám, že tato neodolatelná nabídka nebude ani na stole.
continuity Dočítám velmi pomalu ... a - pozdě, ale soucítím, dodatečně upřímnou soustrast a je mi jasné, že toho máš stále dost :-(. Kde bereš sílu? ![]()
Tchýně má evidentně své (jistě nejlepší) postupy a asi nedomýšlí následky. V podstatě totéž (jen v jiných oblastech) probíhá u nás. Často už se zdá, že si rodiče dají říci, když se na něčem dohodneme, ale za pár dní jakoby se nic neřeklo a jedeme nanovo. Nemyslím, že se to zlepší. Tak se snažím obrnit se trpělivostí. Stojí to dost nervů a času. Proč dělat věci jednoduše, že? ![]()
Vrátim sa s úvahou k tým deťom...V mojom okolí začína mierna prevaha tých, ktorým stačí jedno dieťa a dokonca aj tých, ktorí do tohto sveta nechcú priviesť deti. Zaujímalo by ma, ako je to inde, u vás. Známa však čaká tretie dieťa a ani tretím to nekončí. Fascinuje ma dôvod. Odďaluje nástup do práce. Možno sa dočkáme futbalovej jedenástky a potom šup do dôchodku. Život píše príbehy....
whiskas diky
milacka asi je doma rada a do práce se ji ještě nechce, no a? Důvody všechny, co jsi vyjmenovala, už jsem taky zažila. Myslím, ze kazdej důvod je zcela legitimní a nikomu do toho nic není
PotrefenáhusaFascinuje neznamená, že s jej rozhodnutím mám osobný problém, vôbec.
Potrefenáhusa veď píšem, život píše príbehy, naprostý súhlas, jej rozhodnutie, do práce sa jej nechce, ani sa jej nikdy nechcelo, tak rodí, takto sa vyjadrila.
Ja osobne v jej veku radšej tú prácu a trochu kľudu.
letfenixa continuity ďakujeme
milacka některé ženy se v té péči o děti a hnízdo fakt najdou, práci k realizaci nepotřebují. Ošemetná je akorát ta ekonomická závislost.
Potrefenáhusa veď píšem, život píše príbehy, naprostý súhlas, jej rozhodnutie, do práce sa jej nechce, ani sa jej nikdy nechcelo, tak rodí, takto sa vyjadrila.
To je zvláštní přístup teda. Proč nezůstane doma jen tak, jako žena v domácnosti? Potřebuje děti jako alibi pro manžela? On by jí to jinak nedovolil, třeba jen s dvěma dětma? Tenhle příběh se mi moc nelíbí ![]()
barbuchaTrafila si klinec po hlavičke. Aliby.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.