coralline není to přímo z myčky? Když je pustena, tak to protéká někde u dveří?
Stěžovací vlákno
corallinenebo že stropu, nemáte nad kuchyní koupelnu?
coralline a je to poblíž dřezu? Nemáš baterií se sprškou a není prodřená ta vytahovací hadička třeba? To už jsem taky zažila. Ale my měli vodu ve skříňce.
coralline anebo z lednicky/mraznicky
coralline Nemáte doma zvíře, co by tam mohlo udělat loužičku? Takto začaly zdravotní obtíže naší fenky a na dřevěné podlaze nebylo od pohledu poznat, jestli to je voda nebo moč. Přes noc vždycky udělala na stejném místě louži.
Pinot Noir Spršku nemám. Dřez vedle je, ale nedokážu si představit, jak by ta voda dotekla tam, kde byla. Pod linkou jediný mokrý místečko bylo pod tou hadicí od myčky, která je tam jediná zkroucená až dopředu. Prakticky celá louže byla před linkou.
baltik Ta je o kus dál.
Myrtila Nemám.
Zase jsem se zkusmo vyválela po podlaze, zase nic neteče. Já jsem z toho jelen, daněk a srnec dohromady.
Zase jsem se zkusmo vyválela po podlaze, zase nic neteče. Já jsem z toho jelen, daněk a srnec dohromady.
promiň, ale ![]()
verim, ze odborník něco vymysli a budeš mít pokoj!
coralline nemuze neco kondenzovat a dotect az tam? Nam tohle obcas dela mycka, kdyz ji otevru moc horkou a nevyndam nadobi, tak mi para kondenzuje zespodu pracovni desky a kape dolu.
Lamicka Myčku mám už hromadu let a loužičky nikdy nedělala. Navíc ani nejela.
coralline a nenacmrndá tam někdo v noci? jde se třeba napít...
RoSa Jsem tu jenom já. A musela bych vylít celou velkou sklenici. Ale už mě napadlo, že jsem náměsíčná
Dochází mi racionální vysvětlení.
coralline tak to musí být v té hadici, jak píšeš. Jsem zvědavá na rozuzlení.
Můžeš pak napsat povídku "Záhada zkroucené hadice" ![]()
Pinot Noir No já normálně přemejšlím, že to budu dneska v noci hlídat.
DruI Přesně, kéž bych to uměla hodit za hlavu. Mě je ouzko hlavně z toho, že se to pořád opakuje, protože tím, že na to neraguji, tak má dotyčný pocit, že ignoruji dobré rady a je potřeba mi to opakovat. Dotyčný má pocit, že nic nedělám na nápravu těchto chyb, že logopedii netrénujeme, že nové jídlo nenabízím atd. atd.
tzaziki obavam se, ze to chce se vymezit, slusne, ale durazne.
Lamicka čo som sa ja navymedzovala, dôrazne, slušne, neslusne. A dnes zas - musíš ho donútiť zjesť tu polievku, musíš si zapisovat, čo a koľko zje. Ja keď počujem musíš a nesmieš, tak mám červeno pred očami.
letfenixa hele...já vím, ze mámu má člověk jenom jednu a jinou mít nebude...ale ty seš fakt svatá žena
tzaziki moji mamu tohle posedlo jen obcas, ale pak to stalo za to. Jednou jsme se pohadaly tak, ze odesla asi na hodinu z domu. Myslim, ze jsme po jejim navratu k tomu nerekly uz ani slovo, ani jsem se neomluvila (za co, ne?) a ona delala, ze nic nerekla. Ted nedavno, jak jsme si tak povidaly o vsem moznem, tak jsem si na to vzpomnela a ona Jo? Tohle ze jsem udelala? To neni mozny, vzdyt ty deti byly takovy hodny a vsechno umely! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.