Ounz tak to je taky něco
Stěžovací vlákno
barbucha příště jdeš se mnou ![]()
Jo, a zavřou nás vobě ![]()
Přibrala jsem na dovolené tři kila.![]()
tv to bude určitě jen zavodnění, když jsi měla čas dodržovat pitný režim ![]()
tv Po dovolené se člověk nemá vážit, až 14 dní po návratu. To je jiný režim a nebudou to za týden 3 kg tuku, to bych se nebála.
continuity aha, to se jen ptala nase ucetni.
ty porad pracujes, neni uz cas na peknou dovolenou?moc bych ti to prala!
Dovolená ještě přede mnou, už jsem byla čtyři dny u Baltu, na vodě s kamarády a aktuálně jsem vylezla že sauny v Helsinkách. Já si zas nestěžuju.
Teda stěžuji, taky mě zlobí koleno. Už se to dost vleče. klidový režim by zcela jistě pomohl, ale na ten bude čas v září. ![]()
continuity at se ti koleno brzo zahoji a mas klid, zaslouzis si ho![]()
Antjeděkuji ![]()
tv Po dovolené se člověk nemá vážit, až 14 dní po návratu. To je jiný režim a nebudou to za týden 3 kg tuku, to bych se nebála.
Snad.
musím si dát detox od jídla a alkoholu, byla to trochu divočina.
Sakra práce. Zrovna jsem dostala mail od toho italskýho obchodu, že nic nebude anžto jedna nebo víc věcí z objednávky už neni. Měla jsem to čekat, s Italama se těžko obchoduje...
Kromě tý voňavky Piombo jsem tam měla přihozený ještě dvoje džíny, a to jen proto že byly ve výprodeji za nějakejch 12 euro
Tak ty si můžou nechat, proč mi neposlali jen tu voňavku, ta jim určitě nedošla?!
Zkusím ji časem objednat znova, samotnou, jen až mě přejde vztek.
tzaziki Mně je z těchhle rad popravdě víc nasrano, což je horší, protože já z toho jednou někoho strašně seřvu a bude v rodině průser :)
jinak bych se je ráda naučila prostě házet za hlavu, ale ono je to tak těžký.
tv Jestli tě to potěší, já mám od příletu z JP taky tři kila nahoře a váha stále stoupá!
tv Jestli tě to potěší, já mám od příletu z JP taky tři kila nahoře a váha stále stoupá!
![]()
Nepotěší, nikomu to nepřeju!![]()
jsem hromburác a motovidlo. Povedlo se mi shodit a rozbít nádobu na kondenzát ze sušičky. ![]()
Mám doma vodovodní záhadu. Včera jsem si šla udělat snídani, najednou koukám, že stojím v louži. To chceš v neděli ráno. Tak jsem setřela vodu, oddělala lištu a s očekáváním potopy zírám pod linku. Tam prakticky sucho, voda nikde netekla. Celej den jsem se pravidelně válela po podlaze, abych to zkontrolovala, a NIC, ani kapka. Dneska ráno louže. Už jsem volala opraváře, mám podezření na přívodní hadici k myčce. Taky říkal, že je divný, že to neteče pořád.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.