Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline brrr
12338 příspěvků moje polička 31. července 2023 18:21

letfenixa To mám doma taky, mi je naštěstí jedno, jestli se mamka urazí nebo ne, prostě ji to řeknu, někdy i hnusně, ale co už.

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:01

brrr to je na tom blbé, že ja nad tým ešte tak pol dňa rozmýšľam a je mi z toho zle. Bola som už viac nad vecou. 

Potrefenáhusa vďaka. 

Teraz na tej dovolenke, to bola taká pohoda!

A ešte počúvam, že čo som nervózna. Aspoň tisíckrát som jej povedala,  že nervózna som z nej, vždy nad tým len mávne rukou.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:42

letfenixa Kokoska brrr Mě tohle dělá táta. Když se ozvu, je hned oheň na střeše a reakce je vesměs: Mlč, mlč. Neříkej mi ty svý rádoby chytrý kecy. 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:45

letfenixa Přesně, chodím tam už nervózní a nastražená co zase bude. Stažená. Jestli to tentokrát schytám já, děti, mamka, manžela drbe jen v jeho nepřítomnosti. A prej co se furt takhle tvářim, proč jsem furt naštvaná.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:46

tzaziki tak to je teda vyssi level. Jak casto tam jezdite? Neslo by to nejak omezit?

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 31. července 2023 19:57

Kokoska Bydlíme ve stejném městě. Děti milují babičku, protože s nimi tvoří a je s ní zábava. Občas vyzvedávají z institucí, občas transportují na kroužky, ale minimálně jednou týdně. Omezit kontakt by nejvíc ublížil mojí mami. Já se tam snažím vždy jen otočit.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:04

tzaziki to je blba situace, leda ze by maminka vic chodila za detma k vam.

Offline brrr
12338 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:12

letfenixa já jsem docela splachovací a o ničem moc nepřemýšlím (což samozřejmě není nic k chlubení, ale v tomhle případě mi to pomáhá přežít).

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:13

tzaziki tak to jsi svatá žena, že z tebe nevyrazí něco stylem, odkud bere tu jistotu, že jeho kecy někoho zajímají.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:26

Kokoska To už jsme zkusili, ale měla pak tichou domácnost, že se s náma paktuje.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:29
Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:32

tzaziki Tak to tě lituju. 

brrr Jako mně je asi taky jedno, jestli se dotyčny uráží nebo ne, ale prostě mi tyhle lidi hrozně berou energii tobě ne? Ty to asi splachneš?

Offline brrr
12338 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:49

Karja Spláchnu. Jako jasně, ze se nas..u, ale u mě je to záležitost fakt jednotek minut, pak o tom v zásadě nevím.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:50

brrr Tak to jsi zlatá povaha:-D

Offline brrr
12338 příspěvků moje polička 31. července 2023 20:51

Karja Směrem k sobě určitě, směrem k ostatním bych si už tak jistá nebyla.

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 31. července 2023 21:14

tzaziki ach jo! Vyhodu maji splachovaci typy;) Mozna to dotycny nemysli spatne a slo by to odfiltrovat?

U nas take od mych rodicu padaji obcas poznamky a rady k vychove, ale jsou dobre minene, tak me to nijak nenervuje - tipy z 80. let jsou sice lakave, ale mimo ty 80.leta tezko uplatnitelne:)) A druzi prarodice by zas detem chteli doprat to nejlepsi a dlouho mi trvalo, nez jsem to prestala vnimat jako projev neduvery v me rodicovske kompetence: nebyla by lepsi anglicka skola? Jiny zubar? Sportovni oddil? Neroste malo? Na endokrinologii uz jsme byli? A nebyl by lepsi profesor xy? Jako cerstva matka jsem porad resila, jestli neco nezanedbavam, jeden cas jsme treba chodili s miminem na rhb 2x, nez jsme si vsichni uvedomili, ze to je blbost a ze zas tak nekompetentni nejsem. Ale zrovna ted jsem neco neuhlidala, deda nabidnul, ze vezme syna k svemu super zubari, a vysel z toho akorat naprosto zbytecny rtg celisti (bohuzel ne prvni). Jsem na sebe strasne moc nastvana, ze jsem to dopustila a nepredvidala, pritom to vsichni mysleli dobre. Takze filtrovat, filtrovat, splachovat.

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 31. července 2023 23:32

Gatita já myslím, že nemají. Já bych o sobě řekla že jsem splachovací, na nikoho se nezlobím, nenaštvu, ale mě osobně to vevnitř hodně mrzí. Velký příklad byl mámy muž, když jsem se o mámu starala, když ji propustili z nemocnice. Utrhoval se na mě skoro denně (klidně i za to, že nebyla doma mouka, že nenutím mámu více jíst...), jenže jsem věděla, že odjet nemůžu...a nechala si všechno líbit. I teda mnohem dřív, spoustu let. 

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 31. července 2023 23:45

Catherinne Jenže to není splachovací typ, jak ho chápu já, myslela jsem si, že splachivací typ to nemá v sobě, a že ty popisujes spíš nějakej nekonfliktní typ.

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 31. července 2023 23:58

Karja jo tak, jakože je ti to fakt buřt, co kdo povídá...tak to nejsem splachovací. Já to jen nedám najevo, to zklamámí, mrzení.

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 00:02

tzaziki nejradši bych tě obejmula. . To je blbá situace, když to potom odnese máma.