Ounz Jo, to máš pravdu, jenže leckdo si zajistí rukojmí, viz tento případ. A s tím už je těžší pořízení.
Stěžovací vlákno
Nakonec to není do stížností, protože vše dobře dopadlo, ale řešila jsem tady naši cestovatelskou anabázi s koupeným zájezdem na Rhodos. Po mnoha a mnoha telefonátech do Invie i do cestovky (přehazovali si nás jako horký brambor) nám nakonec CK Blue Style řekla, že vzhledem k tomu, že už je situace pod kontrolou a okolí hotelu prý "není poškozeno" (už jsem zmiňovala, že jsme měli být v letovisku Lardos, takže nepříliš daleko od ohnisek požárů, zajímalo by mě, co přesně myslí tím okolím), nemáme nárok na storno a jediné, co nám můžou nabídnout, je změna zájezdu. Takže mi nezbylo, než si v práci dohodnout prodloužení dovolené, což díkybohu nakonec klaplo a vybrali jsme náhradu. Vzhledem ke všem nervům, co to stálo, bych potřebovala ty dovolené tak tři.
Hwi to je při té bídě, myslím, dobrý výsledek. Vzpomněla jsem si na tebe, jak říkali, že už je celý ostrov pod kontrolou, že se na vás asi vykašlou a pošlou tam.
Evaeva Je to tak, jsem hlavně ráda, že nemusíme do toho spáleniště.
Hwi jo, to naprosto chápu. Taky by se mi tam teď nechtělo.
Karja to jo, tohle vůbec neni lehký, je mi tzatziky moc líto a soucítím s ní, jen jsem chtěla napsat, že tohle chování je fakt fuj a asi nic moc jinýho nefunguje..
tzazikisoucitim, někdy je to fakt marně boj. Táta měl někdy sklony k tomu kdo se mnou nesouhlasí jde proti mně,takže jsme měli časté spory, pak s tím vyrukoval i na dceru v pubertě, dlouho tam nechodila, pak chvilku dobrý a zase dokola.
stes Já doufám, že tady ten typ bílého dominantního muže, který vyžaduje 100% poslušnost od všech okolo, brzy vymře. Z domu to neznám, ale v práci
naštěstí už hňupa vyrazili, stálo mě to 500,-
Kan Tak teď jsem zvědavá, jak se platí v práci za vyražení hňupa![]()
Isca To nebyl úplatek, ale pokuta. A bylo nás víc, co jsme měli odlišný názor, který se musí potrestat.
Hwi myslela jsem na vás. To je skvělá zpráva. Kam letíte?
stes Já doufám, že tady ten typ bílého dominantního muže, který vyžaduje 100% poslušnost od všech okolo, brzy vymře. Z domu to neznám, ale v práci
naštěstí už hňupa vyrazili, stálo mě to 500,-
Tomu nerozumím. Jak za peníze někoho vyrazit?
Paris Děkuju
Na Kos, byla jsem tam už několikrát a je to asi můj nejoblíbenější ostrov, tak se moc těším.
Hwi tak to dopadlo asi nejlíp jak mohlo. Užijte si dovolenou.
continuity Moc díky :)
Hwi tam bych jeste jednou rada jela. Kdysi jsme zazili neco podobneho jako ty s tim Rhodosem, bylo tam zemetreseni a cestovka trvala na tom, ze uz dva dny se tam nic nedeje a bud pojedem, nebo zajezd propadne. Alternativa zadna, takze treti den jsme leteli. Tam vsechny vylety zruseny, ze jsou popadany kameny a nektere budovy, kamaradky ani nechtely pujcit auto a sama jsem teda moc jezdit nechtela. Takze tyden trasa hotel - plaz - trznice, jak jsem zvykla na ty nase akcni cesty s manzelem, tak jsem z toho byla trosku z miry. Kdyz jsem si na to valeni nejak zvykla, jelo se domu. Prvni asi 2 noci jsem teda mela pripravenou prirucni evakuacni tasku vedle postele ![]()
Kokoska To musely být hrozné nervy, jsi statečná. Hlavně, že jste to zvládli ve zdraví.
Hwi člověk si zvykne na všechno, nějak už nám to pak ani nepřišlo. Jen jsme z Kosu teda nic neviděly, škoda.
Hwi Kos byla moje úplně první dovolená, první let, první moře.. To budete mít pěkný. Neměla jsem ještě řidičák, takže bez možnosti půjčit skůtr. Ale bydlela jsem ve městě a je tam možnost spousta výletů po ostrově i na ty okolní okolní (i na Rhodos) a do Turecka. A moje první mořská houba - na jednom ostrově je byla tradiční ukázka jejich zpracování. Tam jsem nebyla, ale měli je tam skoro všude - někdo s kyblíkem plným vody a houbama. Dobrý to bude ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.