Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 15:10

Ounz Jo, to máš pravdu, jenže leckdo si zajistí rukojmí, viz tento případ. A s tím už je těžší pořízení. 

Offline Hwi
745 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 16:11

Nakonec to není do stížností, protože vše dobře dopadlo, ale řešila jsem tady naši cestovatelskou anabázi s koupeným zájezdem na Rhodos. Po mnoha a mnoha telefonátech do Invie i do cestovky (přehazovali si nás jako horký brambor) nám nakonec CK Blue Style řekla, že vzhledem k tomu, že už je situace pod kontrolou a okolí hotelu prý "není poškozeno" (už jsem zmiňovala, že jsme měli být v letovisku Lardos, takže nepříliš daleko od ohnisek požárů, zajímalo by mě, co přesně myslí tím okolím), nemáme nárok na storno a jediné, co nám můžou nabídnout, je změna zájezdu. Takže mi nezbylo, než si v práci dohodnout prodloužení dovolené, což díkybohu nakonec klaplo a vybrali jsme náhradu. Vzhledem ke všem nervům, co to stálo, bych potřebovala ty dovolené tak tři.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2023 16:22

Hwi to je při té bídě, myslím, dobrý výsledek. Vzpomněla jsem si na tebe, jak říkali, že už je celý ostrov pod kontrolou, že se na vás asi vykašlou a pošlou tam.

Offline Hwi
745 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 16:38

Evaeva Je to tak, jsem hlavně ráda, že nemusíme do toho spáleniště. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2023 16:41

Hwi jo, to naprosto chápu. Taky by se mi tam teď nechtělo.

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 16:45

Karja to jo, tohle vůbec neni lehký, je mi tzatziky moc líto a soucítím s ní, jen jsem chtěla napsat, že tohle chování je fakt fuj a asi nic moc jinýho nefunguje..

Online stes
9248 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 17:22

tzazikisoucitim, někdy je to fakt marně boj. Táta měl někdy sklony k tomu kdo se mnou nesouhlasí jde proti mně,takže jsme měli časté spory, pak s tím vyrukoval i na dceru v pubertě, dlouho tam nechodila, pak chvilku dobrý a zase dokola.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 17:57

stes Já doufám, že tady ten typ bílého dominantního muže, který vyžaduje 100% poslušnost od všech okolo, brzy vymře. Z domu to neznám, ale v prácinaštěstí už hňupa vyrazili, stálo mě to 500,-

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 17:58

Kan Tak teď jsem zvědavá, jak se platí v práci za vyražení hňupa

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 18:22

Isca To nebyl úplatek, ale pokuta. A bylo nás víc, co jsme měli odlišný  názor,  který se musí potrestat.

Offline Paris
příspěvků moje polička 01. srpna 2023 19:17

Hwi myslela jsem na vás. To je skvělá zpráva. Kam letíte?

Offline Paris
příspěvků moje polička 01. srpna 2023 19:18
Offline tv
4197 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:03
Reakce na Kan:

stes Já doufám, že tady ten typ bílého dominantního muže, který vyžaduje 100% poslušnost od všech okolo, brzy vymře. Z domu to neznám, ale v prácinaštěstí už hňupa vyrazili, stálo mě to 500,-

​Tomu nerozumím. Jak za peníze někoho vyrazit?

Offline Hwi
745 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 08:37

Paris Děkuju Na Kos, byla jsem tam už několikrát a je to asi můj nejoblíbenější ostrov, tak se moc těším. 

Online continuity
43064 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 08:39

Hwi tak to dopadlo asi nejlíp jak mohlo. Užijte si dovolenou. 

Offline Hwi
745 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 08:50

continuity Moc díky :)

Offline Kokoska
34916 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 08:52

Hwi tam bych jeste jednou rada jela. Kdysi jsme zazili neco podobneho jako ty s tim Rhodosem, bylo tam zemetreseni a cestovka trvala na tom, ze uz dva dny se tam nic nedeje a bud pojedem, nebo zajezd propadne. Alternativa zadna, takze treti den jsme leteli.  Tam vsechny vylety zruseny, ze jsou popadany kameny a nektere budovy, kamaradky ani nechtely pujcit auto a sama jsem teda moc jezdit nechtela. Takze tyden trasa hotel - plaz - trznice, jak jsem zvykla na ty nase akcni cesty s manzelem, tak jsem z toho byla trosku z miry. Kdyz jsem si na to valeni nejak zvykla, jelo se domu. Prvni asi 2 noci jsem teda mela pripravenou prirucni evakuacni tasku vedle postele

Offline Hwi
745 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 09:15

Kokoska To musely být hrozné nervy, jsi statečná. Hlavně, že jste to zvládli ve zdraví.

Offline Kokoska
34916 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 10:02

Hwi člověk si zvykne na všechno, nějak už nám to pak ani nepřišlo. Jen jsme z Kosu teda nic neviděly, škoda.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. srpna 2023 12:01

Hwi Kos byla moje úplně první dovolená, první let, první moře.. To budete mít pěkný. Neměla jsem ještě řidičák, takže bez možnosti půjčit skůtr. Ale bydlela jsem ve městě a je tam možnost spousta výletů po ostrově i na ty okolní okolní (i na Rhodos) a do Turecka. A moje první mořská houba - na jednom ostrově je byla tradiční ukázka jejich zpracování. Tam jsem nebyla, ale měli je tam skoro všude - někdo s kyblíkem plným vody a houbama. Dobrý to bude