Počasí mě teda taky štve. Na jižní Moravě v srpnu 12 stupňů?! Dnes jsem v kanceláři zatopila, sedět u PC v 18 stupních se nedá.
Stěžovací vlákno
notna my sme išli na výlet a spolahla som sa na predpoveď počasia aj na meteostanicu, následkom čoho som v centre Trenčína zháňala dáždnik ![]()
letfenixa Deštník už týden tahám všude. Tady prší nebo se mračí pořád.
notna vliekla som dieťaťu komplet na prezlecenie plus desiate plus vodu plus... Tak som sa spolahla.
letfenixa Chápu, děštník jsem taky už kolikrát kupovala akutně.
Lamicka Přestěhovala se ke mně Ufňukaná Uršula.
V srpnu bych ráda večer popíjela vychlazený drink, ne horký čaj na zahřátí ![]()
notna já se dneska při výstupu na Pálavské vrchy zapotila víc než bych chtěla
Ale je pravda, že už nám docházejí indoor aktivity.
Catherinne ja dneska otevrela cos a zacala si vybirat kabaty a svetry, pak mi doslo, ze neni zari ![]()
notnaJá si včera u pC natáhla na rifle ještě tepláky! A jsem od pondělka z toho zmrzlá a vůbec nemůžu rozmrznout.
Karja my dnes zatopili v krbu.
KarjaVůbec nedokážu pracovat, když je mi zima. Když se navlecu, stejně to nepomůže, je mi zima na ruce. A v rukavicích pracovat teda odmítám
Takovou zimu fakt nepamatuju.
notna takový léto ![]()
Evaeva v jeskyni jste byli?
nebo na vystave vecernicku Krysaci?
https://www.muzeumbv.cz/aktuality/krysaci-/
zahrat si badminton?
Evaeva psia zima, dážď. Nemá byť náhodou august najteplejsi mesiac?
No je to děs, když už se člověk ani na tom Slovensku neohřeje. A Dunaj má taky divnou barvu.

notna No já si zrovna ted říkám, jestli si nezalezu s notebookem pod deku doma, ale mám tam čtyři děti:-D. Takže jsem si oblíkla tílko, dvě mikiny, svetr, vestu a dvoje kalhoty:-D. Chtěla jsem si dnes vzít teploměr, ale nemám.
baltik díky, Krysáci jsou ještě ve hře, na to ostatní jsou ještě malý a já moc těhotná ![]()
Evaeva jasne, jen jsem chtela poradit, kdyz jste u nas v kraji :)
jeste me napadla prohlidka zamku v kostymech:
baltik díky, o tom jsem ani nevěděla. Kluky to teda nezaujme, ale třeba to využije někdo jiný. Už jsme byli v Mikulově na dětské prohlídce a na dílničkách na výstavě, to se jim líbilo moc. A pak samozřejmě v muzeu ve Valticích. Dneska asi budeme ignorovat déšť a dáme Minaret a lodičky v Lednici
Syn by ještě chtěl do muzea naftového dobývání, ale to nevím, jestli pro ně bude. Nebyli jste tam náhodou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.