Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 11:26
Reakce na Karja:

Pinot Noir No a synovci co je 9 a byl přece jen už na tu hernu velký, tak poslední půlhodinu hrál hru, skrej se bábě. Takže tam různě se schovával za hračky, dělal parakotouly za kulisy, aby nebyl viděn:-D. My jsme pak sedli do auta a uplně jsem musela nahlas vydechnout a říct, jak ta bába byla hrozná!

​Říkáš, že mám napsat našim, ať tam zajedou s vnoučátkama?

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 11:32

Tabea No jako, jestli má tvoje máma nějakej literární talent, tak z toho tuším fakt dobrou povídku. A taky teda by bylo dobrý, kdyby jeden z rodičů byl zdravotník:-D

Ne pro kluky 8+ to moc není, jakoby tam si fakt musíš tak jako naučně hrát, ale jsou tam nějaké deskovky, AZ kvíz jsem si všimla, tak jako záleží kolik tomu vaši dají no. Ale cestou do Humpolce jsme minuli to kukuřičné bludiště. 

Online žluťásek
8861 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 18:25
Reakce na Evaeva:

Zina já je do města oblíkám jako sebe víceméně. Boty a bundu mají nepromokavou, ale to je tak všechno, přecejen když jdeš někam do muzea, taky jim bylo zase horko. Kluci jsou ale takové přírodní typy, těm je to fakt jedno, klidně budou promočení na kost stavět v lese bunkr.

​Na tohle jsem si dneska vzpomněla, když syn šel chvíli rigolem podél silnice a zmacel si trochu kalhoty mokrou trávou. Chvíli to vypadalo, že se bude muset na patniku okamžitě prevliknout, než jsem ho přemluvila, že to za chvíli uschne. Pak mě informoval každých pár metrů, kde to studí a kde ne.

Jsou děti, pro který by byla lesní školka docela utrpení

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 19:39

MPLee  chci ti moc podekovat za odprodej tech brusli. Ted se nam velmi hodi, syna jsem upichla na mustni inline tabor. Jestli te zajima spionaz konkurence, tak moc toho nevim. Je tam 19 deti, 3 instruktori a deti jsou rozdelene do 3 skupin podle pokrocilosti. Syn tam hrozne nechtel, ale vraci se spokojeny, bavi ho to. Akorat dneska to bylo nejak blby, nemaji vychytanou mokrou variantu, tak vetsinu casu sedeli v mini klubovne a kreslili si... myslim, ze je nevzali ven ani po desti (asi proto, ze tartan hrozne klouze), to mi prijde treba skoda, ze nesli operativne ani na prochazku.No jsem hrozne zvedava na patek, kdy ma byt nejake defile pro rodice:))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 19:59

žluťásek tohle moc neznám. Mladší nemá rád mokré tričko, když se poleje nebo někde zmáčí, ani mokré plavky mimo vodu rád nemá. Ale jinak mu marast nevadí. Trekovky nemá úplně v nejlepší kondici evidentně, dneska když se zul, měl mokré ponožky. A prý to není mokré, jen zpocené

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 20:06

Evaeva tak syn si stezuje porad na vsechno, ale v momentech, kdy bych stiznosti cekala, je uplne v pohode! Treba kdyz nekde pochodujem nevhodne obleceni, v kose a zmokli na kost

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 20:08

Gatita starší si moc nestěžuje, ale mladší jo, to akorát oblečení ho nechává chladným. Pokud teda někde netrčí nit

Online continuity
43077 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:30

Já nám ty děti celkem odolné, takže je zdravé vyexpeduji na Slovensko, jsou tady 16 dní a mladší se dva dny před dovolenou rozjede nějaký moribundus, co tady chytla? Doufám v šestou nemoc od bratránka. 

A to ještě pořád poslouchám, že ji nám změřit teplotu, abychom věděli kvůli ostatním (!) a kdy dát paralen.

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:38

continuity Jéjeje. Ale já jsem si myslela, že šestá nemoc se už v tom vyšším dětském věku nemůže chytit...Já mám to starší dítě taky nastydlé od konce července, má to v takových vlnách, nicméně, už to bude týden a půl a jako je to dneska spíš horší? Tak at je to lepší, mladší měla teplotu, ale jen jeden den, třeba to bude taky takhle rychlé.

Online continuity
43077 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:44

Karja no já doufám, že to bude ona. to by bylo ještě tak nejlepsi. nevím co by jinak kde chytila. Je tu s těma stejnýma dětma už dva týdny. Chodily nějaké návštěvy, ale ty byly zdravé a jsou to jeden dva dny. 

Sice je tu taky dost hnusně a chcije, ale ona je hodně otužilá. Asi z této aktuální skupiny nejvíc. 

Offline Aranel
6604 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:44

Gatita MPLee To mi připomíná, na co jsem se chtěla zeptat, možná spíš v dětském vlákně, ale ono to obsahuje stížnost. Onehdy jsem v kavárně zaslechla rozhovor dvou maminek. Jedna z nich přihlásila dceru na příměstský inline camp, zjevně to stálo nějaký peníze a ukázalo se, že ve středu půjdou děcka na rozhlednu. Což tu maminku rozhořčilo, snad dokonce řešila peníze nebo chtěla nechat holku ten den doma, protože cit. "na Císařskej kámen s ní můžu dojít sama, ale bruslit ji nenaučím a proto tam je". Dá se vůbec týden v kuse prostě jen pilovat bruslení? Nejsou to nerealistický požadavky? Nebo?

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:52

continuity No snad jo, ony to možná můžou chytit, ale už se to projevuje jinak. Já se těšim, až se zbavíme synovce, co je tu nakvartýrovanej a je rozkašlanej uplně celé prázdniny. 

Offline notna
9432 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 09:58

Aranel Dcera byla asi na dvou nebo třech příměstských inline táborech a určitě nebyl program jen bruslení. Mne to přijde fajn. My když jedeme na lyže nebo na kola, tak si taky davame jeden den pauzu. Vlastně dcera na lyžích nebo na snowboardu taky mají jeden den pauzu.

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 10:25

Aranel ja to moc neresim, beru to tak, ze poradatel vi, co dela. Co jsem zjistila, tak  u nas se taky nebrusli 100 % casu. Prokladaji to jinymi pohybovymi hrami. Myslim, ze by to deti ani nebavilo, delat furt to same. Co vim, tak syn byl jeste na tenisovem campu a tenis tam tvoril tak tretinu aktivit. Syn byl nadseny, ze si vyzkousel lukostrelbu a orientak. Mne to je uplne jedno, ale zalezi, jaka ma kdo ocekavani a taky jak je ten tabor prezentovany.

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 10:41

Aranel ted koukam, ze jsme ve stezovacim vlakne. Vubec nevim, proc jsem ten post davala sem, stezovat jsem si nechtela.

Offline Aranel
6604 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 11:10

notna Taky si to tak z lyžáku pamatuju. (středa bez lyžování) A když jsem ještě jezdila na letní taneční školy od Hesů, tak ve středu odpoledne taky nebyly lekce.

Gatita To mi přijde jako super přístup. Samozřejmě bych taky nechtěla zaplatit peníze za bruslení a pak aby si děcka kopaly na bránu z batohů, ale jeden den vejlet do lesa mi přijde jenom rozumnej.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2023 11:35

Aranel já si pamatuju úterý - oblíbená hláška ze všech táborů a lyžáků: třetí den je kritický

Offline 999
19815 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 11:45

Aranel Neteř teď byla na tanečním příměšťáku a třetí den šli do kina. Přijde mi to v pohodě, taky podle hesla: třetí den je kritický :-).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 21:05

Evaeva Kritický den! Můj táta dělával hlavního vedoucího na lyžácích a vždycky při nástupu třetí den hřímal: Kritický den! Kritický den! Lyžovalo se jen dopoledne, odpoledne se šlo na pěší výlet do Janských lázní. Když jsem pak začala jezdit na jiné lyžáky, byla jsem hrozně překvapená absencí kritického dne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2023 21:26

Mohučanka fakt? Já to zažila snad skoro všude. I se s tím tak počítalo, že třetí den bude takový volnější.