Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:25

Evaeva Ještě je ve Valticích výstava obřích modelů brouků. My jsme tam nebyli, ale doporučovala mi ji kamarádka s tříletým dítětem. Prý je tam ještě na náměstí skvělá cukrárna. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:27

Myrtila ano, tam jsme byli, bylo to o dost zajímavější než jsem čekala. Ještě tam je výstava modelů z lega, ale to pro ně bývá spíš trápení - hračky, se kterými si nemůžou hrát. Jim teda déšť nevadí, to akorát nám zhýčkaným dospělým

Offline notna
9432 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:30
Reakce na Karja:

notna No já si zrovna ted říkám, jestli si nezalezu s notebookem pod deku doma, ale mám tam čtyři děti:-D. Takže jsem si oblíkla tílko, dvě mikiny, svetr, vestu a dvoje kalhoty:-D. Chtěla jsem si dnes vzít teploměr, ale nemám. 

​A pohnout se ještě můžeš?

Offline baltik
4977 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:31

Evaeva tak muzeum naftoveho dobyvani zase neznam ja :)

Offline baltik
4977 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:33

Evaeva jeste byvaji workshopy tady, ale ted tam nic neni, pristi tyden jedine malovani vinem, to je spise pro Pinot Noir :)

https://havlickovavila.cz/cs/kalendar-akci/

Offline Kora
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:36

K tomu počasí.  Já si od veder ráda odpocinula,  ale zas jako co je moc to je moc.  Ale od dnešního odpoledne už to bude jenom lepší. 

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:43

notnaMoc ne, včera jsem absolvovala asi  km v konverskách bez ponožek! Mám uplně zrasovaný nohy, nemůžu se ani zahřát pohybem:-D

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 08:56

Evaeva dětem se líbilo i ve skleníku, kytky mají nádherné a sem tam se dá najít žába nebo ryba. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:01

Evaeva Oni se víc hýbou, ale je to taky tím, že mají lepší oblečení. U nás má dítě gumovky a nepromokavou kombinézu a já v keckách a v hadrový mikině.

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:11

Evaeva To taky říkala i ta kamarádka, že od těch brouků moc nečekala, ale bylo to parádní. 
Lego a podobné výstavy zatím vynecháváme přesně proto, že by bylo utrpení na to jenom koukat a nemoct na to sahat. 

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:15

Teda mě to počasí taky pěkně sejří. Měla jsem na tento týden naplánované různé výlety s dětma, mám na ně čas a příští týden, kdy má být vedro jsem je chtěla frknout k mámě, kde je bazén- aspoň na jednu, dvě noci a oběhat si ještě různé pochůzky, jako doktory, nákupy a začít balit, odlétáme v pátek. 

Jenže pořád leje, dětem se tím pádem nikam nechce a raději si doma čtou, dneska jsem se konečně vyhecovala, že pojedeme aspoň do muzea a zítra, když má být lepší počasí, projdeme si město a místní památky...a teď mi volá máma, že je do pátku sama doma, ať jí přivezu děti. Což znamená, že o naplánované výlety přijdeme a příští týden v těch vedrech mi bude hloupé je tam nechat, ale zároveň na ně nebudu mít vůbec čas. :-/ Pochopitelně, když si o ně řekla, tak jí je tam dám, ale teda....

A o tom, že kdyby mi to nezavolala na poslední chvíli, mohla jsem si udělat svoje plány, se ani nezmiňuju. :-/

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:23

Evaeva My jsme se vydali do toho zábaviště tady ve Světlé, jak jsi o tom psala. Největší zážitek asi máme z báby, co tam vydávala vstupenky. Tak to byla paní normálně na nějakouu povídku. Tak 80+ čiperka, taková ladná, milá na první pohled, ale strašná, strašná, neustále za dětmi chodila, že to či ono používají špatně, že s hračkami se takhle nezachází, že to musí hned uklízet, v podstatě i když děti měly něco rozehrané, ona přišla at to i během hry uklidí na své místo:-D. Takže velkámalá si hrála s divadlem, různě měnila kulisy a ta bába jí to nenechala ani položené vedle toho. Ještě měla takovej pasivně agresivní způsob komunikace, jakože potichoučku říkala "ale no tak miláčku, takhle se tady nechováme" a to i třeba rok a půl starým dětem vřískajícím dětem, co se třeba nechtěly nechat od mámy přebalit, překvapivě to nefungovalo:-D. Jakmile tam nějaké malé dítě začalo vřískat, ona přiběhla, co se děje:-D. Já jsem tam z ní měla tiky. Na závěr sepsula synovce, že chybí nějaký hudební nástroj, ale my jsme si s ničím takovým ani nehráli. Vlastně jsem celou dobu jen korigovala děti, aby si v klidu hrály a ta bába nepřišla, neustála jsem uklízela po nich a dalších dětech, hned jakmile někdo něco vypustil z ruky. Ostatní rodiče se zdáli být v klidu, tak možná to štvalo jen mě:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:29

Karja ach jo, přitom tohle je vyloženě herna, to je fakt škoda. Tak asi dobře, že nám to nevyšlo, to by jí z našeho mladšího asi přeskočilo.

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:33

Evaeva Jo, možná tam není stále jen ona. Ale jakoby většina těch hraní je, že se musí zapojit i rodič, jakože s dítětem obejdeš ty ruzná stanoviště, co se kde kam doplnuje. Jen u pár věci si děti zvládnou hrát nějak samostatně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:46

Karja my jsme teď naopak v místním zemědělském muzeu měli štěstí na hrozně hodnou paní. I kolikrát jednomu z kluků něco ukazovala, jak má s něčím zacházet nebo s ním plnila nějaký kvíz na těch dotykových televizích. Přitom jsme tam byli čtyři dospělí na dvě děti.

Offline Pinot Noir
29867 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:53

baltik Joo, to by se divili, proč se tentokrát spotřebovalo tolik barev!

Offline Pinot Noir
29867 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:58

Karja tak to bych nevydržela, normálně bych ji poslala do pr**le.

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 10:03

Pinot Noir No víš co, ona to byla fakt hodně stará paní, já bych si to nedovolila. Prostě tam příště nepůjdu,ale na fb taky nikdo páru neupustil. Tak nevím, jak to ostatní vnímali nebo je tam jednou za čas. Taky tam bylo hodně dětí, jindy když je jich tam 5 tak třeba není tak nervní:D

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 10:06

Pinot Noir No a synovci co je 9 a byl přece jen už na tu hernu velký, tak poslední půlhodinu hrál hru, skrej se bábě. Takže tam různě se schovával za hračky, dělal parakotouly za kulisy, aby nebyl viděn:-D. My jsme pak sedli do auta a uplně jsem musela nahlas vydechnout a říct, jak ta bába byla hrozná!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2023 10:20

Zina já je do města oblíkám jako sebe víceméně. Boty a bundu mají nepromokavou, ale to je tak všechno, přecejen když jdeš někam do muzea, taky jim bylo zase horko. Kluci jsou ale takové přírodní typy, těm je to fakt jedno, klidně budou promočení na kost stavět v lese bunkr.