Mohučanka u nás se třetí den chodilo na bežky, pro spolužáky to býval opravdu velice kritický den ![]()
Stěžovací vlákno
Akorát že mnoha lidem to běžky navěky (nebo skoro navěky) zprotivilo, přitom nejlepší věc.
Aranel tak to jistě ![]()
Akorát že mnoha lidem to běžky navěky (nebo skoro navěky) zprotivilo, přitom nejlepší věc.
mně! Mně! Napřed to teda zvládl táta, když nás jako malý děti honil po rovině na sjezdovkách a sám byl na běžkách. Lyžák v sedmičce tu nechuť ještě upevnil, když jsme jeli lanovkou na Portášky v asi -20, takže jsme slezli zmrzlí jak ho... a pak následovala výprava. ![]()
Tabea Já na běžkách začínala (ano, s tátou), naopak sjezdovky jsem se doučovala až na tom lyžáku v sedmičce. Ale to bylo snadný. Na běžkovýletu jsem excelovala a to mi teda dělalo fakt dobře :-) V prváku to samé.
Já na běžkách chodila od mala ráda až do puberty, to jsem naopak tvrdě odmítala. Teď bych i šla, ale muž to nemusí a teď ještě čekám, až odrostou děti, syna by to mohlo bavit. Naopak na lyžáku jsem nikdy neběžkovala.
My jsme na lyžáku vždycky půl dne sjezdovali a půl dne běžkovali, a ten pověstný kritický den jsme šli na celodenní výlet na běžkách, aby se nám na sjezdovkách něco nestalo. Bylo kolem nuly a kromě učitelek, které měly sadu vosků snad na každou teplotu po jednom stupni, nikdo nenamazal dobře
všem nám to lepilo, nebo prokluzovalo do kopce. Takže jsme šli ten výlet skoro celý s běžkama na ramenou, mimo stopy, motali jsme se do větví smrků, nezapomenu na to nikdy
Nicméně běžky mi to neznechutilo, akorát na jižní Moravě není moc příležitostí a nikdo v mém okolí nelyžuje. Třeba někdy, až povyroste syn ![]()
Mám přízemní stiznost, ale stejně, už třetí víkend po sobě mi odpadl večerní program, jakože jsem s někým byla domluvená a on mi to zrušil. Asi tady umřu! Takže děti velký a k ničemu mi to neni, musí ještě vyrůst abychom mohly chodit spolu, aspoň chvíli;-).
Ufňukaná Uršula měla zase záchvat. Opravář, kterej mi slíbil, že přijde, není schopnej dát termín, ani na rovinu říct, že nemůže. Přitom u mě už jednou byl a všechno bylo naprosto v pořádku, já tohle chování prostě nepobírám
Mám termín od jinýho a jestli ten nepřijde, tak se o mně dočtete v černý kronice.
coralline držím palce a sleduji story dál ![]()
coralline No, jestli je to Uršula, tak možná shánět spíš exorcistu :) Snad se dobereš řešení.
Vedle jsem zmiňovala únavovou zlomeninu levého nártu a když jsem šla do práce tak mě do prvého nártu píchne včela? Jako proč? Ještě, že nejsem stonožka...a ke všemu mi bylo špatně a večerní lidi jsem musela přeobjednat a jít domů ![]()
Chjo...
Catherinne drž se. Bude líp. Odpočiň si, nic se nemá přehánět.
Práve som zo spálne vyhnala netopiera ![]()
letfenixa Fuj, myš s křídlama.
zrovna to sem jdu psát. Ve dvě ráno v ložnici rachot, myslela jsem v první chvíli, že kuny na půdě. Netopýr, co jsou proti tomu pavouci, nebo brouci.
Tak Betty a následne tu poletoval nočný motýľ a na toho som sa už vykaslala, nech si lieta ![]()
Catherinne at je to brzy lepsi!
Někdo nám ráno mezi osmou a půl desátou vytrhl kryt zvonku ze sloupku a odstřihl kus drátku od zvonku do našeho bytu, zatímco drátek od zvonku do bytu mámy zůstal netknutý. Chápe to někdo?
(Bratranec si myslí, že jsme někoho naštvali, tak pravda je, že manžel setkal trávu včera v sedm hodin večer a děti na zahradě občas dělají kravál, ale toto?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.