Catherinne Auvajs
ať je líp!
Stěžovací vlákno
MohučankaA nepálili jste nějaké větve
? Promiň, to samo
(Jinak je to teda wtf úplně nepochopitelny, ožralej vandal by asi zničil oba ...)
MP Meri
to sedlo, ale nepálili...až na podzim ![]()
Navíc ožralej vandal mezi 8:15 a 9:30... ten by musel být hodně ožralej. No je to celý divný, máma už se bojí ![]()
Dneska jsem nemožná, nechce se mi nic, tak tady prokrastinuju. Řekněte mi někdo, ať jdu něco dělat nebo to budu dohánět večer. ![]()
Lamicka jdi něco dělat! ![]()
(Se mi to kecá, když máme státní svátek a jsem sama doma...
)
Tabea nepomohlo! ![]()
Užij si volno.
Lamicka padej makat! ![]()
Vem si příklad ze mě, prokrastinovala jsem v minulých dnech a teď nestíhám, mám balit na dovolenou, padla na mě nějaká slabost a k tomu řeším opravu zvonku
kéž bych byla pracovala/balila/uklízela, když jsem měla čas a byla při síle! ![]()
Mně teď vletěla do obýváku sýkorka. A taky se mi nechce nic dělat. Jsem tu koukám správně ![]()
Jitka77 tak ji moc nehoň. Ve strachu jim povolují svěrače ![]()
Tabea Vyletěla hned a sama! Asi chtěla zkontrolovat naše zásoby slunečnice do krmítka.
Já mám dnes prokrastinaci přímo nařízenou. Děti ještě nevylezly, tak nevím, jak je na tom to nemocné, paní domácí nám pred chvilkou přinesla frappe.
Až se mi bude chtit, půjdu udělat alespoň salát k obědu. Takové bezčasí ![]()

continuity ty umíš ta ubytování vybírat. Vypadá to hodně lákavě.
Makaradíky, tohle je fakt boží. Někdo psal v recenzich, že hlavní problém je, že se mu odsud nikam nechtělo. Sedím od rána v křesle pod altánem 4x8metru a taky se mi nikam v tom vedru nechce. ![]()
continuity to vypadá moc pěkně. Kde vlastně jste?
EvaevaPolska Jura, ale tohle by mohlo být celkem kdekoliv.
Lamicka Já si zas myslím, že prokrastinvat je občas třeba, ale musí se to dělat pořádně. Tak si k tomu přines zmrzlinu nebo něco podobnýho, ať ta prokrastinace stojí za to!
Přesně. Jinak má z toho člověk akorát výčitky svědomí.
continuity to chápu, jen jsem byla zvědavá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.