continuity to je moc pekne!
Stěžovací vlákno
Zina pustila jsem si hudbu, uklidila v kuchyni, hale, vyprala po vikendu... jen ty tabulky na me porad cekaji![]()
continuity To je hezký, ty ty dovolene umíš vymyslet!
Stezuju si na sebe...zítra odlétáme na dovolenou, já letím podruhé, děti poprvé. Jsem tak nervózní, že je mi z toho do breku.![]()
tv nebuď, vsechno dobre dopadne. Event.doporučuju něco lehčiho na nervy. Ale chápu a dovedu se vcítit, ja taky citim lehky chvění a to jsem kdysi dáávno litala brigadne a ted mj.pracovně.![]()
tv já byla letos taky nervozní, přitom už jsem letěla mockrát. Ale při vzlétání a přistání mám vždycky nervy a přijde mi, že se to zhoršuje.
Evaeva ano, čím starší, tím připo...nějši a nejen v letadle
stes
. Vím, ze to bude v pohodě..dala jsem si dva panaky a je mi líp.
stes letos jsem si říkala, že je to možná jiným stavem, víc se bojím i v autě. Ale trochu si myslím, že ne, že to bude čím dál tím horší![]()
stes taky mám pocit, že čím jsem starší, tím se víc nervuju. Já měla navíc v červnu nějaké stresy v práci, hodně těžce jsem to nesla a pořád nesu. To mi asi taky nepřidává.
A chtěla bych se zeptat..dítě, které zvraci v autě. Je velká pravděpodobnost, že se to stane i v letadle?
tv to bude dobrý, ale chápu tě. Já mám strach vždycky, asi se toho už nezbavim.
stes taky mám pocit, že čím jsem starší, tím se víc nervuju. Já měla navíc v červnu nějaké stresy v práci, hodně těžce jsem to nesla a pořád nesu. To mi asi taky nepřidává.
A chtěla bych se zeptat..dítě, které zvraci v autě. Je velká pravděpodobnost, že se to stane i v letadle?
není. Ale radši bych si připravila pytlík po ruce. Mně děti v životě v letadle nezvracely, letos kazdej jednou a v sedačkách žádný pytlíky nebyly, jen na záchodě.
Ale určitě to bude v pohodě, děti budou natěšený, krásně si to užijete. Přeju skvělou dovolenou. ![]()
Tabeadíky za tip, přibalila jsem pytlicky.
vím, že to bude nakonec v pohodě, děti to naštěstí vůbec neřeší. Děkuju![]()
tv Ale je to hrozně hezký, že letite na dovolenou, I se všemi tema nervama, že to prostě vyšlo!
tv kdyžtak ještě přihoď do příručního zavazadla náhradní oblečení, kdyby se jim převrhlo pití. A mikinu, kdyby byla v letadle kosa.
A pak už nohy na stůl a těš se, jak si to spolu užijete. ![]()
Karja
.
Tabea
. Mám nachytané tričko s dlouhým a ponožky. Dekuju, určitě to bude fajn.
tvto bude dobrý. Všichni tam jsou cvičení k tomu, aby to klaplo. Víc se bojím v autě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.