tv my teď měli naopak horko, že jsem byla ráda, že jsem nakonec dětem nedala dlouhé kalhoty. Tak radši mít připraveno víc vrstev, ať se nepečete. A pěknou dovolenou.
Stěžovací vlákno
continuity Evaevaděkuju za uklidnění.
Bude to fajn.
Prosím vás, vím, že se tady probíralo nějaký zázračný mazání na píchnutí hmyzem...mám tu pravou, píchnutou včelou nebo vosou opuchlejší než tu s druhou. Strašně to svědí a mám tam nějaký puchýřky s tekutinkou...A samozřejmě jsem si ten zázrak nenapsala...
Lamicka Tomu plně rozumím, já jsme měla vždycky nejvíc energie a chuti do uklízení, když jsem potřebovala dělat na něčem nepříjemným do školy.
Catherinne mně moc pomáhá kulička z dm, dělají i gel v tubičce. Ale nevím jak moc pomůže už takhle později, nám zabírá nanesení hned a vůbec to ani neoteče a nesvědí.
Catherinne žluťásek Tohle taky moc doporucuju, normalne otejkam po jakymkoli pichnuti, ale kdyz pouziju tohle, tak nic, ani to nesvedi. S casovou prodlevou mi to taky pomaha, ale uz ne tak moc.
žluťásek díky, už si to fotím.
Ale našla jsem spray se syntetickým ledem (kupovaný na nějaké závody, na kolena po pádu) a je to docela příjemný ![]()
Catherinne Ty jo a co fenistil kapky? Ale asi si to ještě někde ověř. Já je ted dávala neteři, měla nohu snad dvojnásobnou.
tv bude to dobry, jen pri pristani dej detem cucat nejaky bonbony. Jednak je to zabavi a pak to pomaha proti zalehnuti usi.
Ja uz letela vsim moznym, od vrtulniku pres malou cessnu a nejaky vrtulovy fokker az po patrovy jumbo jet. Vzdycky jsem nervozni do chvile nez nastoupime. Pak uz je to dobry, jen teda pri ceste na dovolenou jeste chvilka napeti, jestli prijely taky kufry ![]()
Zina nikdy jsem nemela tak uklizeno a vyzehleno, jako kdyz mela dcera pred zkouskama!
Catherinne to je teda smula, snad to uz bude lepsi. Radu nemam, my to hned po bodnuti potirali octem, ale takhle rozjety nevim. Leda koupel v mori, jednou me cestou autem do Chorvatska bodnula nejaka prisera a ta morska voda dost pomohla. Ale tenhle poznatek ti je vis na co ![]()
Kokoska to je krásný poznatek ![]()
(ale mám smolíka)
Příběh dnešního dne...abych mohla kousek od domova na magnetoerapii...( nemůžu si ji sama zaplatit)... musím jít nejdřív k obvoďačce, tak jdu pro žádanku...ta chce abych nejdřív zašla na rentgen a chirurgii...tak jdu na jinou polikliniku na rentgen...pak jdu zase zanést papíry zpátky obvoďačce a jdu konečně objednat na tu magnetoterapii...
aneb bylo by dobré, kdy jste moc nechodila
, hahaha...a pak letím zase do práce...
Kokoska tohle jsem vždycky trošku obdivovala, když o tom mluvili spolužáci. Že se sice moc neučili, ale mají uklizeno. Já vždycky prokrastinovala s plnou parádou ![]()
Lamicka no konečně někdo... když se flákat, tak pořádně ![]()
Evaeva asi jsem si myslela, ze kdyz budu vyrelaxovana a krasna, tak mi to uceni pujde lip ![]()
Mám horečku, strašnej kašel a rýmu. Jsem doma sama se synem, kterej čučí už dvě hodiny na televizi. Kromě odstávky teplý vody nám vypli i studenou, planovaná revize, která se ale vůbec neměla týkat naší ulice a nebyla jsem na to připravená. Takže doma máme jednu lahev vody v lednici. Cisternu přistavili někam do háje zelenýho přes dvě silnice. Já jsem ráda, že se doplazim do kuchyně dát si nurofen. Nemám nic uvařeno. Klikám nákup na rohlíku a snim o sprše, byť studený.
To bude bezva den dneska
Catherinne ![]()
tlapkám.
tv Letadlo nezatáčí, necuká se... "jede" úplně jinak než auto. To bude v pohodě ![]()
žluťásek Ježišikriste
tlapkám, škoda, že nemůžu nějak aktivně pomoct!
žluťásek v tomhle horku bez vody
Snad vám to brzy pustí. Ta viróza tomu samozřejmě taky nepřidá, fuj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.