Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 21:20

tv my teď měli naopak horko, že jsem byla ráda, že jsem nakonec dětem nedala dlouhé kalhoty. Tak radši mít připraveno víc vrstev, ať se nepečete. A pěknou dovolenou.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 21:23

continuity Evaevaděkuju za uklidnění. Bude to fajn.

Offline Catherinne
10844 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 21:40

Prosím vás, vím, že se tady probíralo nějaký zázračný mazání na píchnutí hmyzem...mám tu pravou, píchnutou včelou nebo vosou opuchlejší než tu s druhou. Strašně to svědí a mám tam nějaký puchýřky s tekutinkou...A samozřejmě jsem si ten zázrak nenapsala...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 21:41

Lamicka Tomu plně rozumím, já jsme měla vždycky nejvíc energie a chuti do uklízení, když jsem potřebovala dělat na něčem nepříjemným do školy.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 21:55

Catherinne mně moc pomáhá kulička z dm, dělají i gel v tubičce. Ale nevím jak moc pomůže už takhle později, nám zabírá nanesení hned a vůbec to ani neoteče a nesvědí.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 22:05

Catherinne žluťásek Tohle taky moc doporucuju, normalne otejkam po jakymkoli pichnuti, ale kdyz pouziju tohle, tak nic, ani to nesvedi. S casovou prodlevou mi to taky pomaha, ale uz ne tak moc.

Offline Catherinne
10844 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 22:12

žluťásek díky, už si to fotím.

Ale našla jsem spray se syntetickým ledem (kupovaný na nějaké závody, na kolena po pádu) a je to docela příjemný

Offline Karja
44685 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 22:54

Catherinne Ty jo a co fenistil kapky? Ale asi si to ještě někde ověř. Já je ted dávala neteři, měla nohu snad dvojnásobnou.

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 22:57

tv bude to dobry, jen pri pristani dej detem cucat nejaky bonbony. Jednak je to zabavi a pak to pomaha proti zalehnuti usi.

Ja uz letela vsim moznym, od vrtulniku pres malou cessnu a nejaky vrtulovy fokker az po patrovy jumbo jet.  Vzdycky jsem nervozni do chvile nez nastoupime. Pak uz je to dobry, jen teda pri ceste na dovolenou jeste chvilka napeti, jestli prijely taky kufry

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 22:58

Zina nikdy jsem nemela tak uklizeno a vyzehleno, jako kdyz mela dcera pred zkouskama!

Offline Kokoska
34934 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 23:03

Catherinne to je teda smula, snad to uz bude lepsi. Radu nemam, my to hned po bodnuti potirali octem, ale takhle rozjety nevim. Leda koupel v mori, jednou me cestou autem do Chorvatska bodnula nejaka prisera a ta morska voda dost pomohla. Ale tenhle poznatek ti je vis na co

Offline Catherinne
10844 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 23:06

Kokoska to je krásný poznatek

(ale mám smolíka)

Offline Catherinne
10844 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 23:17

Příběh dnešního dne...abych mohla kousek od domova na magnetoerapii...( nemůžu si ji sama zaplatit)... musím jít nejdřív  k obvoďačce, tak jdu pro žádanku...ta chce abych nejdřív zašla na rentgen a chirurgii...tak jdu na jinou polikliniku na rentgen...pak jdu zase zanést papíry zpátky obvoďačce a jdu konečně objednat na tu magnetoterapii...

aneb bylo by dobré, kdy jste moc nechodila , hahaha...a pak letím zase do práce...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 23:22

Kokoska tohle jsem vždycky trošku obdivovala, když o tom mluvili spolužáci. Že se sice moc neučili, ale mají uklizeno. Já vždycky prokrastinovala s plnou parádou

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 23:33

Zina Evaeva ja si misto uceni nejradsi myla vlasy a davala si vanu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 23:34

Lamicka no konečně někdo... když se flákat, tak pořádně

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 09:33

Evaeva asi jsem si myslela, ze kdyz budu vyrelaxovana a krasna, tak mi to uceni pujde lip

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 11:15

Mám horečku, strašnej kašel a rýmu. Jsem doma sama se synem, kterej čučí už dvě hodiny na televizi. Kromě odstávky teplý vody nám vypli i studenou, planovaná revize, která se ale vůbec neměla týkat naší ulice a nebyla jsem na to připravená. Takže doma máme jednu lahev vody v lednici. Cisternu přistavili někam do háje zelenýho přes dvě silnice. Já jsem ráda, že se doplazim do kuchyně dát si nurofen. Nemám nic uvařeno. Klikám nákup na rohlíku a snim o sprše, byť studený.

To bude bezva den dneska

Offline Aranel
6605 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 11:21

Catherinne tlapkám.

tv Letadlo nezatáčí, necuká se... "jede" úplně jinak než auto. To bude v pohodě

žluťásek Ježišikriste tlapkám, škoda, že nemůžu nějak aktivně pomoct!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2023 11:30

žluťásek v tomhle horku bez vody Snad vám to brzy pustí. Ta viróza tomu samozřejmě taky nepřidá, fuj.