Pinot Noir tak to by to ještě mohli nabízet jako ubytování s denním úklidem kuchyně.
Nedovedu si to vysvětlit, ledaže by tam doteď chodili jen mýt to nádobí a teď čerstvě tam fakt bydlí.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir to je teda hodne divna kombinace - luxusni bazen a koupelna a soucasne oddeleni od obyvatel jen zavesem a kuchynka bez vody. Urcite to vsechno do recenze napis, at dalsi ludi vi, do ceho jdou.
Pinot Noir tyjo, vůbec si nedovedu představit, že bych měla bydlet u cizích lidí za závěsem. Absolutně to nechápu, copak ani jim nevadí totální ztráta soukromí? To je neuvěřitelný.
Moc lituju, to je teda naprd dovolená.
Sehnat něco narychlo v okolí bylo asi nereálný, viď.
Pinot Noir a tu koupelnu jste sdíleli s babou?
Tabea to naštěstí ne, koupelnu i ložnice jsme měli jen pro sebe ![]()
žluťásek evidentne jim to vadi
Pinot Noir tohle je fakt sileny, rozhodne bych tu negativni recenzi napsala. Mas fotku z ubytovani? Treba te slibovane kuchyne a zavesu? Ze by sis stezovala na spatne klamave imformace v inzeratu? Jinak obdivuju, ze si kluky klidnila, aby nerusili. Ja bych s timhle pristupem hostitelu asi nechala dceru jim to tam zborit, at si jeci a blbne, jak chce. Kdyz si za to souziti nechaj platit a deti tam muzou...
Jos jojo, to vím, že na rbnb ty recenze chvíli čekají, asi aby se nemohli vzájemně ovlivňovat, když tě tam hodnotí i majitel. Ale přijde mi divné, že by ty recenze byly tak odlišné. To je fakt divný, jsem zvědavá na pokračování.
Pinot NoirTohle je teda fakt divny a zní to straslive.
Vyjadrim se k tomu stran fungování Airbnb a těch recenzi - je to tak, ze hostitel i host se hodnotí navzájem a ani jeden nevidi hodnocení toho druhého, dokud ho nenapíší oba (nebo neuplyne tušim 10 nebo 14 dni). To aby se zamezilo "pomstám" za špatné hodnocení. Reálně není možné hodnocení mazat, muže to teoreticky udělat jen podpora Airbnb. Jsem v soukromé skupině hostitelů v ČR, řešilo se to tam xkrát - že měli hostitele neoprávněně špatnou recenzi od hostů a snažili se domoct smazání ze strany Airbnb. Podařilo se to jen několika, pokud bylo hodnocení např. "Chybí parkoviště" a v popisku bylo prokazatelně napsáno, ze tam parkoviště nebude atd. Jinak z 90 % Airbnb napíše, ze to je subjektivní a ze se tím nebude zabývat (což je logicky).
Kdyby to u tebe bylo třeba par letošních recenzí, tak řeknu, ze mu to napsali kamarádi - ve smyslu zaplatili si pobyt, aby je to pustilo napsat recenzi, to samozřejmě teoreticky možné je. Ale nikdo to neudělá 124x a ještě v průběhu 2 let, takže to vylučuju. Že by to byla pani, co tam běžně nebývá vylucujes zase ty ... no je to divny, jediný vysvětlení je, ze jste si fakt nesedli, no jsou to taky jen lidi, tak třeba měli nějaký osobní trable a promítlo se to do jejich chování (pokud mají tolik kladných ohlasu, tak není možný, ze by to byli úplný magoři.)
Kazdopadne se tím netrap, ačkoli chápu, ze to zamrzi. Nevím, jak si to vyřešila s nimi finančně, ale určitě si nech vrátit část peněz, ideálně je tam na to přímo tlačítko "vyžádat peníze" nebo tak něco. Tam všechno popises a budeš nárokovat nějakou castku. Pokud odmítnou zaplatit, můžeš to řešit přes podporu Airbnb.
Pinot Noir to zní hrozně. Mně by teda vadil i ten závěs hodně a kuchyň bez vody! A to rýpání už vůbec, tak si dovolenou nepředstavuju. Recenzi určitě napiš!
MP Meri díky za pohled z druhé strany. Zní to nadějně ve smyslu, že recenzím se věřit dá.
Evaeva Jo, jak říkám, jedna dvě se přes kamarády vždycky zfalšovat daj, ale větší množství vůbec. To Airbnb je hodně promakany a automatizovany. Na podpoře delaj vesměs roboti, čtou ti i zprávy, takže pokud vyhodnotí, ze se s hostem bavíš o zakazanejch věcech (třeba ze si chcete ubytko domluvit bokem), tak te hned klepnou přes prsty.
MP Meri Dik za podrobne info. Mam jak jsem psala fajn zkusenost pokazde a vlastne uz ani neuzivame booking. Jen Agodu a to jen v Thajsku pred lety. Kazdopadne je mi divne, ze lidem nevadi bydlet s nekym za zavesem. To je proste wtf
Pinot Noir ta kuchyn tam je vyfocena. Myslim, ze to ted googli vsichni. Hrozne te lituju
MP Meri to jediné mi tam vadí, že není znát přesná poloha dopředu (chápu, že kvůli té ochraně). Když hledáš ubytování v nějaké vesnici, tak ten kroužek je kolikrát přes půlku a může to znamenat, že budeš bydlet u hlavního tahu třeba. Jinak jsem byla vždycky spokojená, ale špatnou zkušenost nemám ani z bookingu nebo různých těch chaty-chalupy.cz a tak. Na airbnb je teda nejlíp vidět rozložení postelí, vybavení kuchyně apod.
Pinot Noir jsi dobrá,že jsi se snažila situaci přizpůsobit a užít si dovolenou.já bych odjižděla při spatření závěsu k odděleni bytových jednotek
.Tohle není standard a pokud nemaji tuhle drobnost uvedenou v popisu,viděla bych jo jako důvod k reklamaci pobytu.My jsme měli ubytováni přes airbnb asi 15x a s majitelem jsem se potkala jen tehdy,pokud jsem si vyžádala nějakou opravu/případně dovezl chybějíci kus vybaveni.je mi líto,že jste si tohle zažili.
Pinot Noir to je děsivá historka ![]()
To bude nějaký osobní problém, recenze se fakt nemažou a pan Pinot taky asi žádný problém neměl. Klentnice a všude kolem je to moc pěkné.
Pinot Noir ty blaho! Z toho bych se oklepavala dlouho. Verim, ze to bylo hrozne neprijemne. Vubec si neumim predstavit to oddeleni zavesem, v jakych mistech to mohlo byt, jako do spolecne chodby nebo tak? Jako ze jste ta sebou nemohli zavrit dvere? no asi budu muset taky googlovat.
Mne stacilo byt parkrat v pensionu, kde bydleli i majitele, kteri nebyli uplne rozeni hostitele. Nedelo se tam nic spatneho nebo nekorektniho, ale bylo znat, ze jim jakoby neni prijemne tam mit lidi. Hrozne to vnimam.
A v souvislosti s letnimi byty vubec nechapu, jak muzou fungovat ty ruzne home exchange. Znami jsou z toho nadseni, ale pro me uplne nepredstavitelne. Jet na dovolenou a soucasne zanechat byt v tip top stavu pro hosty. Kdyz si predstavim nase chaoticke odjezdy a stav domacnosti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.