Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10844 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:29

Pinot Noir to je síla, taky bych napsala stížnost a pořádný recenze

Online Pinot Noir
29876 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:37

Evaeva je to Airbnb. Fakt nevím. Ale oni tam bydlí trvale, všechny recenze to zmiňují, ovšem jako plus, jak se starají, že je to jako u babičky... Tak buď jsme jim mimořádně nesedli a jsme fakt hrozná rodina, nebo ty recenze lžou. Tohle přece nemůže všem tak vyhovovat, a to ani za předpokladu, že by to fakt byli nekonfliktní lidi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:43

Pinot Noir jo, je to divný. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:44

bublifuk Blbý je, že když tam budu spát tři noci, tak nevyteče ani kapka, a pak čtvrtej den ráno bude louže... Teď myčka myje a neteče to, ale už víme, že to nic neznamená. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:46

Pinot Noir Mně by to vadilo strašně, i kdyby paní byla Matka Tereza. Cizí lidi za závěsem na dovolený jsou noční můra. 

Online Pinot Noir
29876 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:47

124 recenzí v tomto duchu, ani zmínka o tom, že celou dobu slyšíš všechny jejich hovory za závěsem, hlasitě puštěnou TV Nova střídavě s dechovkou a že lezou do tvého prostoru. Nechápu to.

Offline DruI
5580 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:52

Pinot Noir A můžou negativní recenze mazat? Protože někomu ten závěs třeba fakt vadit nemusí. Ale já tě úplně chápu, žes to nedala. Mně se jenom z tvého popisu dělá zle a lituju vás.

Online Pinot Noir
29876 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:57

DruI někomu určitě nevadí, ale že by doteď za tři roky nevadil vůbec nikomu?! To se mi nějak nezdá. Doteď jsem měla zato, že recenze mazat nemůžou. Ale to je divné.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:58

Pinot Noir no tvl! 

A jsou tam vzdycky oni? My tam mame kolem par znamych, takze vime, ze jak tam roste turismus, tak se spousta lidi snazi vytriskat maximum. To jakoze tak, ze babicka jde na leto do jednoho pokoje a jeji dum se pronajme apod. Pak to muze vypadat takhle.

Podle me ten region uz je na hranici svych moznosti, jedni se hrozne bouri, jini z toho zase dost profituji... no tezke to bude.

My ted byli v CR ubytovani na super miste, v super ubytku, ale baba nam na konci spocitala vsechno nadobi, nechala si zaplatit 1 sklenici, pak jeste pripocetla energie, kdy mela dvojnadobek zastropovani , jeji muz tam furt hlidal, jestli kola blbe neopirame nebo nepripalujeme gril. V apartmanu pro 5 osob byly sady nadobi po 4 ks. tak porad premyslim, zda ji dat spatnou recenzi, protoze ja vetsinou ty spatne nepisu. Tak asi tak... 

Offline SunEclipse
3485 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:59

Mé oblíbené hodinky se při nošení zastavují. Dala jsem je do opravy k hodináři, ten nedokázal přijít na to, co to způsobuje.  I odnesla jsem je k jiné, renomované firmě.  Včera volali, že jsou hotové. Přijdu tam, pán přinesl hodinky, podíval se na ně a řekl "jen vám je seřídím" - a mně bylo jasno, že to s opravou opět nedopadlo. Takže jsem odcházela s mnoha omluvami, ale bez hodinek. Asi je mám začarované.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:02

Pinot Noir poznáš tam, jestli tam byla nějaká rodina s dětmi? Ale je to fakt celé divné, to se mi ještě nestalo, že by tolik nesedělo.

Offline stes
9255 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:05

Pinot Noir piš a stěžuj si.Já,kdyz uz musim,jsem hotová Němcová.  Čim jsem starší, tim min odmitam mlcet

Online Tabea
8101 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:07

Pinot Noir jsi svatá žena, žes to tak dlouho vydržela. Já bych nikoho za zavesem nezvládla, na to si připadám už moc stará. Zajímala by mě ta přepychová koupelna a to překrásný ubytování. Je mi líto, že vám zkusili dovolenou. Určitě bych všechno napsala do recenze. Minimálně uvidíš, jestli tam to hodnocení zůstane. A nebo někomu zachráníš dovolenou. 

Offline stes
9255 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:09

A napis,co a kde to bylo...at jsme varovany my tady

Online Pinot Noir
29876 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:09

Evaeva je tam recenze z těchto prázdnin, kde se píše, jak si to užili s čtyřměsíčním miminkem, jednou se zmiňuje dvouleté dítě a několik recenzí je podepsané jako třeba Jana, Franta, Daník a Tedík, takže předpokládám, že to byla rodina. Bába za závěsem měla v pondělí návštěvu, jinou bábu, a když jí popsala, co za hrůzu se jí tam teď bude týden roztahovat, tak zavzpomínala na rodinu se strašně hodnou čtyřměsíční holčičkou. Takže to odpovídá té recenzi. 

Zřejmě jsme my opravdu tak strašní.

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:10

Pinot Noir rozhodně napiš hodnocení a nekroť se.Já mám pocit, že lidi ta negativní hodnocení nepíšou, že se zdráhají.A je to chyba.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:11

Lamicka To je taky drsne. Mam za sebou celkem 6 ubytovani pres Airbnb (vim maly vzorek) a vzdy se platilo predem, vetsinou jsem majitele ani nevidela nebo nas jen provedli. Treba loni na Mallorce nestihli uklidit po predchozich lidech vcas, pani mi s predstihem volala, omlouvala se a posadila nas pak vedle domu do zmrzlinarny, kde nas na vlastni ucet pohostila a jeste nam nechala lahev vina na stole. Vlastne mam same pozitivni zazitky, maximalne bylo uvytovani na fotce "hezci", ale tak to je detail

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:16

Evaeva Myslim, ze majitel nemovitosti muze tyden zdrzovat zobrazeni recenze. Obecne to bylo tak, ze ja napsala po opusteni ubytovani recenzi (dost te urguji) a kdyz byla pozitivni, obratem te ten majitel taky "pochvali", jak jsi super host. Taky jsem kapku na vazkach, jak to je s negativni recenzi. Ale tohle vo pise pinot je des a taky chci jednoznacne slyset, kam nikdy nemame pachnout. 

Online Pinot Noir
29876 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:17

Tabea dům byl moc hezkej, krásná zahrada, luxusní bazén, ta koupelna opravdu super, takovou můžu jen závidět. Vlastní sklípek s hromadou vín a pípou s pivem, mohli jsme si tam cokoliv vypít, flašky nechat, za piva dělat čárky, na konci, že to zaplatíme... Ale já jsem muži zakázala cokoliv tam pít, protože jsem měla tušení...

Nikdo ale taky v recenzi nezmiňuje, že slíbená kuchyň je jen taková komora, kde je jen dvouplotýnkový vařič, žádná pracovní deska a nemá připojení na vodu a odpad, takže pro vodu běháš do koupelny a špinavé nádobí necháváš v bedně, aby ho bába za závěsem umyla ve své myčce. 

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:20

Pinot Noir já ti nevím,tohle bych zrovna chtěla vědět (kuchyně).A další bod co bych nezvládla.Nedostatek soukromí plus diskomfort.Uf.