MP Meri tak nádobí myji, i když to nikde není napsané, to mi taky přijde samosebou. Pokud máme kam, vyhodíme i odpadky. Ale třeba koupelnu mimo toalety neuklizim, i když je tam kolikrát trochu curbes.
Stěžovací vlákno
Kan to myslíš jako že Pinot Noir je moc cimprlich? Že to měla skousnout, když nikomu jinému to (možná) nevadilo?
continuity Ani já ne, kolikrát ani není čím. Já hostům pripravuju uterku a houbicku, každému čistou, aby bylo jasne, ze toto po nich chceme. A většina chápe.
Jeste mě dodatečně napadlo jedno vysvětlení nesedících recenzi. Asi to nebude tenhle případ, ale teoreticky nabídka se muže v case měnit, k horšímu i k lepšímu a recenze zůstávají. Dovedu si tudiz představit, ze třeba někde nastanou stavební úpravy/změna uspořádání atd. Takže s čím se setká jeden host, tak se předchozí teoreticky setkat nemusel.
MP Merimě se třeba stalo na bookingu, že už od pohledu vcelku normální, spíš nicmoc ubytování mělo hodnoceni rovných deset. Asi tam jezdí lidi, co jedou hodně na cenu a připadá jim to adekvátní, já bych za to 10 nikdy nedala.
I jsem se setkala s požadavkem na nejvyšší hodnocení. Přijde mi to přemrštěné, protože já na ty desítky od jisté doby koukám hodně podezrivave. Jen výjimečně je to lepší než cca 8.5, hlavně pokud je tam pár recenzí.
continuity To hodnocení se na te skupině řeší pořad horem dolem. Nedávno si třeba jeden hostitel stěžoval, ze dostal pochvalnou recenzi (slovně) a pak rating 3 hvězdy z 5. Tak mu to nedalo a psal ten hostům, jestli se nepreklikli, nebo co jim vadilo, když slovně a v jednotlivých kategoriích neměli žádnou výtku. Tak prý normálně jezdí do luxusních spa a resortů (tohle byla chata), tak že prý těm dávají 5* a tady sice byli spokojení, ale na resort to nemá.
Nevím no, za mě to hodnocení by mělo reflektovat i nějak tu "kategorii" nebo jak to říct a ne že si v duchu srovnam všechna ubytka, kde jsem za život byl a podle toho to ohvezdickuju.
Mně už se to stalo taky, nebo třeba hodnocení ve stylu - všechno odpovídalo popisu, já jsem ho ale nečetl, takže jsem nebyl na to připraven, takže bum, 3 hvězdy. Nebo klasika - všechno skvěle, ale celou dobu nám pršelo, takže za 3.
Nastesti už se tím dávno netrapim, těch kladných recenzi máme dost, tak tohle jsou pro mě takový historky do šuplíku.
MP Meri to je jak Prostreno
moc mi chutnalo, jidlo bylo uvareny dobre, zabava skvela, davam 5 bodu![]()
Já se k tobě chystám příští rok na ozdravný pobyt bez dětí, už jen za ten klid dostaneš pět hvězdiček ![]()
711990 Prostřeno ![]()
jasné, když jedu na chatu, nečekám pětihvězdičkový spa. ale i ty chaty jsou různé. I booking to hodnocení 9.5+ popisuje jako "naprosto výjimečné" a to jednoduše chata někde na mýtince, kde je všechno více méně v pořádku, za mě není.
Když tam je parádní výhled a k tomu sauna, jaké bych pak dala hodnocení? A ja to potřebují rozlišit i pro sebe, protože podle toho hledám. Často ani nevím, co výjimečného hledám, prostě NĚCO. Třeba tohleto bydlení teď si to fakt zaslouží, protože je to něco mimořádného a vlastně úplně neřeším, že nám v jedné koupelně nejde zregulovat teplá voda. Protože majitel to pravděpodobně dá do pořádku, ale ta zahrada tady bude pořád.
Pinot Noir moc vás lituju, zní to naprosto příšerně, jen si představuju naši rodinu za zavesem, to by nás asi rovnou vystěhovali...
Stezuju si na počasí, zatímco 30 km v Praze dneska lilo několikrát jak blázen, u nás nespadla jedna jedina kapka. Představa dalších 14 dnů v tohle strasnym vedru je úplně ubijejici, mimino vařený, zpoceny, nevrly, na zahradě se dá bejt tak do 11, ani je nechci táhnout někam do města
Pinot Noir tak to znie príšerne, je mi ľúto, že dovolenku vám pokazili.
Pinot Noir Cizi lidi za závěsem?
A chodí do vašeho prostoru a komentují? ![]()
Máš svatozář, žes to vydržela tak dlouho.
Potrefenáhusa JJ, v Praze lilo jako blázen. V 11 v noci jsem dokončila úklid vytopené garáže, chodby a půlky obýváku.
Potrefenáhusa v Praze sice lilo (u nás teda normálně), ale vedro stejně zase bude už dneska, ani včera to úplně neochladilo. Soucítím s tebou, já v tomhle počasí úplně umírám, každý "výlet" ven trpím. A přesně, konce nevidno.
MP Meri já u hodnocení reflektuju typ ubytování, u pětihvězdičkového hotelu očekávám jiné věci než u chalupy.
Stezuju si na počasí, zatímco 30 km v Praze dneska lilo několikrát jak blázen, u nás nespadla jedna jedina kapka. Představa dalších 14 dnů v tohle strasnym vedru je úplně ubijejici, mimino vařený, zpoceny, nevrly, na zahradě se dá bejt tak do 11, ani je nechci táhnout někam do města
Přidávám se k tvojí stížnosti, já teda nemám ani tu zahradu bohužel a chodit s kočárkem po těch rozpalenych ulicích nejde, navíc se neochladí ani v noci. Ještě k tomu má holčička nějaký blicí období posledních pár týdnů, takže se potácím v bytě mezi krmením, blitím a pláčem
Říkám si furt dokola mantru " je to jenom období ", ale už aby to bylo za mnou.
Allysa moc tlapkam, to bliti je moc moc strašný. U nás přestalo někdy kolem patyho, sestyho mesice, úplně.
Pinot Noir Dočítám o Tvém ubytování. To je teda děs! Myslím, že jste vydrželi fakt dlouho. I když to není třeba luxusní dovolená, člověk do toho nějaké peníze dá, těší se několik měsíců na společnou dovolenou, chce bejt v pohodě a pak takový zklamání. A ježiši ten závěs!
Švagr měl před lety ubytování s bazénem a když se tam děti chtěly vykoupat, majitel řekl, že to nejde (už nevím, jestli něco bylo jako rozbité nebo co řekl jako důvod). Tak odcházeli na výlet a švagr se po pár minutách vrátil pro něco zapomenutého a paní majitelová se vesele cachtala v bazénu. Když psal špatnou recenzi, tak snad ten majitel nepotvrdil, že tam byl ubytovaný (asi ho teda nepřiznal), tak to nešlo zveřejnit. Ale to už teda nevím přesně, jak to bylo, mám to z druhý ruky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.