Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 08:34

Kokoska Nevím jestli cimprlich, ale podezřívat Airbnb, že maže recenze, protože já mám problém s lidma a nikdo jiný ne, je takové, ehm. Chování paní nehodnotím, aby bylo jasno.  

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 08:42

Kan jenže oddělit chování paní od toho všeho jaksi nejde.

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 08:46

Kan Ale vždyt Pinot ani nepodezřívala Airbnb, že maže recenze, ale že je to celé divné,nechápe to a má za to, že na airbnb se recenze mazat nedají.... Ten kontext diskuze se vyvinul.

Pinot Noir Lituju tě hrozně moc, člověk se těší a pak tohle. Aspoň, že vám vrátili peníze.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 08:47

Pinot Noir mně by stačil už ten závěs a kuchyně bez vody. Nic z toho v popisu není (ano, taky jsem si to našla), takže mně taky zaráží, že to žádná recenze nezmiňuje. Chování nijak neomlouvám, ale to může být různé k různým lidem.

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 08:48

Pinot Noir To je teda ubytování jak z hororu i bez nespokojené babky, pardon Já bych teda při vybírání ubytování ráda z recenze věděla, že budu s někým sdílet obývák a myčku

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 08:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Allysa moc tlapkam, to bliti je moc moc strašný. U nás přestalo někdy kolem patyho, sestyho mesice, úplně. 

​Děkuju, potřebovala jsem si odložit někde, reakce okolí včetně dr. jsou ve stylu " no a co, mimina prostě blejou" případně " nás Franta taky zvracel a teď má 2 metry", dcera má 9 týdnů teprve, tak vyhlížím lepší zítřky. Pokazdy, když slyším " užívej si to, dokud je malá ", mám chuť brečet. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:09

Allysa opravdu to nemusí nic znamenat, kromě hory prádlaNáš mladší blil určitě ještě v devátém měsíci, první měsíce spal pořád v mokrém, protože prostě ublinkával i ve spaní. Pak to postupně nějak přešlo, prospíval normálně.

Ale s takhle malým miminkem v tomhle horku tě lituju. Pamatuju si, jak jsem v létě nesnášela kojení, ale kluci už byli velcí a kojili se párkrát za den. Těhotenství v létě je náročné, ale myslím, že šestinedělí a malé miminko musí být mnohem horší

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:10

MP Meri ještě jsem si ty recenze pročetla jednou a připadá mi, že ty starší zmiňují většinou víkend, prodloužený víkend, dvě noci, skoro vždycky potom tu degustaci uspořádanou majitelem. Taky je tam často "my s ženou", "s manželkou", "pobyt jsem koupil rodičům". A taky se tam párkrát zmiňuje nevýhoda, že na zahradu se jde přes prostor těch hostitelů. Což my jsme neměli, na zahradu jsme měli východ svůj přímo od těch našich pokojů. Takže mi z toho vyplývá, že dřív šlo hlavně (nebo výhradně) o víkendové pobyty, možná jen pro dva a v trochu jiném uspořádání těch místností, kdy to pro dědu byla možná fakt zábava, pokec, a bába to nějak vydržela. A pobyt pro čtyři na celý týden bude zřejmě novinka, fakt ta snaha vytřískat z toho maximum. Tomu odpovídá i to, že dcera, která to oficiálně provozuje, nevěděla, jaké informace jsou tam uvedeny, protože je tam zadávala sestra - takže asi proběhly nějaké změny. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:32

Kan problém s ubytovanými hosty má ta paní co tam bydlí a navíc leze hostům do prostoru, když nejsou doma. Tak jsem to teda pochopila.

Offline Potrefenáhusa
38853 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:33

Allysa ty první týdny jsou strašně narocny, první tři mesice jsou takový fakt adaptacni, je fakt skoda, ze cerstvy matky nemaj větší podporu, kolikrat ani nejbližší okolí nechápe, co resis  už začne bejt určitě lip!

ja měla první mimino na konci června, taky bylo vedro furt, zas teda odpadlo to otravny prevlikani poblityho navlecenyho prosincovyho mimina jako tentokrat

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:34

Černá kočka ta smlouva na dobu určitou asi začíná být/ je častá. Přeci jen za tři měsíce nemusí být patrné, jestli se nový člověk hodí - předpokládám tento důvod.

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:37
Reakce na Evaeva:

Allysa opravdu to nemusí nic znamenat, kromě hory prádlaNáš mladší blil určitě ještě v devátém měsíci, první měsíce spal pořád v mokrém, protože prostě ublinkával i ve spaní. Pak to postupně nějak přešlo, prospíval normálně.

Ale s takhle malým miminkem v tomhle horku tě lituju. Pamatuju si, jak jsem v létě nesnášela kojení, ale kluci už byli velcí a kojili se párkrát za den. Těhotenství v létě je náročné, ale myslím, že šestinedělí a malé miminko musí být mnohem horší

​Já obdivuji vás všechny, co to dokážete brát tak v klidu, ublinkavani by mi nevadilo, praní taky ne, ale ty šavle, kdy obloukem vyhodí všechno co vypila klidne ještě dvě hodiny po jídle, jsou pro mě teda fakt stresující moc...

Primární stížnost na horko platí,  mě v devátém měsíci stačilo pár dní vedra v červnu, zejména cesty MHD na kontroly a pak pobyt v nemocnici, kde bylo snad 50 stupňů a lituju moc všechny aktualne tehotny a rodící ❤

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:38

Už se bojím předem, mám od pondělka taky airbnb pobyt Nejsem v tom moc zběhlá... poprvé jsem využila letos v Miláně - holka byla naprostej cvok... neopustila kvartýr ani na minutu (nechápu co jedla), patrně abych jí ho celej neodnesla... neustále sledovala sousedy, kdo jde po schodech a tak, koho jsem cestou potkala, čí pes štěká na chodbě (toho poslouchala snad čtvrt hodiny skrytá za dveřma a naopak nevystrčila nos), fakt stihomam! Jinak byla milá, ale já se ve finále skoro začala bát Jako čisto tam měla, do pokoje mi nelezla a bydlela na výborným místě, ale fakt úplnej magor.

Tak jsem zvědavá co mě potká teď, na stránkách to vypadá luxusně, recenze super, lokalita bezvadná a majitel mimo!

Řekla bych, že by hlavně měli zakázat, aby ten pronájem děti organizovaly rodičům. Celkem dokážu pochopit, že to seniorům leze na nervy a co pochopit nedokážu, že si to děti vůbec dovolej! Co to je?!

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Allysa ty první týdny jsou strašně narocny, první tři mesice jsou takový fakt adaptacni, je fakt skoda, ze cerstvy matky nemaj větší podporu, kolikrat ani nejbližší okolí nechápe, co resis  už začne bejt určitě lip!

ja měla první mimino na konci června, taky bylo vedro furt, zas teda odpadlo to otravny prevlikani poblityho navlecenyho prosincovyho mimina jako tentokrat

​Jo, to je přesný, a máš pravdu, vždycky může být hůř

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:44

bublifukDržím palce, at se dobře rozhodneš, tahle důležitá rozhodnutí, stěhování za prací, obojí nové, to je fakt stresový. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:44

barbucha tak treba to ty rodice nejsou schopni utahnout a deti bydli daleko, takze se jim takto snazi financne vypomoct

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 09:59

Candance 

Nebo je spíš sprovodit předčasně ze světa Jako jestli jim ty peníze nechávaj, tak by se babka (existenčně na tom závislá t.j. za příspěvek vděčná) asi chovala jinak, protože by taky nemusela mít příště nic! To spíš děti na nich vydělávaj...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:06

Allysa jestli hází šavle, tak bych to řešila, to může být třeba ABKM, klasické ublinkávání je takové nenápadné, najednou mu to teče třeba koutkem, miminko vysmáté

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:07

barbucha my měli vždycky dobrou zkušenost, včetně různých pozorností. Ale hledáme nemovitost, kde majitel není, nebo má oddělený byt, ne že si pronajmeš jeden pokoj a potkáváš ho v kuchyni. (to by s dětmi ani nešlo)

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:12

Evaeva My jsme tak bydlívali za dobu času studií. A jednou jsme ve Vídni s kamarádkou bydlely u jednoho chlapa v obýváku, průchozím:-D. Jako to bylo hodně takové zvláštní, když si šel ráno dělat snídani třeba:-D. A měl inzerováno free coffee a další věci, a to nám vůbec nenabídnul, neukázal, tak jsme si z toho dělaly legraci, že jsme možná obě dvě strany ty služby špatně pochopily:-D.