Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:13

Allysa šavle jsme měli my, musela jsem přestat jíst mléčné výrobky. Pediatrička nad tím mávla rukou, že děti prostě blijí, když jsem jí potom říkaka, že vynechání mléčných výrobků (a taky většího množství vajec) výrazně pomohlo, koukala na mě jak na blázna. Ale já to věděla jistě, že je to mnohem lepší a čas od času jsem to ověřila nějakým tím jogurtem a šavle byly zpět. Zmizelo to někdy po půl roce, jak jsem zařadila příkrmy s masem.

Tak to můžeš vyzkoušet. Já nestudovala složení výrobků, jestli v housce není stopa mléka, nebo jsem si klidně dala plátek bábovky, ale vyloženě mléčné výrobky a míchaná vejce jsem si na čas odpustila. Nebylo to nic drastického a za to zmírnění blití to stálo.

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:14

Allysa jo a moc soucítím, ty první týdny jsou strašlivý. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:15

Karja pro mě by to asi bylo nekonfortní i za mlada, ale pokud bych měla vlastní koupelnu, tak asi proč ne. Jediný benefit teda beru úsporu peněz, já na nějaké seznamování moc nejsem.

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:16

Evaeva 

Tak vás je víc... já byla sama, holka taky sama, tak jsem si říkala že to půjde. Kuchyň jsem nepotřebovala, kavárnička byla hned v baráku v přízemí, a hospod všude dost. Teď teda bude majitel mimo, nebydlí tam, tak jsem zas spíš zvědavá jak se dostanu dovnitř Instrukce s heslem jsem už dostala, snad se do baráku a trezoru s klíčema dostanu. Bóžemuj to jsou furt novoty...

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:16
Reakce na Evaeva:

Allysa jestli hází šavle, tak bych to řešila, to může být třeba ABKM, klasické ublinkávání je takové nenápadné, najednou mu to teče třeba koutkem, miminko vysmáté

​Dietu bez BKM už máme, kvůli průjmu,  co měla, to byla taky hrůza... Dr. právě o šavlích ví, hlásím stav průběžně a prý netřeba řešit, dokud přibírá Ale stresuje ne to dost, ne že ne.

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:17

Evaeva Aha, no společná koupelna je asi to poslední co by mi vadilo, ale člověk byl zřejmě zvyklý z kolejí. Jo, dělali jsme to kvůli uspoře peněz a prostě mi to nějak vůbec nevadilo, nemít děti, umím si představit tak jezdit ještě ted.

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:17

barbuchadoteď jsme měli výhradně výborné zkušenosti, neboj. I když ta tvoje minulá paní domácí zní trochu strašidelně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:20

barbucha tenhle systém je podle mě ideální, nemusíš se trápit tím, že tam na tebe někdo čeká a ty máš třeba větší zpoždění, odpadá spousta komunikace.

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:21

Pinot Noir 

Taky to strašidelný bylo! Ale asi bych měla větší problém s tou nerudnou bábou. A v recenzích bych jim naložila zle!

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:21
Reakce na Pinot Noir:

Allysa šavle jsme měli my, musela jsem přestat jíst mléčné výrobky. Pediatrička nad tím mávla rukou, že děti prostě blijí, když jsem jí potom říkaka, že vynechání mléčných výrobků (a taky většího množství vajec) výrazně pomohlo, koukala na mě jak na blázna. Ale já to věděla jistě, že je to mnohem lepší a čas od času jsem to ověřila nějakým tím jogurtem a šavle byly zpět. Zmizelo to někdy po půl roce, jak jsem zařadila příkrmy s masem.

Tak to můžeš vyzkoušet. Já nestudovala složení výrobků, jestli v housce není stopa mléka, nebo jsem si klidně dala plátek bábovky, ale vyloženě mléčné výrobky a míchaná vejce jsem si na čas odpustila. Nebylo to nic drastického a za to zmírnění blití to stálo.

​Díky za tip, bezmléčnou dietu už máme právě, moji ( kojení jí moc nejde...) UM, pomohlo na průjem, na blití vůbec

A za soucit díky, někdy je fakt potřeba si postezovat

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:24

Evaeva 

Já tam budu naopak tak o hodinu dřív. Ale nevadí, kolem je taky spousta provozovniček, prostě si dám kafe a počkám (píšou že ubytování až od dvou). 

Akorát se chystám z něj vyrazit ještě číslo mobilu, přece jen kdyby něco...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:37
Reakce na barbucha:

Už se bojím předem, mám od pondělka taky airbnb pobyt Nejsem v tom moc zběhlá... poprvé jsem využila letos v Miláně - holka byla naprostej cvok... neopustila kvartýr ani na minutu (nechápu co jedla), patrně abych jí ho celej neodnesla... neustále sledovala sousedy, kdo jde po schodech a tak, koho jsem cestou potkala, čí pes štěká na chodbě (toho poslouchala snad čtvrt hodiny skrytá za dveřma a naopak nevystrčila nos), fakt stihomam! Jinak byla milá, ale já se ve finále skoro začala bát Jako čisto tam měla, do pokoje mi nelezla a bydlela na výborným místě, ale fakt úplnej magor.

Tak jsem zvědavá co mě potká teď, na stránkách to vypadá luxusně, recenze super, lokalita bezvadná a majitel mimo!

Řekla bych, že by hlavně měli zakázat, aby ten pronájem děti organizovaly rodičům. Celkem dokážu pochopit, že to seniorům leze na nervy a co pochopit nedokážu, že si to děti vůbec dovolej! Co to je?!

​To bude dobrý. :D Holka magor je teda úlet. Když se koukneš na ikatastr toho baráku v Klentnici, tak vidíš ty vlastnický poměry. 1/2 tam má jen jeden, jinak 3x 1/6 pro mě nepochopitelný, ale každej jak umí. Já mám s Airbnb jen dobrý zkušenosti a děcko cestuje jenom takto, ale vybíráme si bydlení spíš víkendy, bez majitele. Na týden a víc chci hotel a tam teda vidím úpadek, když je to přes Booking, tak na recepci se zdají nějací nevrlý. 

Offline Potrefenáhusa
38854 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:39
Reakce na Allysa:

​Jo, to je přesný, a máš pravdu, vždycky může být hůř

​tak jsem to ani nemyslela, jen ze s tema malinkejma miminkama je to někdy fakt narocny

ale přejde to! Ono je to pak zas narocny jinak, ale ty první tejdny jsou proste takový křehký z mnoha důvodů  

Offline Potrefenáhusa
38854 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:43

Allysa naše blila taky hodně, oni musí fakt dozrat, preblila i nutriton, doporucenej doktorkou, takovou zahustovaci kasi, co se dá trochu před kojením, to nemělo vůbec zadnej vliv, pomohlo až trochu dozrat a posílit stred těla, od toho půl roku snad neblila ani jednou , predtim milionkrát denně bez ohledu na dobu kojení 

Online Jos
příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:44

barbucha Bacha na novoty. My ted v Como meli chytry zamek, odemykas mobilem pres wifi, jenze ta tam nefungovala, signal byl jen na vstup do podchodu, ne do bytu. Takze bud pres asi desetimistny kod nebo druhy clovek odemykal od prvniho vchodu

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:48

dzizisketa Ooo, jen na chakoupku bez dětí je i můj sen Vynasnažím se, abys to měla příští rok už i s vodou, už rok to intenzivně řešíme

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:51

Allysa Soucítím a přeju, ať to brzo přejde. Taky jsem měla blicí mimino a spolu s milionem dalších problémů to teda vůbec nepřispívalo k pohodě. To je stokrát nic, ale děsný. Bude líp, slibuju. 

Ještě mě napadá zkusit fyzioterapii pro miminko - oni s tím refluxem celkem umí pracovat. Synovi to teda nepomohlo, ale vím, že se to dělá. 

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:54

Len díky, na fyzio jsme objednání, ale termín máme až 12. září. Ono se mi těžko směřuje s tím čekat, až to přejde, člověk by tomu malýmu tvorečkovi chtěl ulevit nějak

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:55

Allysa Soucitim, bude to dobrý
Ja měla obě děti blicí hodne, nestresovalo mě to ve smyslu obav vůbec, ale na nervy mi to lezlo strašně. 
U prvního jsem se navíc nechala zblbnout tím, ze ho určitě prekrmuju, takže jsem mu to kojení dost omezovala/snažila se dělat pauzy. To povazuju za fakt největší svoji mateřskou chybu (v začátcích), úplně zbytecne plakal a já hloupá skakala na míči ve snaze ho uspat a podobný vopicarny, místo toho, abych mu dala prso. Druhá dostala mliko už kdykoli byla nějaká nespokojenost, na bliti to nemělo vliv, šavlovali oba víceméně stejně a u obou to přestalo cca kolem 5 měsíce.

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 10:56

MP Meri díky moc, ona mi kojení dost bojkotuje, ale ještě jsem to úplně nevzdala, no.