A aby toho nebylo málo, a bylo to k stezovacimu tématu, zítra se vzbudím a čekají mě kulatiny začínající číslicí 4, a stěžuji si sama na sebe, že se mi nedaří se vnitřně přesvědčit, že je to prostě jen blbé číslo :-))))
Stěžovací vlákno
Muslik co je to tady za epidemii
normálně jsem ráda, že už letos nikam nejedeme. Je mi líto tvojí zkažené dovolené.
Muslik Čtyřicítka je dobré číslo, všechno nejlepší. ![]()
Muslik Všechno nej! ☆
MuslikVšechno nejlepší
čtyřicítka je dobré číslo, užij si ho, zpětně to hodnotím, že to byly roky, kdy jsem s trochou snahy měla snad lepší kondici než po třicítce.
Muslik všechno nej a chápu ![]()
Tak abyste se nenakazili vsichni zkusenosti s hnusnym ubytovanim, tak zkusim napsat svoji zkusenost, od vcerejska jsme v Chorvatsku a ubytovani je presne takovy, jak ho popsali na bookingu, mozna i hezci :-).
Muslik tady je to fakt infekční. Ubytování na dnešek v Malborku byla jedna katastrofa. Ještě tam byla fakt strašně hodná paní majitelka, tak jsem to hodnocení psala s těžkým srdcem, ale přízemní byt s výkladem přímo na ulici, otevřít se daly maličké vyklápěcí okna. No spali jsme s otevřenýma dvěřma do tý ulice, protože to fakt nešlo.
Ale teď už dobrý, jen blbý břeh řeky. Ale to je řešitelné, jen musíme sledovat jak se zvedají a otáčejí mosty.
Garfie skola od 21.8. ? Co to je jako za kulaty datum??
No viď! To je na stížnost samo o sobě!
(Mladej teda začínal už v pátek, ale to jsem jako správná vzorná matka jaksi přehlídla, ehm....)
Renusatko Já klimu moc nemám ráda, spíš tak nějak z ekologických důvodů, doma ji skoro nepoužívám (teda doma v ČR ji ani nemáme), když už, tak chladím fakt málo, třeba na 27, ale teď se to fakt nedalo, možná jak byl ten dům rozehřátý po naší dlouhé nepřítomnosti? A to muž nechal otevřená okna, aby se aspoň větralo, když přijel v půlce léta, tak se to prý vůbec nedalo vydržet, byla i obrovská vlhkost doma. Ale v krku mě z ní bolí poprvé!
Muslik Všechno nejlepší, to jsou náhodou skvělé narozeniny, rozhodně lepší než třicítka, s tou přišla (aspoň u mě) strašná krize!). ![]()
A abych ti místo dárku trochu sebrala iluze, můj nejhorší zážitek s ubytovatelem (ne s ubytováním) byl shodou okolností v Rakousku, bylo to teda ve Vídni, ne v Alpách.
Muslik vsechno nejlepsi:)
Ten turismus po cesku me hrozne mrzi. Tvuj zazitek, i obecne. Nase rodina ma zatim s ubytovanim jen ty nejlepsi zkusenosti (nejezdime tedy pres airbnb, ale bud pres booking nebo naprimo), ale to ostatni je casto...nerada to rikam, ale slendrian. Restaurace, sluzby atd. Vsechny ty smazaky a ovocne knedliky z polotovaru za skoro 300 Kc v hospodach ctvrte cenove, nebo ted na plazi na Lhote - platis za parkovani, platis za vstup a na zachode nejdou zavrit dvere a neni tam mydlo, prolezacky na hristi byly taky dost za zenitem. Proste hlavne vybrat nejake penize, ale snaha nula nic. Ochrana prirody v NP mi (jako laikovi) prijde leckde taky tristni. Mam to tu rada, jsou tu skvela mista, ale je to kolikrat uplne zabity. Kvuli detem jsme ted nekolik let jezdili hlavne po CR, letos po dlouhe dobe Italie a Rakousko. a je to nebe a dudy, dost me to mrzi, ze to tu je takovy vychod.
Gatita stravovani je kapitola sama pro sebe. Jak jsem ted jezdila s vnukem, vsude jen hamburgery, smazak v housce, parek v rohliku, langoš, samozrejme hranolky... na mistech, kam chodi rodiny s detma. Maximalne smazeny kureci rizek nebo spagety s nejakym blivajzem.
Gatitato je presný. letos mi kamarád říkal, že se finančně vyšťavili na solarech na domě, takže jen nějaká dovolená v ČR, aby to bylo levnější. Tak to mě upřímně rozesmálo. Naše zatím nejdražší dovolená byla loni v Jeseníkách a to průměr dost vylepšilo 5 dní v Polsku.
.
Gatita Ja jsem ted tak strasne rada za Bedrichov, ze mame dva stanky/bistra, kde pecou vlastni pecivo a kolace a celkove se i dobre najis. No a jedna hospoda je fantasticka, sice jidlo skoro 300 ale treba na spetzle s medvedim cesnekem a chrestem vzpominam uz par mesicu. Ale jak jsou tyhle tri podniky zavrene (i par dni v tydnu), tak nemam co komu poradit. I s ubytovanim tam mame echo na dobre zkusenosti, muz casto pronajima chaty na teambuildingove akce ve firme. Vzdycky rikal, ze vse fajn. Jenze jak je skoromistni, tak to je trochu jina situace. Ono by se to rozkriklo ze...
Kokoska to stravování na koupalištích je šílené. Ale to není v zahraničí až o tolik lepší. Slovinci si na jídlo celkem potrpí, najíst se tam dá fakt dobře, ale ty akvaparky jsou, co se týče jídla, taky příšerné. To samé v Polsku, restaurace super, ale koupaliště jsou přehlídka smaženého se smaženým.
Jos ono se dá vybrat, ale na jednu dobrou hospodu připadá pět smažákových. S ubytováním máme taky dobré zkušenosti, ale ty služby, to je přesně jak píše Gatita hlavně tě oškubat.
A nejen turismus, včera jsme vzali děti do herny, za vstup dá člověk 1000 a půlka těch věcí je rozbitá. Prefabrikovaný dort stojí 110, limonáda 80,...
MuslikAjaj, to taky nezní hezky
. Takovou nákazu jsem tu tedy roznesla velmi nerada, omlouvám se i continuity ![]()
S tou čtyřicítkou ti rozumím, taky mě to trochu rozhodilo. A teda s každými dalšími narozeniny se to... nezlepšuje ![]()
Všechno nejlepší.
Zkusím vás nakazit pozitivně. My jsme v posledních letech neměli s ubytováním vůbec žádný problém, všude jsme byli spokojení a odpovídalo to vždy všem informacím při výběru. Objednáváme přes booking v tuzemsku i zahraničí. A běda vám, jestli jsem si to teď zakřikla ![]()
Jos tak kdyby ses chtela o bedrichovske tipy podelit, jsem jedno velke ucho, klidne do sz:)
Jizerky miluji a jezdime tam, minule jsme bydleli nekde trochu niz, spis v Janove. Letos uz nepojedem, ale tipy pro rodinu moc moc uvitam.
Gatita Stanek Malinik, Bistro pernerka a Hospoda Muhu. Na penziony bych se musela zeptat, ja tam nebyla. A kamarad ma v Janove fajn ubytovani v soukromi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.