Gatita pojištění ještě právě ani koupený nemáme..., nemáš zkušenost se změnou destinace u Ryanu?
Stěžovací vlákno
žluťásek kluci byli nadšení i z toho hřiště přímo v Bedřichově ve tvaru rolby, to my jsme je táhli na Královku
(s vidinou něčeho dobrého)
žluťásek To mate prochozeno mnohem vic nez my. Nektee tipy si asi i ulozim. My se motame kolem byvale Haslerovy chaty, nebo od ni na Malinik pres bedrichovske vyhledy. Nebo z Maliniku na Cernou Nisu apod. Je pravda, ze syn zatim moc neujde anebo se placatime na zahrade. kdyz nemame prcka, tak Dolina na koupani (lidi, pes byl jinde
).
Aranel V Jedno Kafe jsem jeste nebyla! Ale jsi nekolikaty clovek, co to chvali. Mikyna je super, tu mam taky moc rada. A ten hrbitov je dobry tip! My to tu vazne ostudne nemame prochozene.
Mermaid nemam, neumim poradit:(
Lenka22 Fakt dobré je po rekonstrukci Severočeské muzeum. Lázně ovšem taky. A jestli máte rádi tzv. "zadní dvorky", doporučuju Liebiegovo městečko (kolem libereckého náměstí Pod Branou).
Cesta kolem toho hřbitova ve směru, jak ji popisuje žluťásek , je dost z kopce, ale dá se jít i od Lidových sadů do kopce a zpět jet autobusem, podle stavu svalstva a kloubů. ![]()
Jos já miluju tu vaši cestu, shora od Hašlerky po silnici do Janova, jak se v těch zatáčkách otevírají výhledy. Když tam žiješ, asi to není takový wow, ale to je vždycky náš první výlet, no spíš odpolední procházka. Konec na hřišti u potoka :)
Zastávka každý den na hřišti s rolbou musí být, to je jasný.
Syn miluje ty venkovní hry, takže všechny ty putování po cestách s drahokamy, venkovní šifrovačky, bojovky, geocaching, to je velký lákadlo. Letos jsme chtěli zahrát tu unikovku Duch Muhu, ale pořád pršelo, tak jsem neměla odvahu to objednat a pak někde trdlat v pláštěnkách v okolí, co už máme křížem krážem prochozený. Tak zas za rok :)
Lenka22 my jsme hrozně spoko i jen tak s chozením do lesa po okoli :)
Nás program je dost nenáročný, malý výlety, co končí někde u kavárny, na hřišti...
Z Bedřichova vždycky musíme projít všechna tři putování pro děti, plánky s křížovkou mají v infocentru. Mravenčí stezka na kralovku, zelené putování kolem prezidentské chaty, červené k viklanu, modré přes vysoky hřeben. Po magistrále na Šámalku, k blatnemu rybníku a po zelené zpátky (přes kralovku nebo rovnou domů), od kralovky přes louky do hrabetic nebo u Tesanky odbočit do Janova, z Bedřichova kolem studánky u chaty Balada ke křížové cestě a studánce se zázračnou vodou u bývalé Hašlerovy chaty. Krasnej výlet byl z bedrichova pres malinik a rudolfov az do liberce, končí se u lidových sadu u zoo. Z maliniku k bedrichovske prehrade a pres hraz po druhe straně zpátky.....
škoda, přeškoda, že jsem se tu nezeptala, než jsme jeli....tak snad se tam zas dostaneme.
Huh, ako dočítavam dozadu...no musím povedať, že ja mám s Airbnb aj s Bookingom veľmi dobré skúsenosti a pevne dúfam, že sa to nepokazí!!!
Ale...raz sme mali takto prenajatý byt v Banskej Štiavnici, bol krásny, čerstvo zrekonštruovaný, všetko ako na fotkách ale.....celý bytový dom prechádzal veľkou rekonštrukciou. To majiteľ nemohol nevedieť - komunikovali sme s ním o tom, pretože ako vŕtačky a zbíjačky celý deň (ok, to sme aj tak boli väčšinou preč), ale aj v noci, s dvoma deťmi, to bolo na prášky, tak občas aj volal remeselníkom, nech prestanú, že nočný kľud, ale tá rekonštrukcia už musela aj trvať, a nikde spomenuté v komentároch.
No rozjasnilo sa nám v momente, keď môj už notne naštvaný muž chcel buď aby sme odišli, alebo aspoň nejakú zľavu a majiteľ tú zľavu podmieňoval kladnou recenziou. To sme samozrejme odmietli, ale viem si živo predstaviť, že mnoho ľudí nie.
Dnes v noci jsem měla buď žaludeční nebo žlučníkový záchvat a do volání rychlé mě dělila asi čtvrthodinka dalších bolestí. A teda taky to, že nevím, kdo by jim šel otevřít, byla jsem doma sama.
Doufám, že touto stížností to skončí, (přibližně týden od dietní chyby je mi blbě) a nic podobnýho se nebude opakovat.
Catherinne tyjo, lituju moc. Jinak sleduju na insta nějaký záchranářský účty a tam radí nechat pootevřený dveře u bytu, do domu se nějak dozvoní u sousedů. Snad to nebudeš už potřebovat! (ale týden od dietní chyby se mi zdá na nějaký akutní záchvat nějak dlouho)
žluťásek ke dveřím bytu bych se došourala, ale dole (4patro) jsou dvoje dveře na klíč. Bylo půl čtvrté ráno, sousedi by mě milovali. Snad bude dnes líp.
slniecko Ty jsi ale cimprlich, určitě jste byli s mužem nemožní, vždyť nikdo jiný s tím problém neměl! Však se majitel snažil, dělníky po desáté odvolal, tak co. Měla ses výslovně před pobytem zeptat, jak to tam vypadá.![]()
Catherinne Uffffff
Co jsi snědla?
Catherinne milovali nemilovali, taky bys určitě otevřela dveře záchranářům, kdyby jeli v noci pro někoho ze sousedů a nepřišlo by ti to blbý. Já myslím, že v takový chvíli nikoho nenapadne se zlobit, to není vrtání pozdě večer nebo hlučná párty do noci.
Ale samozřejmě přeju, abys to vůbec nemusela řešit!!
Aranel před týdnem 3 malé bramboráky a od tý doby je to jak na houpačce.
Catherinne no teda, to uz je dlouho! Hlavne at uz mas klid.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.