Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:12

A zeptám se, protože zkušenosti nemám a  fakt se bojím, jím jen suchary a včera po práci jsem si dala půl plátku šunky (jestli to udělal on?)

Uvařit si rýži nebo těstoviny? Nebo radši zase nic? (mám hlad )

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:19

Catherinne To není možný, aby to bylo po bramboráku před týdnem. To už bude jiný problém. Jako to mohlo ten večer nesednout, ale po týdnu akutní problém i při dietě už je teda divný. Co ultrazvuk? Třeba je to  nějaký kamínek.

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:31

Catherinne souhlas s Renusatko taky se mi zdá týden na dietě a pořád problémy docela dlouho. 

Pokud se problém v noci zopakuje, volala bych rychlou hned, jinak bych si asi došla alespoň na chirurgii na žurnál přes den.  Klidně to může být žlučníkový kámen, ale i zánět slinivky. To prostě nepoznáš a zrovna ta slinivka je extra blbá, když se zanedbá. 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:36

Catherinne a máš v minulosti potíže se žlučníkem? Kameny v rodině? Pokud je to takhle dlouho od předpokládaný dietní chyby, zašla bych k praktikovi

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:41

continuity Renusatko Jdu shodou okolmostí v pátek ráno k obvoďačce, tak se ji o tom zmíním. Pořád jsem doufala, že je to jen chyba stravy a dokázala jsem fungovat. Ale dnešek byl výživný. Tak uvidíme co dnešní noc. Díky

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 19:44

Ounz no vůbec nic, žádný problémy, já si o sobě myslím, že jsem nejzdravější člověk pod sluncem

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:05

Catherinne jasně. Každopádně jestli máš takovýhle potíže (žes pomyslela i na rzp) pak bych doktora vyhledala, ať je to co je to

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:14

Ounz asi mi nic jinýho nezbyde. Počkám do rána a buď to začnu řešit zítra nebo v ten pátek. Dík

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:28

Catherinne Ĵa bych to až na pátek nenechávala, minimálně se s praktikem domluv na odběrech tak, aby měl výsledky k dispozici, až k němu půjdeš. 

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 20:53

Fiction krev tam má od minulého úterý nebo střrdy, nevím jak dloujo od odběru jim přijdou výsledky, to už mi nebylo dobře, tak jsem zvědavá, jestli tam něco bude. Jak jsem tam byla ohledně nohy, tak mě čapla na prevenci. 

A muže napadlo, jak jsem teď začala jíst vápník, déčko a woltaren na tu nohu, nemůže mi být blbě z toho? Dnes už jsem si nevzala nic.

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:12

Catherinne hm, ty odběry píšeš asi před týdnem, to ti ale potíže teprve začínaly... a v rámci prevence se taky nebere vsechno ( CRP, slinivka,...)

Voltaren - diklofenak, v závislosti na dávce, délce užívání a i určité individuální citlivosti může obtíže v oblasti trávicího traktu udělat v pestré škále. 

Nevím, těžko na dalku soudit, ale krutou bolest bricha, by měl vidět doktor, na břicho sáhnout a zvážit sono nebo třeba i gastroskopii, apod. 

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 21:30

Fiction díky za odborný názor, zítra jsem si udělala volno, tak ji zavolám a domluvím se jestli chce ještě jedny odběry a co dál. Zatím je mi dobře, dnes jen suchary a čaj a dvě lžíce suchých těstovin. A vodu

Děkuju všem

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 01:00

Catherinne Tak doufám, ze ti bude brzy lépe!

Offline RoSa
10169 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 10:27

Catherinne tipuju, že za tim budou ty prášky - fuj, uplně se mi vybavilo loňské léto, nasadila jsem si v červnu magnesium tablety a co se dělo pak, bylo peklo horoucí, hrozný bolesti břicha, křeče k nevydržení... myslela jsem, že mám nejmíň rakovinu žaludku nebo slinivky... potila jsem se bolestí a modlila se, aby se mi udělalo aspoň na chviličku trochu líp a mohla jsem vyvenčit psa (jen na zahradu, žádnej špacír)... po vysazení to za pár dní bylo pryč

tak ať ti je brzo líp!

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 10:36

Catherinne nemyslis ten wobenzym? z toho umi byt solidne zle

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 10:41

RoSa Je fakt, že magnesium mi taky nesedlo, já jsem naštěstí mívala jen takový rozhozený zažívání, ranní hnačky...no jako myslím, že jsem poměrně shodila, jednak ráno šlo všechno ven a druhak jsem vůbec nevěděla, co za tím je, takže jsem se bála si spoustu věcí dát...Takže určitě to může být kombinace více těch doplnkových léků, málo jídla, víc to působí a je to....

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 11:58

Karjamagnézium příjem dělá a celkově to zažívání zrychlí, to je prakticky jistota, že se to stane. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2023 12:32

continuity na mě takhle vůbec nefunguje

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 12:34

Tenhle čtyřboj...magnezko tam není, to piju občas, ty sportovní, nic nedělaj, ale tohle jsem začala jíst přesně od minulého pondělí a od tý doby průběžně trpím tu víc, tu míň, tu strašně. Tak od toho včerejška nejím nic z toho, ani běžné jídlo, jen ty suchary. A je mi podstatně líp.

(K2 pomáhá vstřebávání vápníku)

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 12:44

Evaeva je to jen otázka dávky. Tři tablety magnézii lactici nepoznám vůbec, šest už jo, ale jako těhotná se spomaleným zažíváním to byl spíš želaný účinek. Teď mám magnosolv a na ten jsem si vážně musela privykat.