A zeptám se, protože zkušenosti nemám a fakt se bojím, jím jen suchary a včera po práci jsem si dala půl plátku šunky (jestli to udělal on?)
Uvařit si rýži nebo těstoviny? Nebo radši zase nic? (mám hlad
)
A zeptám se, protože zkušenosti nemám a fakt se bojím, jím jen suchary a včera po práci jsem si dala půl plátku šunky (jestli to udělal on?)
Uvařit si rýži nebo těstoviny? Nebo radši zase nic? (mám hlad
)
Catherinne To není možný, aby to bylo po bramboráku před týdnem. To už bude jiný problém. Jako to mohlo ten večer nesednout, ale po týdnu akutní problém i při dietě už je teda divný. Co ultrazvuk? Třeba je to nějaký kamínek.
Catherinne souhlas s Renusatko taky se mi zdá týden na dietě a pořád problémy docela dlouho.
Pokud se problém v noci zopakuje, volala bych rychlou hned, jinak bych si asi došla alespoň na chirurgii na žurnál přes den. Klidně to může být žlučníkový kámen, ale i zánět slinivky. To prostě nepoznáš a zrovna ta slinivka je extra blbá, když se zanedbá.
Catherinne a máš v minulosti potíže se žlučníkem? Kameny v rodině? Pokud je to takhle dlouho od předpokládaný dietní chyby, zašla bych k praktikovi
continuity Renusatko Jdu shodou okolmostí v pátek ráno k obvoďačce, tak se ji o tom zmíním. Pořád jsem doufala, že je to jen chyba stravy a dokázala jsem fungovat. Ale dnešek byl výživný. Tak uvidíme co dnešní noc. Díky
Ounz no vůbec nic, žádný problémy, já si o sobě myslím, že jsem nejzdravější člověk pod sluncem ![]()
Catherinne jasně. Každopádně jestli máš takovýhle potíže (žes pomyslela i na rzp) pak bych doktora vyhledala, ať je to co je to
Ounz asi mi nic jinýho nezbyde. Počkám do rána a buď to začnu řešit zítra nebo v ten pátek. Dík
Catherinne Ĵa bych to až na pátek nenechávala, minimálně se s praktikem domluv na odběrech tak, aby měl výsledky k dispozici, až k němu půjdeš.
Fiction krev tam má od minulého úterý nebo střrdy, nevím jak dloujo od odběru jim přijdou výsledky, to už mi nebylo dobře, tak jsem zvědavá, jestli tam něco bude. Jak jsem tam byla ohledně nohy, tak mě čapla na prevenci.
A muže napadlo, jak jsem teď začala jíst vápník, déčko a woltaren na tu nohu, nemůže mi být blbě z toho? Dnes už jsem si nevzala nic.
Catherinne hm, ty odběry píšeš asi před týdnem, to ti ale potíže teprve začínaly... a v rámci prevence se taky nebere vsechno ( CRP, slinivka,...)
Voltaren - diklofenak, v závislosti na dávce, délce užívání a i určité individuální citlivosti může obtíže v oblasti trávicího traktu udělat v pestré škále.
Nevím, těžko na dalku soudit, ale krutou bolest bricha, by měl vidět doktor, na břicho sáhnout a zvážit sono nebo třeba i gastroskopii, apod.
Fiction díky za odborný názor, zítra jsem si udělala volno, tak ji zavolám a domluvím se jestli chce ještě jedny odběry a co dál. Zatím je mi dobře, dnes jen suchary a čaj a dvě lžíce suchých těstovin. A vodu
Děkuju všem
Catherinne Tak doufám, ze ti bude brzy lépe!
Catherinne tipuju, že za tim budou ty prášky - fuj, uplně se mi vybavilo loňské léto, nasadila jsem si v červnu magnesium tablety a co se dělo pak, bylo peklo horoucí, hrozný bolesti břicha, křeče k nevydržení... myslela jsem, že mám nejmíň rakovinu žaludku nebo slinivky... potila jsem se bolestí a modlila se, aby se mi udělalo aspoň na chviličku trochu líp a mohla jsem vyvenčit psa (jen na zahradu, žádnej špacír)... po vysazení to za pár dní bylo pryč
tak ať ti je brzo líp!
Catherinne nemyslis ten wobenzym? z toho umi byt solidne zle
RoSa Je fakt, že magnesium mi taky nesedlo, já jsem naštěstí mívala jen takový rozhozený zažívání, ranní hnačky...no jako myslím, že jsem poměrně shodila, jednak ráno šlo všechno ven a druhak jsem vůbec nevěděla, co za tím je, takže jsem se bála si spoustu věcí dát...Takže určitě to může být kombinace více těch doplnkových léků, málo jídla, víc to působí a je to....
Karjamagnézium příjem dělá a celkově to zažívání zrychlí, to je prakticky jistota, že se to stane.
continuity na mě takhle vůbec nefunguje
Tenhle čtyřboj...magnezko tam není, to piju občas, ty sportovní, nic nedělaj, ale tohle jsem začala jíst přesně od minulého pondělí a od tý doby průběžně trpím tu víc, tu míň, tu strašně. Tak od toho včerejška nejím nic z toho, ani běžné jídlo, jen ty suchary. A je mi podstatně líp.
(K2 pomáhá vstřebávání vápníku)

Evaeva je to jen otázka dávky. Tři tablety magnézii lactici nepoznám vůbec, šest už jo, ale jako těhotná se spomaleným zažíváním to byl spíš želaný účinek. Teď mám magnosolv a na ten jsem si vážně musela privykat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.