Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Karja
44712 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 16:54

Pavlena Jo to bylo asi ono, taková rozpláclá pecka. Já si ted objednala takové klasické kuličky, už to asi neletí a pak jakože takovej pětiuhelník prázdnej (doufám, že to není nějaký symbol:-D). Ty na něž odkazuješ vypadají zajímavě, ale něco na tvém podání má pravdu. Hlavně ono je to jakoby nad lalučkem ušním ne? To chce mít hezké uši, já mám třeba ošklivé.

No jako jdu psát ten seznam, kde co mi přijde.

Online Karja
44712 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 16:56

Ginger Díky jsou tam ty moje oblíbené, které chci! a poměrně levné;-)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. listopadu 2023 18:28

Karja jj, je to nad lalůčkem, resp podél něho směrem k boltci. Zkoušela jsem je a vypadá to tak velice jemně a nenápadně, prostě se ti podél lalůčku táhne lesklá linie. Jo a rozpláclá pecka je přesný popis těch mých. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:07

Mám teda úplně wtf stížnost a píší to sem proto, že dost často to pomůže 

Před časem jsem si v práci zabrala skříňku. Před dvěma týdny jsem si do ní schovala čajový adventní kalendář a teď se do ní nemůžu dostat. Teda jak to tak už bývá, kolega spochybnil správnost klíče a kdoví jestli zrovna tahle zelená skříňka v řadě deseti dalších je vůbec moje

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:34

continuity Tak to je kus hověziny, ten kolega. Skoč na údržbu, tedy jestli máte, naši hoši maj na skříňky paklíč a jsou hodně šikovní i vzhledově.:D

Online Karja
44712 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:47

continuity Já mám v práci svoje místo (jakoby svoje, tam skoro nejsem, ale sedim tam, nikdo jiný ne). a minulý týden mi psal kolega, co tam přijel z jiné kanceláře a potřeboval se připojit na monitor, proč tam mám to a to v šuflíku, že to ještě neviděl! Chápeš to? Jakoby mě to nějak zvlášt nevadí, já i kdybych tam měla nějaké příliš osobní věci, tak v pořádku a jsme dospělí, ale že on nejen, že tam vleze (to jako mohl si chtít pujčit něco z papírenských věcí), ale ještě mi to napíše a podivuje se on nade mnou, co tam mám? 

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:53

Karja tak teď mě zajímá, cos mu odpověděla!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 09:59

Kan na konci mi nic jiného nezbyde, jen bych nerada skončila ve stavu, že prošacujeme celou řadu skříněk, než zjistím, že moje je o kus vedle.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:13

Karja no tyjo, pokud je to vysloveně tvoje místo (ne takový to coworkingový), tak by mě hanba fackovala, vlízt do šuplíku a ještě to komentovat! Myslím, že kolega je asi právě zvyklý na ty sdílený místa, kde si nesmíš nechat ani tužku.
Já jsem hroznej bordelář, já bych stůl s nikým sdílet nemohla

Online Karja
44712 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:21

andulka01 Jo určitě, v práci před tím to tak měli, ale věděl, že to je moje místo, moje věci a tak. Jako já chápu, že za 8 hodin třeba otevřeš šuplík, ale ještě to komentovat.

Kokoska Prosim tě, napsala jsem mu, at klidně použije i můj deodorant, jestli potřebuje;-)

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:22

Karja já bych chtěla bejt taky tak pohotová, jenže se zmůžu akorát na ty schodišťový myšlenky, no

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:27

Postěžovat pomohlo. Už jsem tam. Samozřejmě úplně jinde, než jsem se dobývala

Karja kolega výborný. To jsou takový lidé,co mají ty osobní hranice takové hodně rozostřené a prolinaji se s jinýma. Hrozně mě teda zajímá, co za nehoraznost jsi v tom šuplíku měla. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:29

continuity Já tipuji Espumisan.

Online Karja
44712 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:39

continuity KanProsím vás strašně ho zaujala smetana do kávy, ta co se nedává do lednice. Nevím, co by mi napsal třeba na tampony:D Ty tam přihodím asi s tím espumizanem

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 10:46

Kan tampon nebo kondom

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 11:04

Karja woodoo panenku s podobou toho kolegy a sadu jehel?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 11:24

Karja my měli skříňku i v koupelně, takže tampony a deodorant jsem měla tam, ale u stolu by se taky pár zajímavých věcí našlo. Taky beru, že tam někdo může hledat třeba sešívačku, ale to ti kvůli tomu psal?

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 11:40

Karja mně přišlo divný se hrabat kolegyni v šuplíku, i když mě instruovala po telefonu a můj šéf klidně vtrhnul k nám do kanceláře a prohrabal kde co. I v šuplíkách a navíc to nechal rozhrabaný. Když jsem se ho jedlou zeptala, jestli mu to není blbý, tak se tvářil, že já jsem ta divná. 

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 11:51
Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 11:55

Nás je v zborovni 25, a nikto nesiaha na veci kolegovi, kým nie je dotyčným vyzvaný.