Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 22:12

Asi se zblázním. V práci teď jeden mega voser za druhým. Zítra mám volno, ale ještě jsem chtěla něco udělat a našla jsem e-mail, kterým nám ústředí oznamuje, že ve středu přijde surprise audit mojí práce a co všechno mám připravit. Poslali to dneska po pátý odpoledne. Ve středu mám dlouho sjednanej soukromej termín, musím vypadnout z práce ve dvě nejpozději. Tak nevím, jestli mám řvát nebo brečet. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 22:50

Tabea Já bych řvala a pak brečela. Někdo si umí vybrat termín. Držím palce .

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 22:52

Tabea ja bych si vzala sick day a sla v klidu kam potrebuju

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 22:53

continuity Ne, ne ... . To fakt naštve. Koukám, že Covid se opravdu zase rozjíždí a už chápu i ta omezení ohledně návštěv v nemocnici.

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 23:05

Tak já dnes dostala ATB, Codein, a pokud se to o víkendu zhorší, mám si objednat RZ do nemocnice Nejspíš mě z toho ještě klepne...

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 23:08

SunEclipse to bohužel neklapne, moje oddělení jsem já sama, nemám to na koho hodit. Externí auditor přitáhne, ať se děje, co se děje. Aby se potil můj šéf, kterýmu nejspíš při přečtení toho e-mailu praskla žilka vzteky, nemám náturu.

No, až bába bude v pondělí volat, tak mě nalezne hrubě nenaloženou. I když je v tom teda taky nevinně... 

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 23:19

A aby toho teda nebylo málo pod padajicim hajzlem, tak zítra mám volno, protože družina má zavřeno a synovi přijdou hned po škole kamarádi na narozeninovou oslavu. Takže musím něco předložit k obědu, potom buchtu/dort, pak se přesuneme na bowling. Oslava měla být minulý pátek po družině, jenže jeden výtečník synovi poranil nohu, že skákal po jedný, takže jsem to musela přesunout. Taky mám ulomenej jeden nehet do masa a na druhý ruce jsem si skřípla palec sikovkama a udělala si hezkej krvavej puchejř. 

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 30. listopadu 2023 23:39

Tabea uááá, už nepokračuj!

Zasloužíš si něco hezkého/dobrého. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 00:46

Tabea Teda nasypalo se na tebe, držím palce, ať se to začne utřepávat, zranění se bude rychle hojit, bába na audit nebude příliš prudit a taky snad bude chtít brzo skončit..

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 02:49

Pinot Noir Isca dekuju vám...

Offline Janulik03
20261 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 03:18

whiskas je mi ľúto čo zažívate, môžem len vyjadriť aspoň podpiru.

Offline Janulik03
20261 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 03:20

Tabea teda ty mas toho nasypaneho dosť. Ale odskúšané mám, ze kalamity chodia v trojici, takže už by si mala mat hotovo. A nech ti audit rychlo a dobre dopadne

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 07:03

Tabea

Jednu katastrofu ries po druhej, to pôjde.

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 07:38

Som si teraz čítala, čo za chorobu sa šíri z Číny a mám v triede 2 žiakov, čo kašlú viac ako mesiac

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 08:04

Janulik03v šest jsem začala míchat těsto a jedno vejce mělo bílek úplně jak vodu. Přišlo mi to pak nejsky zdrclý, na chuť ale ok.
Přes noc super napadalo. ♥️

Online Lenka22
2645 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 08:08
Reakce na Kokoska:

Lenka22 ted mi jeste doslo, ze i pri prihlasovani do Georege na PC to chce potvrdit PIN pres tu mobilni apku, tak to asi budes muset stejne resit.

​no jo, to je pravda, tak to mě klapne. 

Edit: ...spíš mě klepne:-)

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 08:16

Tabea ach, tlapkam. Nám se takto přesunula ohlášena návštěva z ústředí úterý na středu (,kdy nám mají přijít měnit domů měřiče) auditory mám na krku hned v pondělí (vím od včerejška). 

Já bych normálně odepsala,že se jim můžeš věnovat ve středu dopoledne, v úterý nebo ve čtvrtek. Já nevím,co děláš za práci, ale kdybys měla urgentní pracovní schůzku, tak ji taky zrusiš?

Online Karja
44712 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 08:24

Tabea Ať už je víkend, ale ten další! To tě spasí O práci mi ani nemluv, ted jsem byla v jedné firmě, říkám dobrý, dobrý..... Víš co, já jak jsem v pohodě, s ničím nemám problém, tak já to mám asi pracovně taky, že jsem taková free a benevolentní....no a pak volám kolegyni a ona mi říká, že tohle dobrý není, že tam bude několik výtek a podobný kraviny...WTF. Ale včera jsem na to přišla, já musim jít na druhou stranu barikády, někam jako kde se ty věči šulej právě. Vyšla mi politika.   

Online Karja
44712 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 08:26

letfenixaNeboj měsíc kašlaly segry děti taky, vloni v červnu a červenci. Určitě to nemusí nic znamenat. Ty kašle jsou na dlouho a když se to přechází, což očividně je jejich případ, může to být i přes ten měsíc, 6 týdnů klidně.

Offline Garfie
28563 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 09:37

Tabea  Strašný strašný, lituju tě jak nejvíc jde, přežij to!!!!