Karja On ten kašel se ani přecházet nemusí, já měla loni dceru doma s kašlem dva měsíce a stejně jsme se ho nebyli schopní zbavit.
Stěžovací vlákno
Stěžuju si, že jsem chytla bacil od klientky
Je mi na prd.A to mám na večer lístky na Carmen, celý víkend oslavu, kterou musím připravit a příští týden dvanáctky
.Ta bezohlednost,kterou někteří klienti trpí je na zabití. Bylo mi jasný už když si mně sedala na křeslo, že to asi takto dopadne.Tvrdila, že určitě není nakažlivá... Příští týden jede na dovolenou,tak ty nový vlasy nutně potřebovala
.
EDITH4B měla mít aspoň roušku , jestli by to tedy pomohlo je ve hvězdách.
Tak Betty to nevím.Byla v takovým stavu, že neměla vylézat z postele...(seděla mi pod rukama tři hodiny).
EDITH4B Můj kadeřník prý takhle paní jednou poslal pryč, přijela prý zdaleka a byla dost naštvaná, ale říkal že byla nemocná úplně očividně a on si to nemůže lajsnout. Lituju tě moc...
Včera jsem ukončila full time pracovní poměr, ode dneška pouze DPČ 2 dny v týdnu (huráááá). Manžel měl být v nemocnici na výměně druhé kyčle, tak jsem se těšila, jak udělám doma hloubkovou debordelizaci a nikdo mi do toho nebude kecat... a co byste řekli??? Propustili ho o 14 dní dřív, než minule a než jsme tedy čekali!!!! Na české zdravotnictví fakt není spolehnutí. Teda na moravské.
Garfie já jsem jí taky říkala, že je nemocná a já to chytit nemůžu.Ale nedala si říct.Chodí ke mně roky.Strašně těžká situace
.
EDITH4B ja takhle vzdala navstevu kadernice a taky to bylo blby, protoze tam na me cekala. Udelalo se mi blbe v nedeli vecer, termin jsem mela v pondeli hned rano. Taky super situace, mela jsem cislo akorat na zaznamnik do salonu.
Tabea Ježiiiiš...
EDITH4B Ach jo. Lidi fakt nemaj rozum
continuity teda lituju ![]()
Naši měli covid před 14 dny, bylo jim zle a měli dost velký kašel, ale naštěstí to vyleželi a zvládli s paralenem. Docela jsem se bála. Doktorka jim říkala,že toho je teď hrozně moc a pořád to roste, ať nosí respirátor.
Lamickamuž už taky kašle a mám tu poslední tři erdomedy. Denně nechám v lékárně litr a furt nám něco chybí.
continuity tak ať je brzy lépe ![]()
Gatita blbá situace jo,ale určitě lepší než kdybys na ni šla prskat ![]()
Sweet Potato někdy holt člověk nechápe.
Lamickadíky ![]()
Lamickamuž už taky kašle a mám tu poslední tři erdomedy. Denně nechám v lékárně litr a furt nám něco chybí.
Kolega taky, tak mu někdo doporučil Praventan a dobrý. Tý jo a chrchlal fakt hnusně tak měsíc?
continuity erdomed je dobrý. Nech mu je čím skôr dobre ![]()
EDITH4B Lituju moc, u nás v práci se to rozjíždí taky a na pravidla, že kdo je nemocný má zůstat doma kašlou furt ti samí lidi co tenkrát.
Janulik03 Děkuju
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.