Stěžovací vlákno
Všem moc tlapkám! Hlavně Tabea a EDITH4B !!
A stěžuju si jenom, že jsem si dnes nedobře vybrala trasu na běžky, protože jsem v regionu, kde to vůbec neznám, a snad dvanáct kilometrů jsem prošlapávala. Zítra mi asi upadnou nohy ![]()
Taky si stěžuju, že tu nemám antinámrazový sprej a Weleda Cold Cream! (Ale ten, co mám doma, už je stejně docela starý, možná by to chtělo obnovit.)
Aranel děkuju! U nás se k radostem přidala ještě zavřená škola kvůli sněhu na střeše... ![]()
Co bolí, to sílí. Budeš se moc těšit z parádně pevného zadku. ![]()
Aranel já taky děkuju
A nakonec jsem se s tím poprala dobře,zežrala jsem kila pomerančů,vypila litry bylinkových čajů ,vycucala tantum verde a dala si sinupret a zítra se těším na značku
Jak já tu práci miluju.Fakt![]()
Hrozně jsme se pohádali a kvůli takovejm kravinam... Potřebuju se na zítra vyspat, čeká mě náročný den, ale prostě vybublaly nějaký neřešený (z obou stran) věci a je to úplně na pytel. Nic se tím nevyřeší. A spát nebudu, nepůjde to.
Zdvojený příspěvek
andulka01 obejmula bych tě. Drž se. Vždycky je to kvůli kravinám, vždycky.
andulka01Třeba ještě než usneš, tak se usmirite ;-). Já bych ti napsala, o čem jsme se minule pohádali, aby ti to zlepšilo náladu. Bylo to něco úplně absurdního typu úklid nebo větrání nebo nějaký takovýhle chování jednoho či druheho, úplně nějaká fakt kravina, a pak jsme se spolu asi tři dny nebavili než jel muž na tři dny pryč...ty jo co to bylo, i jsem si říkala, že to snad nemůžu žádné kamarádce ani říct..
andulka01 Jo, už vím! Muz byl s dětmi na celý den pryč, a já jsem myla nějaké věci - dvířka od uzávěru vody, pár nálepek na oknech, takovým přípravkem na samolepky, co docela smrdí. Ale poctivě jsem větrala, dokonce jsem měla i návštěvu, které jsem se ptala, jestli něco cejti - nic. No ale přijeli a muž to cejtil a jako ho to nějak poměrně dost popudilo, jakej je to smrad, že se to má dělat, když je hezky, že to mohlo počkat do jara(?!?!), začal tady vehementně větrat a prostě úplně dusná atmosféra. Tak jsem se nastvala já, že se s takovým magorem nebudu vůbec bavit a fakt jsme se spolu celý další den nebavili a pak celé ty tři dny co byl pryč. No jako ono ti to asi náladu nezlepší, mně by se z toho chtělo i spíš brečet, i když by se to týkalo někoho cizího:D:D Prostě to je v každé rodine, kde se něco řeší, je hodně práce, nějaké změny, nebo starosti a pak to bude zase dobrý;-)
Karja ono to začalo tak jako nenápadně, malé nedorozumění, a najednou nebyla cesta zpět. Fuj.
andulka01 Ale to víš že ne, to už lepší kopnout do stodoly! Já jsem minulý týden kupovala sambovi k narozeninam rýč a hrozně jsem se smála, jsem si na vás vzpomněla:D. Navic jsem to kupovala v nějakém obchodě v jiným kraji, cestou na služebku, platila v hotovosti, no prostě úplně jasný.
andulka01 No to je klasika, ale pak to aspoň bude klasicky do normálu;-)
andulka01 to se stane, vždy to je kvuli kravině.![]()
já sama nejsem hádavá a minule jsme byli na procházce a vlastně jsem půlku času nemohla najít téma, na které muž nebude reagovat popuzeně. Byvala bych ho nejradši vzala něčím po hlavě.
andulka01 Ber to z té lepší stránky, vyčistí se vzduch a to udobřování taky není úplně marný. :D
andulka01To je klasika. Ono to teda často nebývá kvůli kravině, jen bouchne něco, co se snažíš přecházet....ale bude to dobrý, neboj. ![]()
Garfie presne, za temahle hadkama o kraviny se vetsinou skryvaji uplne jiny temata, znam z vlastni zkusenosti ![]()
continuity kdyz je clovek dlouhodobe pretizeny/podrazdeny, lepsi je nehledat a nechat ho byt, ev. vyjadrit pochopeni( neze bych to sama vzdycky zvladla:-)
Lilly_Ku jj presne
andulka01 to odsouvani zasadnich temat muze vest k osklivym nasledkum hlavne na vlastni psychice, zasadni je postarat se o sebe. drz se
Ach bože, to jsou ty svátky klidu a pohody...u nás je to stejný, já jsem už úplně přetlakovaná, z blbostí, neřešenejch problémů jednoho člena rodiny,resp.řešenejch typem vytloukání klínu klínem, ono se to nějak...no vždycky akorát ještě víc posere, než spraví, do toho přetlak práce, organizace svátků (všichni bydlí jinde a všichni se chtějí sejít jindy)....v neděli jsem bouchla, nespala celu noc, protože mi to bylo líto, až jsem byla v právu, jenže my se nehádáme a jednou za čas to prostě bouchne, tedy já. Ráno jsem napsala do práce, že je mi blbě, což teda bylo. Vzala jsem si prášek na spaní a spala do 3, pak jsem šla pro vnoučka a bylo mi ok. Jenže tím se to hlavní nevyřešilo, že.
stes to je přesné, nahromaděné blbosti i seriózní problémy, které se řeší ve stylu "ono se to nějak"... A já jediná si z toho dělám nervy, protože vidím, jak z toho může snadno vzejít fakt prů..r. Protějšek to má na háku a ještě si myslí, jakej není borec. Do toho nervy z nesplněných KPI v práci a je to hotový. No nic, držím moc palce, ať vše dobře dopadne a najdeme řešení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.