Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 15:38
Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 21:20

Všem moc tlapkám! Hlavně Tabea a EDITH4B !!

A stěžuju si jenom, že jsem si dnes nedobře vybrala trasu na běžky, protože jsem v regionu, kde to vůbec neznám, a snad dvanáct kilometrů jsem prošlapávala. Zítra mi asi upadnou nohy

Taky si stěžuju, že tu nemám antinámrazový sprej a Weleda Cold Cream! (Ale ten, co mám doma, už je stejně docela starý, možná by to chtělo obnovit.)

Online Tabea
8117 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 21:31

Aranel děkuju! U nás se k radostem přidala ještě zavřená škola kvůli sněhu na střeše...

Co bolí, to sílí. Budeš se moc těšit z parádně pevného zadku.

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 03. prosince 2023 22:05

Aranel já taky děkujuA nakonec jsem se s tím poprala dobře,zežrala jsem kila pomerančů,vypila litry bylinkových čajů ,vycucala tantum verde a dala si sinupret a zítra se těším na značku Jak já tu práci miluju.Fakt

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 20:39

Hrozně jsme se pohádali a kvůli takovejm kravinam... Potřebuju se na zítra vyspat, čeká mě náročný den, ale prostě vybublaly nějaký neřešený (z obou stran) věci a je to úplně na pytel. Nic se tím nevyřeší. A spát nebudu, nepůjde to.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 20:39

Zdvojený příspěvek

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 20:54

andulka01 obejmula bych tě. Drž se. Vždycky je to kvůli kravinám, vždycky.

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 21:02

andulka01Třeba ještě než usneš, tak se usmirite ;-). Já bych ti napsala, o čem jsme se minule pohádali, aby ti to zlepšilo náladu. Bylo to něco úplně absurdního typu úklid nebo větrání nebo nějaký takovýhle chování jednoho či druheho, úplně nějaká fakt kravina, a pak jsme se spolu asi tři dny nebavili než jel muž na tři dny pryč...ty jo co to bylo, i jsem si říkala, že to snad nemůžu žádné kamarádce ani říct..

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 21:08

andulka01 Jo, už vím! Muz byl s dětmi na celý den pryč, a já jsem myla nějaké věci - dvířka od uzávěru vody, pár nálepek na oknech, takovým přípravkem na samolepky, co docela smrdí. Ale poctivě jsem větrala, dokonce jsem měla i návštěvu, které jsem se ptala, jestli něco cejti - nic. No ale přijeli a muž to cejtil a jako ho to nějak poměrně dost popudilo, jakej je to smrad, že se to má dělat, když je hezky, že to mohlo počkat do jara(?!?!), začal tady vehementně větrat a prostě úplně dusná atmosféra. Tak jsem se nastvala já, že se s takovým magorem nebudu vůbec bavit a fakt jsme se spolu celý další den nebavili a pak celé ty tři dny co byl pryč. No jako ono ti to asi náladu nezlepší, mně by se z toho chtělo i spíš brečet, i když by se to týkalo někoho cizího:D:D Prostě to je v každé rodine, kde se něco řeší, je hodně práce, nějaké změny, nebo starosti a pak to bude zase dobrý;-)  

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 21:15

Karja Torrah Děkuju moc ono to bude na nějaký rozhovory ještě a kompromisy. Oběma nám ujely nervy, ale lopatu jsem ještě do ruky nevzala no.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 21:18

Karja ono to začalo tak jako nenápadně, malé nedorozumění, a najednou nebyla cesta zpět. Fuj. 

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 21:18

andulka01 Ale to víš že ne, to už lepší kopnout do stodoly! Já jsem minulý týden kupovala sambovi k narozeninam rýč a hrozně jsem se smála, jsem si na vás vzpomněla:D. Navic jsem to kupovala v nějakém obchodě v jiným kraji, cestou na služebku, platila v hotovosti, no prostě úplně jasný. 

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 21:18

andulka01 No to je klasika, ale pak to aspoň bude klasicky do normálu;-)

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 04. prosince 2023 23:07

andulka01 to se stane, vždy to je kvuli kravině.

já sama nejsem hádavá a minule jsme byli na procházce a vlastně jsem půlku času nemohla najít téma, na které muž nebude reagovat popuzeně. Byvala bych ho nejradši vzala něčím po hlavě.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 00:47

andulka01 Ber to z té lepší stránky, vyčistí se vzduch a to udobřování taky není úplně marný. :D

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 03:55

andulka01To je klasika. Ono to teda často nebývá kvůli kravině, jen bouchne něco, co se snažíš přecházet....ale bude to dobrý, neboj.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 09:23

Garfie presne, za temahle hadkama o kraviny se vetsinou skryvaji uplne jiny temata, znam z vlastni zkusenosti

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 09:33

continuity kdyz je clovek dlouhodobe pretizeny/podrazdeny, lepsi je nehledat a nechat ho byt, ev. vyjadrit pochopeni( neze bych to sama vzdycky zvladla:-)

Lilly_Ku jj presne

andulka01 to odsouvani zasadnich temat muze vest k osklivym nasledkum hlavne na vlastni psychice, zasadni je postarat se o sebe. drz se

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 10:36

Ach bože, to jsou ty svátky klidu a pohody...u nás je to stejný, já jsem už úplně přetlakovaná, z blbostí, neřešenejch problémů jednoho člena rodiny,resp.řešenejch typem vytloukání klínu klínem, ono se to nějak...no vždycky akorát ještě víc posere, než spraví, do toho přetlak práce, organizace svátků (všichni bydlí jinde a všichni se chtějí sejít jindy)....v neděli jsem bouchla, nespala celu noc, protože mi to bylo líto, až jsem byla v právu, jenže my se nehádáme a jednou za čas to prostě bouchne, tedy já.  Ráno jsem napsala do práce, že je mi blbě, což teda bylo. Vzala jsem si prášek na spaní a spala do 3, pak jsem šla pro vnoučka a bylo mi ok. Jenže tím se to hlavní nevyřešilo, že.

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 05. prosince 2023 10:53

stes to je přesné, nahromaděné blbosti i seriózní problémy, které se řeší ve stylu "ono se to nějak"... A já jediná si z toho dělám nervy, protože vidím, jak z toho může snadno vzejít fakt prů..r. Protějšek to má na háku a ještě si myslí, jakej není borec. Do toho nervy z nesplněných KPI v práci a je to hotový. No nic, držím moc palce, ať vše dobře dopadne a najdeme řešení.