Stěžovací vlákno
Celý môj život sa pre niečo hádam s mamou, tak som si nevedela predstaviť mať vzťah s hadkami. Za tých necelých 10 rokov spolu s partnerom sme sa pohádali možno 5-x.
letfenixa no to máme my, protože mě to tak rozhodilo, protože jako fakt hádka, ne nějaký poštěkávání, to zvládáme tak, že se tomu nakonec smějeme
continuity kdyz je clovek dlouhodobe pretizeny/podrazdeny, lepsi je nehledat a nechat ho byt
Takový mám nejradši! ![]()
To mi dělá milostpán, v momentě jak začínám lízt po zdi a sousedi skáčou z oken, milostpán se v poklidu zvedne a volným krokem odchází, zavíraje za sebou pevně dveře.
Pukla bych!!!
barbuchano právě, bych se někdy tolik, tolik chtěla pořádně porafat...pak vyjdu ze cviku a nespím z toho![]()
barbucha
borec!
andulka01 moc držím palce, ať se to dá do pořádku ![]()
Ty seš dobrá, dyk mně jde přitom vo zdraví! To je čirá zlovolnost, nic dobrýho na tom neni
Přece nebudu ječet sama do zdi - takže se mi neuleví, tlak mi vyletí, vzteky mě raní mrtvice, zachrčím a hotovo! To asi chce! ![]()
My jsme se dřív hádali do krve, kvůli blbostem většinou, vždycky když se mi zdálo, že už je toho na mě moc, tak vyplulo ještě něco dalšího a už to jelo. Dvakrát jsem byla rozhodnutá, že už to nevydržím a konec, odejdu a může mi všechno být ukradený. V obou případech se před konečným rozhodnutím a sdělením záměru stalo něco, proč jsem to neudělala nebo nemohla udělat. Teď jsme se hodně zklidnili i tím, jak jsem minulé skoro dva roky byla střídavě u našich a doma, nebo jsme zestárli, nebo už jsem otrlá a je mi dost věcí jedno, nebo celkovou situací, že si říkám, že se vlastně máme strašně dobře... nevím. Ne že by byly všechny dny zalité sluncem a nikdy jsem nebyla naštvaná, ale momentálně můžu říct, že je to u nás hezký. Kéž to vydrží!
barbucha a nejhorší je, když to člověk v sobě přemílá kolem dokola, a pak zjistí, že ten druhý je v pohodě a vůbec nic neřeší!
Ale takhle to mívám spíš já, provedu zemětřesení a pak jsem v pohodě. Ale bez toho, že se třesou okna, sousedi, milostpán i pes, nemám pocit dobře vykonané práce a tudíž pohoda nehrozí!
barbucha Ty jo tak to nevím proč si vylívat na někom zlost a on by to měl strpět. Ale když vám to funguje![]()
letfenixa Není to tím, že manžel jezdil pracovně přes týden pryč?:-D (promin, to se nabízelo):-D.
Já si nevylívám zlost na nevinné oběti, já vysvětluju viníkovi váhu jeho zločinu!
barbucha To jsem nevěděla že je u tebe milostpán ve výkonu trestu![]()
Mně říká kamarádka, že se s manželem za psoledních 5 let nepohádali, že už to mají všechno vyhádaný a dojednaný. No a pak se sejde její muž s tím mým a tam jdou ty frustrace ven:-D
continuity kdyz je clovek dlouhodobe pretizeny/podrazdeny, lepsi je nehledat a nechat ho byt, ev. vyjadrit pochopeni( neze bych to sama vzdycky zvladla:-)
Ják píše barbucha, on to především nechce nechat být sám. To bych musela ty dveře za sebou zamknout. ![]()
Mě by to ani tak nevadilo, kdyby to otevřeně deklaroval. když to přečtu správně, tak to považuji za nepříjemný úkol, stejně jako vyčistit záchod. Ráda to fakt nemám, ale udělat se to musí. On to ani nedělá úmyslně a většinou potom jde vycistit ten záchod nebo ucpané odpady.
continuity no jenze clovek kdyz je v tom emocionalnim rausi tak vetsinou sam nevi/neni si vedom, co to roztaci. nenechat se do toho zatahnout povazuju za zasadni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.