Tak dost hádek, holoto.
Vyfásla jsem dneska tu kyslíkovou masku na noc. Úplně se bojím vlízt večer do postele ![]()
Tak dost hádek, holoto.
Vyfásla jsem dneska tu kyslíkovou masku na noc. Úplně se bojím vlízt večer do postele ![]()
Karja my se taky nehádáme. Ale řekla bych, že je to tím, že muž spoustu věcí radši přejde a když jde do tuhého, tak mlčí. Což nepovažuju za úplně vhodný model, kolikrát by bylo lepší se pohádat a nějak to vyřešit. (Nejlepší by bylo o tom diskutovat v klidu, ale s tím máme problém oba)
barbucha to tě teda lituju, vůbec nevím, jak se s tím dá spát. Ale když je to potřeba.
To já taky netuším... Ale vyděsili mě řádně, že se mi neokysličuje mozek a tak podobně, takže to prostě zkusím. Že prej kdo zkusil, už nechce jinak! No, to ještě uvidíme...
Karja to vieš, že to pomáha. Zase bol celý rok PN, doma alebo v nemocnici.
On sa teda nerád hada, v zmysle, že normálne sa treba porozprávať.
barbucha to bude dobry![]()
Dík brouku
Hele budu tak okysličená, že Einstein hadr!
barbucha to aby sis dala pred spanim a hned rano cigaro, abys nemela ten kyslikovej šok!
barbucha to že je to na Mikuláše je náhoda? Jsi za anděla nebo čerta v té masce: :D (vtip)
Jsem zvědavá, co řekneš zítra. Ať ti to pomůže. Já si to teda nedovedu představit, ale třeba to bude fakt dobrý.
barbucha kyslík omlazuje! tě zejtra nepoznáme ![]()
barbucha a vyfotíš nám to do outfitů? ![]()
barbucha jezis to jsou ty cholerici, za nima spalena zeme a oni kraceji vpred s pisni na rtech
ja jednou byla svedkem strasny sceny u sousedu za plotem a kdyz se pan vyrval, rekl asi vnucce, co si hrala opodal "bez rict mame, ze tu ma vino" :)) Jako tvl!
barbucha Abychom tě po té kůře ještě poznaly
.
moora jj na to musi byt natura (z obou stran:-)
barbucha to bude dobrý, kolega v ní spal a prý mu to dost pomohlo.
barbucha Ale ty budeš tak okysličená! Hlavně napiš prosím dojmy.
barbuchakamarád ji má, zvyknul si, konečně je vyspalý, ale rád to nemá no. Teda sorry, žádný mládnutí se nekoná, ale zas nezaklepal bačkorama, takže samý pozitivum. Dobrou noc ![]()
moora to je nejhorší, ze ty vzteklouni se tím odreagujou a do hodiny o tom neví a našinci tím otráví vzduch třeba na tejden
Karja ty hádky kvůli úklidu (penězům a výchově děti) jsou asi nejčastější, ono taky kvůli čemu jinymu se porad hadat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.