viktorka_od splavu Aranel Můj muž zalepoval, trochu jsme doufali, že přestane chrápat. Chrápal i tak
Já přečetla obě knížky a to dýchání dle Václavka se mi zdá, že dává smysl.
Stěžovací vlákno
zelene.oko jo, s tim chrapanim to bude urcite slozitejsi:-/
jinak teda nvm, jak by se timhle moh nekdo udusit:-))) spis mi prijde ze to nevyresi problem

viktorka_od splavu Ta logopedka tam psala o přelepování celé pusy, evidentně to někdo prostě zkoušel. Jinak kdyžtak další info je u ní, já to četla spíš jako zajímavost, naštěstí se to mě ani syna netýká, tak bych ji nerada nějak špatně interpretovala.
Potrefenáhusa přesně tak.
viktorka_od splavu já si teda dovedu představit, že se to sloupne a dostane do pusy.
Ale ono je fakt potřeba řešit příčinu. Syn dýchal pusou, měl zvětšené mandle. Ale po odstranění dostal za úkol foukat do brčka,... aby odstranil ten zvyk.
viktorka_od splavu z tohodle bych se udusila
a to pusou nedycham.
V návaznosti na kvíz o literatuře, který tu někde je (a u kterého to možná byla výmluva
) si stěžuji na svou paměť. Mám v ní normálně bílá místa. Někde jsem třeba byla,třeba i docela nedávno a já si to nepamatuju.. Musím se ptát svého měže, on je vlastně moje externí paměť. A taky si vedu turistický deníček. No ale ty vzpomínky to nenahradí ![]()
Mulen to má asi každej, kdo nefunguje roky v kolejích domov práce okolí, 1x za rok moře. Prostě čím víc míst navštívit, tak musí vzniknout přetlak...si to teda já tak vysvětluje,protože to mám taky
Mulen ja obcas vaham, jestli nemam nejakou nemoc, treba alzheimera. pak si uvedomim, ze to mam odjakziva![]()
Mulen Já taky, paměť hrozná! A přiznávám se, že se orientuji v čase jen díky fotografiím v mobilu. Nedávno jsem si povídala s tátou a nedokázali jsme časově zařadit jednu událost, ale oba jsme bezpečně věděli, že se to stalo před svatbou mé sestřenice. Takže jsem vlezla do galerie, našla fotky a otci nabídla datum, my se teda o tom bavili, že je to dva roky, ale podle fotografií je to 2019. :D
Kan viktorka_od splavu stes Nejsem v tom sama, díky
. Mezi kamarády jsem teda svou (ne)pamětí pověstná ![]()
Mulen mam to taky. Z tech nasich cest si pamatuju jmena jen nekterych mist, jinak se musim podivat do programu cesty. Vim treba, ze u pevnosti s mesitou nekde v Albanii kvetly nadherne ruze, primo to vidim a citim tu atmosferu prosluneneho odpoledne, ale zaboha si nevzpomenu, jak se to tam jmenovalo.
Kokoska
Ale aspoň vidíš ty růže . Já, jako bych tam nebyla ![]()
Mulen no to jsem si usekla ostudu, kdyz jsme s tim nasim pruvodcem probirali, kam by se mohlo jet priste. Rikal, ze planujou Skotsko a vnitrni Hebridy a ja nadsene Jo, to bych jela, Skotsko je krasny! A on Vzdyt vy uz jste tam se mnou byli, ne? - No to by musel rict ostrov Mull treba, palirna Tobermory, jak tak strasne lilo...to si pamatuju
Ale stejne bych klidne jela zas!
Kokoska já vůbec nemám paměť na místně popisná jména. Česká ještě jakž takž, ale cizí vůbec. Ale když tam jsem podruhé, většinou to místo poznám. Dokonce když teď navštívíme nějaká místa, kde jsem byla jako dítě, kolikrát si vzpomenu, že jsem tu byla.
Kan Mně se to stává furt. Jak děláme většinu výletů v dosahu z chalupy (podobná krajina), tak vždycky jásám "Jé, tady je hezky, proč jsme tu nikdy nebyli?" A muž mi odpoví, že jsme tam už potřetí. Tak mám aspoň pocit, že vidím spoustu krásných nových míst ![]()
To mi připomíná tu partu chlapů... ve dvaceti: Sejdem se na Růžku, servírka má pěkný kozy! Ve třiceti: Půjdem na Růžek, dobře tam vařej! Ve čtyřiceti: Jdem na Růžek, mají levný pivo! V padesáti: Dneska na Růžku, pořídili novou televizi!
V šedesáti: Pojďme na Růžek, tam jsme ještě nebyli!
Achjo, prací se nám prohání covid a surprise, mám taky, přijít to muselo. Ale v neděli jsem měla jít na adventní koncert přítele a neteří. A taky na večírek, na který jsem už koupila proviant za sedm set. To mě teda celkem mrzí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.