Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 09:18

Tabea taky tomu prošlému testu ty dvě zcela jasné čárky věřím
Ale ráda bych měla další, abych se mohla vrátit do práce s větším klidem. K těm prošlým z práce se už teď nedostanu a doma jsme testy teda fakt nehromadili.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 09:24

notna Kdybys chtěla roušky a respíky, máme toho doma mrak. Oba jsme s mužem dostávali v práci a ještě kupovali, pro oboje rodiče.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 09:31

Catherinne no tak to je bez debaty. 

Já letos 2x rusila zubní hygienu kvůli nemoci

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 09:45

Kan Díky za nabídku. My máme spotřebu minimální. Test koupíme dle potřeby a roušky nějaké taky ještě mám. Jen jsem si ji nedávno zapomněla vzít z domu, jak už na to nejsem zvyklá a vezla jsem mámu na pohotovst, tak jsem si chtěla koupit.

andulka01 Tak pokud to říkali v lékárně, že lidi vykupují testy, tak to bude asi pravda. By mě to nenapadlo.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 09:51
Reakce na andulka01:

Tabea taky tomu prošlému testu ty dvě zcela jasné čárky věřím
Ale ráda bych měla další, abych se mohla vrátit do práce s větším klidem. K těm prošlým z práce se už teď nedostanu a doma jsme testy teda fakt nehromadili.

​Já si kdysi koupila tři testy, zkusila jsem jeden a ty zbylý dva už ani nemůžu najít, abych je vyhodila Ale mám výhodu, že si můžu kdykoliv skočit na výtěr z nosu... u nás hojně využíváno, z čehož plyne důsledek, že třeba tenhle týden nám z odběrovejch šesti sester zbyly dvě Jako covidu mraky, fakt.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 10:36

Testy s expres květen 2024 jsme teď dostali v práci. Není mi pár dní úplně ok,tak jsem si ho chtěla udělat. V pěti krabičkách vyschla ta vodička....

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 13:26

stes v našich ji taky bylo malinko, ale na to, aby to ten testovací papirek natahnul, to stačí. 

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 13:48

continuity no u mě ne,to nepatrný minimum se vpilo do tyčinky, půl roku před exp.,přitom skladování ve tmě, přiměřené teplotě atd. Šmejd za ...nechci vedet

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 13:55

Dneska bych tu měla nefalsovanou stížnost a chci moc moc potlapkat. 

Ráno jsem vedla syna do školy a silnice jak sklo, uklouzlo mu to a kecnul na zadek, až to zadunelo. Já pak šla velice velice opatrně.

Houby platný mi to bylo, když jsem ho šla vyzvednout tedka odpoledne, uklouzla jsem a praskla sebou tak, že jsem si roztrhla vlněný punčocháče, narazila loket a ještě křísla hlavou o chodník. Rozbily se mi bryle a rozmlátila jsem si telefon. 

Takže jsem se rovnou stavila v optice a nechala tam desitku za nový, budou nejdřív za týden. Teď jdu vybrat novej telefon. 

Pan v optice mi ty rozbitý nechtěl ani nijak provizorně slepit, že to nebude držet, že to je moc malá ploška (ulomila se nozicka z okraje rámečku). Naštěstí mě zachránila synova družina, půjčila jsem si od paní učitelky tavicí pistoli a přilepila jsem si to u ní na stole. Sice provizorně jen, není to hezký, ale drží to zatím velmi pevně. 

Offline Tabea
8117 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 14:03

žluťásek Foukám a soucítím. Nezvažuješ stížnost na majitele neuklizeného chodníku?

Offline dzizisketa
8962 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 14:05

žluťásek 

Ale to si zaslouží velké politování!

Já bych asi brečela.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 14:16

žluťásek tak to tlapám co to jde

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 14:23

žluťásek Tlapkám tě moc, to je fakt smůla. A při čtení o nárazu hlavou o chodník jsem moc ráda, že to odnesly jenom brýle. Pan optik se teda mohl aspoň pokusit.

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 14:42

žluťásek pres den nad nulou, v noci mraz, vrazedna kombinace. Hlava v poradku, netoci se? Tlapkam moc!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. prosince 2023 14:43

žluťásek ty chodníky jsou v hrozném stavu. Brýle teda zamrzí. 

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 14:53

žluťásek jemine, foukam všechno. hlavně ať nemáš nic zlomené. Kdyby se ti cokoliv nezdálo, točila hlava, padalo vicko, upaluj na traumatologii. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 15:01

žluťásek uf, lituju moc! Já sebou předevčírem taky flákla na chodníku, vzala jsem to hlavou o popelnici .

Chodník v děsným stavu, nebylo vidět, kde končí chodník, kde je obrubník, kde už je silnice... Já jsem schopná zakopnout o vlastní nohy i za sucha, natož v tomto. Ale škoda žádná. Brýle a telefon, to už je teda drahá legrace.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 15:13

Děkuju za soucit! Brečet se mi teda chtělo moc. Mobil už mám starej a stejně jsem výhledově chtěla novej, ale určitě ne teď před Vánocema. Brýle asi ještě obrečim, miluju je, sedí mi tvar, barva, chtěla jsem ty samý, ale už se nevyrábí.

Natloukla jsem si hlavně ty končetiny, hlava jen tak klepla a naštěstí jsem měla tlustou čepici, ta to ztlumila.

Na tu stížnost jsem koukala, je to dost marný asi. Fotky, kamerový záznamy, svědci, lékařská zpráva... Chodník je před restaurací, co půl roku mění názvy, podle mě je to nějaká pračka špinavejch peněz, než by se to vyřídilo, zas zaniknou a vzniknou znovu. 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 15:32

žluťásek Chodníky má ale na starosti město, ne majitel přilehlé nemovitosti. Ono to tak bývalo, ale už je to pár let, co se to měnilo - aspoň jsem o tom přesvědčena. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 08. prosince 2023 15:41

Estara hodne let

žluťásek a od te doby na to kasloutlapkam moc