Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 09:20

MP Meri Nepřepal to, kdyby bylo nejhůř, pořád si můžete udělat pravoslavné vánoce o čtrnáct dní později. Děti jsou malé, těm je to ještě jedno :o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 09:21

MP Meri prosím tě, neblbni a trošku ten seznam seškrtej

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 09:38

DruI jo, to musi edukovat gynekologove nebo vseobecni prakticti lekari a tam to zalezi na konkretnim lekari. Nekteri praktici to rovnou nabizi (jeste pred tehotenstvim) v ramci preockovani tetanu, kdy se naockuje rovnou trojvakcina tetanus, zaskrt, cerny kasel.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 10:36

MP Meri to je děs. Souhlasím s ostatníma, odpočívej!!

Já si pamatuju jen asi před 4 lety, kdy mě a tatínka chytil nějakej virus - zvracení v noci na Boží hod a dva nebo tři dny takový tý virózy, kdy člověku dohromady nic není, jenom se nemůže únavou ani hnout. Tak jsem se omluvila z návštěv, zhlídla nějaký pohádky, dospala celej rok, taky to nebylo úplně nejhorší. (Ale nestarám se o děti a nemám nic na hrbu, že...)

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 10:46

MP Meri Pro ty balíky někoho pošli, a nic bych nepekla. Dej do vázy chvojí a je to. Fakt si odpočiň. 

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:09

MP Meri 

U nás má dneska teplotu Šárinka a já cítím, že na mě taky něco leze.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:13

dzizisketa u nás ve školce pořád obchází nějaké blití. Kluci už to měli, tak doufám, že nebude druhé kolo. Ať jste z toho brzy venku!

Offline Tabea
8120 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:14

MP Meri já tě chápu a evidentně jedeš na atomovej pohon, ale jak píšou ostatní, seškrtej ten seznam a odpočiň si. Nestojí to za to, aby ses někde cestou složila. Dětem jsou určitě dekorace i pečení fuk, ať někdo přiveze balíky a nazdar. 
Brzy se uzdrav. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:23

Tabea To je taková povera no, synovi pečení fuk není, ten už tu obchází tejden a desetkrát denně se pta, kdy upeceme pernicky Tak dneska pečou s mužem.

Stejne tak ho na Vánoce neosalim ani o den, má to hodně přesně spocitany na několika kalendářích. A na Stedrej den k nám přivalí letos celá rodina, včetně hromady mladších sourozenců ... fakt to nemuzu úplně pustit. Ale snad už bude lip, dneska fakt ještě dam day off a maximum věcí zkusím poresit on-line, nákup naklikam na rohlíku ... dikybohu aspoň za ty možnosti, i když jedno kolečko po Praze mě určitě ještě nemine. 

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:25

MP Merimáš ještě 13 dní, není to zítra. Fakt odpočívej, ať se ti to nevrátí. 

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:29

MP Meri Fakt odpočívej, nebo budeš na štědrej den furt nemocná a rodina se stejně nebude moct přivalit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:44

MP Meri napečte ty perníčky, synovi určitě bude stačit pár kousků a rodinu zaúkoluj. Vánoce těžko odložíš, syn už fakt není mimino, ale nemusí to být dokonalé a navíc, času je fakt ještě dost. Začni tím nejnutnějším, nepřepal to, a když ti bude dobře, přidáš i něco míň nutného.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:45

Já si stěžuju, že jsem konečně chtěla být někde včas, 15 minut čekám na autobus, pak mi teda došlo, že fakt už nepřijede, a já jdu zase pozdě

Offline Tabea
8120 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 11:52

MP Meri třeba to pečení s mužem bude lepší, než s tebou.
Moje děti byly v létě u našich. Máma ráno udělala těsto na pizzu a šla do práce. Táta ho měl vyvalet, zbytek by udělaly děti. Nějak mu to nešlo, chytil rapl a těsto hodil přes plot sousedovým slepicím. Děti si na to teď po půl roce vzpomněly. Že nejlepší pekař je děda, že háže těsto z okna.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 12:02

Jinak my jsme dělali během covidu náhradní Silvestr v půlce února. Kamarád měl k dispozici hájenku, ale půlka že čtyřech rodin, co jsme se domluvili, lehla s covidem. No tak jsme si to dali v únoru, alespoň tam bylo víc sněhu. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 12:52

Tabea na tohle mám podobnou vzpomínku z mého dětství, bylo mi asi třináct, mamka pekla vanilkové rohlíčky a nešlo jí to, děsně se trhaly, nebyla schopná je udělat za žádnou cenu. A ona byla poměrně vzteklá, když se jí nedařilo, takže celé pečení skončilo tím, že popadla těsto a mrskla s ním do kamen (měli jsme v kuchyni etážové kamna, topilo se uhlím). No kuchyň voněla náramně, ale rohlíček jsme neměli ani jeden :). A od té doby mamka nepekla vánoční cukroví vůbec, zařekla se, že na to kašle, takže od 14 let jsem začala péct cukroví já...

Offline Tabea
8120 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 13:15

Torrah tak to už máš dobrou praxi v pečení cukroví.
Táta je, myslím, příště rovnou odveze k okýnku, kde pizzu prodávají. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 13:17

Tabea Sorry, ale směju se. Živě vidím tu letící hroudu a slépky rozlétající se s kdákotem na všechny světový.

Offline Tabea
8120 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 13:29

Kan jak znám ty slepice, tak spíš běžely vrhnout se na to těsto. Já myslím, že to byl dost veselej výjev. Děti i navrhovaly, že když těsto na cukroví nepůjde odlepit, hodíme ho z okna jako děda.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 11. prosince 2023 14:26
Reakce na Tabea:

Kan jak znám ty slepice, tak spíš běžely vrhnout se na to těsto. Já myslím, že to byl dost veselej výjev. Děti i navrhovaly, že když těsto na cukroví nepůjde odlepit, hodíme ho z okna jako děda.

​Jj, představuji si ty babiččiny.