Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:00

Potrefenáhusa U nás po sobě neuklízí nikdo, fakt se bojím konce prázdnin, musím si s mužem nějak promluvit na téma a on a domácí práce. Protože mám obavy, že se to jako nedá stíhat. Zatím jsem hresila na podzim odchodu do postele plus, že jsme měli málo práce v práci, ale to už taky konci. No jsem zvědavá, jak se z toho nepotento, jdu na triptofan. 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:03

Myrtila jů, blahopreju:) Ja porad sbiram silu k porizeni nove kocky. Uz je to rok, co neni nas puvodni skvely kocour, a ten kocici element mi v dome chybi. Ale nemuzu se porad rozhoupat udelat ten krok, puvodni plan byl koncem leta po dovolenych... A taky jsme zpohodlneli a mam pocit, ze mam ted hlavu v pejru a nezvladam nic moc ani ted, a to nemusim nikam k veterinari ani ucit kote, aby trefilo domu. Ale uz bych moc chtela, zda se mi ted bezne o kotatkach

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:03

EvaevaJá jsem u nich byla a přišlo mi to v pohodě, jako nevšimla jsem si ničeho podezřelého, že bych se tam bála sednout  Plus zahradu mají teda docela v nepořádku. Ale těch vět, co mi přišly obposlouchanych od dospělých bylo víc, přišlo mi to vtipné. Dcera má třeba plyšáka a řekla bych, že hraje pro děti velmi líbivou melodií a to jí taky řekla ,,vypni to už, to se nedá poslouchat, to leze tak na nervy,, a myslím, že to hrálo dvakrát. Jako s tím bincem to byly fakt klasické věty od dospělého bych řekla no:R

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:07
Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:16

Jen taková prkotina. Mám večer pro sebe, nefunguje tv, takže hurá ke knize. Na sedačku jsem dala peřinu, na stolek inainstalovala kytku růží, vonnou svíčku, dobroty po ruce... A pak jsem si to komplet všechno ohodila sauvignonem, protože ten poslední krok jsem si ukopla malíček o stůl. No nic, malíček leduji, sedačka je celkem vínuvzdorná, tak konečn3 u knížky. Hezký večer všem.

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:21

gtea jej, gratulujem

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:25

Mňa MP Meri tiež vykoľajila,  lebo sem presný opak, nie hippie, ale konformista, a poriadok pre mňa nie je až taký zásadný. Áno, keby to, čo upracem, vydržalo aspoň 1 deň, ale nič také sa nejede. Keď sme v terapeutickej herni, tak Lukasko po sebe všetko uprace,  hoci nemusí. A doma zvláká a hromadí a premiestňuje až strach. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:38

Potrefenáhusa V tom případě mám pro tebe jedinou radu - screentime Zas tak nic inspirativního se u nás fakt neděje. Navíc byt je novej, ty věci se snadno udrzujou, to děla hrozne moc.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:44

Nevím jestli vás to potěší.. ale domácnost v absolutním chaosu a nepořádku mám asi tak do hodiny po úklidu a to jako jeden dospělý jedinec. Včetně zaplňování volných ploch a to kdekoliv kam přijedu na dýl, než krátkou návštěvu. Prý mám talent vybydlovat. Někteří to mají asi vrozené....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:57

bublifuk na dovolené taky zaplníme celý apartmán, ani nepotřebujeme děti 

Offline Kokoska
34980 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 21:58

A tak to ja mam doma uklizeno! Jsme totiz nekde uplne jinde

Offline Kokoska
34980 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:00

Karja holcicky navstevnice asi mely radost, ze nikdo neperuje za binec a rambajz je, tak to honem musely predat dal

Online Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:00

MP Meri jo, co máme dvě děti, tak ta telka jede taky dost, ale ony u toho nevydrzej 

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:08

Jen k tomu úklidu, teď jsem byla s dětmi u našich, byla tam i sestra s dětma. Takže 4 děti 6-10 let a 4-6 dospělých na 3 obytné místnosti, no bylo veselo a bordelu spousta. Myslím že si mamka dnes oddychla, když nám postupně zamávali

A sestra předtím večer po návratu od kamarádky pronesla, že má radost, že nejen u nich doma je takový bordel, kamarádka zrovna vymetala tvrdé rohlíky z pod sedačky

Sambo tu byl 4 dny sám, takže jsme se dnes vrátili do pořádku, nejpozději zítra čekám nějaké poznámky stran úklidu...

Offline Marielle
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:10

... u nás imervere chlapeček 5let / holčička 3 letá  "jedou svou" . televizi/ mobil v jejich přítomnosti NIKDY. 

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:34

MP Meri drbat sklo ve sprcháči...znáš octový čistič z dm? To nastříkáš, rozetřeš, necháš chvíli být...a opláchneš! A sklo je jak nový a obklady taky. I baterie.

Offline Antje
příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:43

Catherinne prosim jak to vypada?

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:48

Antje akorát to přeliju do něčeho s rozprašovačem.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:52

Catherinne potvrdzujem. Nastriekam, uspesne na to zabudnem, po nejakom case spomeniem, oplachnem, pripadne pretriem handrou a je cisto. Pouzivam frosh octovy cistic ale to bude to iste. 

Online Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 22:54

Catherinne Mrakoplas na špinavou vanu to bohužel nefunguje