Potrefenáhusa tak o vani nebola rec, tam jedine vydrbat cifom alebo hodit bombu. Prave som v nej doumyvala zablatene topanky.
Stěžovací vlákno
On na sprchac funguje i ten ruzovy cistic vodniho kamene z DM.
gtea Blahopřeju ![]()
gtea gratuluju! Před rokem jsem taky porodila o měsíc dřív. Doma výbuch, protože jsme odjizdeli na chalupu, kam jsem sedmi rodinám dělala vaječňáky a paštiky
.
V porodnici jsme byly týden a za tu dobu zvládl muž s dopomocí umýt i vnitřky kuchyně - na které se za ten rok nesáhlo.
gtea
jen vše dobré ![]()
Potrefenáhusa na tu funguje zelený domestos na wc. Už se mě to netýká, protože nový sprcháč, ale tu starou vanu vyčistil dokonale
Karja holcicky navstevnice asi mely radost, ze nikdo neperuje za binec a rambajz je, tak to honem musely predat dal
Hihi, asi jo. Já jsem muže konfrontovala s efektivnějším vedením domácnosti, co, kdy, jak, KDO a proč. A on mi říká, ty tohle vždycky na mě vytahnes po nemoci, kdy to běží doma úplne jinak nebo když tě něco nasere. A já ,,jo, jsem nasrana, nasrala mě ta malá holka,,. A hrozně jsme se tomu nasmali, ale jako ri té návštěvě mi nebylo příjemný to poslouchat,asi jsem vztahovačný, ale úplně jsem si říkala, aha tak já sem asi nemůžu ani nikoho pozvat, je to barák hrůzy:D :D. Ale ty holky jsou šikovné, jejich rodiče jsou hrozně fajn, si to nějak nesedlo jen:D
gtea gratuluji ![]()
Karja taky jednou u nás byla taková holčička na návštěvě. A taky to byly přesně ty věty, co určitě říká její maminka. Navíc teda tohle je dcera fakt hodně starejch rodičů (rodičům bylo při narození blíž k 50 než 40), obklopená samýma dospělýma, takže je to taková stará mladá. No zvu dál jen děti, co nic nekomentujou ![]()
Potrefenáhusa eM Je to taková malá piraňa ![]()
Gatita No, my jsme to nové mládě taky dost zvažovali. Ještě pořád teda máme naši starou fenku, už neslyší, skoro nevidí, ale pořád má radost ze života, tak jsme dost přemýšleli, jestli se štěnětem spíš ožije, nebo ji bude naopak vyčerpávat, tak zatím ji hlavně pěkně štve ![]()
Ale chápu tě, taky jsem si mezi tím zamluvením štěněte a jeho přivezením hodněkrát říkala, jestli je to dobrý nápad, do toho našeho chaosu ještě vodit mládě, co bude potřebovat dost pozornosti a péče. Ale osud nám ho tak nějak přihrál z blízké chovatelské stanice, tak jsme na to kývli ![]()
Myrtila
já taky budu potřebovat, ale až casem, teď na to vůbec nemám kapacitu
Myrtila Kamaradi si ted porizuji stene a v breznu bude prvni dite. No poznamku jsem rychle spolkla
, asi to nejak promysleli. My si stene poridili v roce syna, druhe ve dvou letech. No a i to rocni a vecne louzicky byl docela ocistec. Ale dva psi si spolu dost vyhraji, my mame dvojici velky/maly, pes/fena a dva rozdilnejsi nenajdes
.
Jos zase ty loužičky zvládnou než se dítě rozpohybuje. Batole mi přijde horší. Já se teda obávám, že granule z misky nebo dítě z kočičího záchoda bych lovila i v jeho čtyřech letech ![]()
Evaeva granulema z misky se dá dobře krmit i mladší sourozenec a pak ta dlouhá epizoda s miskou na vodu....
Potrefenáhusa věřím! Starší by to pochopil ve dvou letech, mladší do teď ne![]()
Potrefenáhusa Ta miska s vodou je takovej evergreen. Vždycky si myslím, že už ji máme zmáknutou, a pak se objeví nový využití, třeba naposledy do ní malej začal namáčet hadr, kterým myl podlahu a okna, v uvedeným pořadí.
Do sušičky dávám jen občas ložní, když chci aby vyfoukala psí chlupy, nebo když se mi tu sejde hodně ponožek. Jednak mi to tu dobře schne i bez ní a v létě dávám ven, druhak už mi nadělala díry do prostěradala a srazila dětský trička a naše pyžama
Karja taky jednou u nás byla taková holčička na návštěvě. A taky to byly přesně ty věty, co určitě říká její maminka. Navíc teda tohle je dcera fakt hodně starejch rodičů (rodičům bylo při narození blíž k 50 než 40), obklopená samýma dospělýma, takže je to taková stará mladá. No zvu dál jen děti, co nic nekomentujou
Na druhou stranu, dneska holky říkaly u snídaně "nečum furt do toho mobilu" - tatínek telefonoval s babičkou. A to mi doma neříkáme, to mají hlavně od rodiny bratrance, takže to je taky takové typické, že:-D
Karja mne přijde, ze ty děti ale někdy spletou dohromady paty přes devátý a ten obraz to nakonec dá docela nerealnej, něco jako když měl malej Žluťásek největší zážitek z prázdnin, jak kouka na netflix...
nase dite tu tuhle říkalo, ze nemá rádo tatu a když jsem se ptala proč, tak prej protože čumí na televizi!!!!!chudak muž kromě animaku videl naposled pustenou televizi než se narodilo mimino, rozhodne mu já neříkám, ať necumi na televizi, ale rikam to diteti, ze už jsme cumeli dost a teď jdem ven
nebo tuhle plakala kvůli něčemu a povídá: já se musím uklidnit! No úplně už jsem v duchu slyšela, jak ji někdo rika, ať se uklidní, když brečí, což já ji neříkám a nakonec mi došlo, ze jsem to rikala já, když jsem se tu prerazila o nějaký krámy na zemi a vztekle jsem tu nadávala, ať chvilku počká, ze se musím uklidnit
Asi by to bylo do přiznání, ale nenávidím uklízení. Bohužel zároveň musím říct, že se v uklizeném prostoru cítím líp, jen prostě strašně nesnáším ten proces, který k tomu vede. Děti nemám, v bytě jsme dva dospělí z nichž jeden (přítel) je objektivně velmi pořádný a vlastně toho v domácnosti udělá víc, než já, jenže já jsem bordelář a lenoch a tak ani jeho práce nemá kdovíjaké výsledky. Nemáte to někdo podobně? Pomohla vám třeba nějaká změna nastavení, nebo tak? Nedokážu to vysvětlit, ale někdy je pro mě ta představa úklidu úsilím srovnatelná s cestou na měsíc a vymýšlím všemožné jiné věci, které musím "nutně" udělat, jen abych nemusela vzít do ruky prachovku nebo hadr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.