Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 11:22

Dala jsem vařit uzenou krkovici i se síťkou. Zjištěno po hodině.  To to pěkně začíná. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 11:22

Potrefenáhusa To jsem si taky s povděkem všimla, že letos to bouchalo až od silvestra, tady to začalo i relativně pozdě odpoledne. 

Náš pes to teda vůbec neřeší, ale třeba kamarádi se kvůli tomu se psem přesouvají na samotu na Šumavu, protože tady by to pro ně bylo peklo.

Offline Friga
2156 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 11:29

bublifuk nam se takhle Friga zacala rachejtli bat, byly jsme na prochazce a dva kluci odpalili raketu tak, ze letela pri zemi primo na nas. Friga chytila paniku a od te doby se boji vsech hlasitych ran i bourky. Do ty doby byla celkem v pohode, prijemny ji to ocividne nebylo, ale nebala se. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2024 11:44

Kokoska mně to přišlo letos taky slabší, ale na sídlišti je toho samozřejmě pořád dost. Celkově mi přijde, že už to lidi nepálí od Mikuláše a ubylo i puberťáků s těmi různými dělbuchy, a to výrazně mi přijde.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 12:01

Renusatko na Svobodaku jsem byla o silvestrovske pulnoci 1989/90, to byl velky zazitek. ale jindy by me to ani nenapadlo. ohnostroje mam rada, hazeni petard lidem pod nohy je dementni

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 13:21

bublifuk jo,ale větší část prodávají Vietnamci a na ty je ČOI krátká 

Offline Kokoska
34987 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 14:13

stes to byla nedavno bezva reportaz z trznice. Samozrejme na dotaz, proc to prodavaji, zaznelo Neumim cesky, nacez reporter spustil tou jejich hatmatilkou. Holka ztuhla, koukala, kudy by utekla a pak zablabolila Neumim

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 17:07

Psa nemám, vnuk to prospal, takže bych kritizovat nemusela. Ale jedna věc je přivítání noveho roku, ale bordel (nejen zvukový) téměř 12 hodin v kuse fakt nechápu. O propálených tisících nemluvě. 

Offline Kokoska
34987 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 17:19

rozarka tak kdo chce svoje penize nechat vyletet do vzduchu, at to klidne dela, ja se na to i docela rada divam, ale stacilo by az po 22.hodine tak do 0.15. Ale opravdu nezapomenutelny ohnostroj jsem zazila na lodi na Seine u Notre Dame, meli jsme stesti, ze byl nejaky den kultury s ohnostrojem odpalovanym ze spice toho ostrova.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 17:24

Zina naše lovecká byla taky úplně v pohodě, i jsme cvičili zvuky a hluky na cvičáku, všechny Silvestry spokojeně prospala, pohoda skončila předloni petardou hozenou asi metr od nás, dvakrát po sobě. 
Přemejšlim, že až pomine tohle období, zkusim začít trénovat víc zvuky a sehnat si někde nějaký ty slabý kuličky, jestli by to nepomohlo. 
A z jihu hlásím, že tady to jede celý prosinec a včera to teda bylo extrémní, bylo mi z toho fakt na nic. Lítalo nám to i kolem oken v baráku, kdyby so to ty lidi šli aspoň práskat a pouštět někam do prostranství

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 17:24

Nejen hluk a následnej bordel v ulicích, ale i znečištění ovzduší... Vysočany

Vůbec by se to nemělo vyrábět, tady v EU měříme emise brzdovejch destiček a pomalu i prdění ovcí, a tenhle sajrajt se sem vozí (vesměs z PRC, předpokládám).

... a těm idiotum s utrhanejma pazourama bych to ošetření v nemocnici nechala zaplatit

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 17:27

K tomu všemu...To co zůstalo venku a ještě dlouho bude po těch prasatech,je další věc,co horko těžko rozdýchavam. Hlavně na sídlištích. Jako on je tam bordel normálně,ale dneska když jsem viděla tisíce papíru, zbytku petard,flašky, plechovky, zbytky jídel nejenom nedojezenych,ale i jinak nezpracovanych, no brečela bych vzteky a bezmoci

Online JankaM
3106 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:15

Prosím vás, jak se doma domlouváte na důležitých věcech? Píšete mužům mail? Nebo co? Celý prosinec řeším jak to bude na vánoce, kdo bude s dětma, když já ještě nemám nárok na dovolenou. Několikrát mi sambo porvrdil, že 2.1.může mít dovolenou, děcka mají ještě prazdniny. A teď velké překvapení, že se zítra nejde do školy, že jde normálně do práce. Jako o nic moc nejde, doma to zvládnou sami, v poledne se pro ně staví a pojedou na oběd a není úřední den, takže může po 14. hod skončit. Ale já fakt už nevím. Máme kalendář na lednici, mluvím o tom x krát a je to furt stejný....

Offline Makara
3651 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:22

JankaM u nás dost pomůže, když si to zapíše do SVÉHO kalendáře

Zápis dříve na lednici/teď v Googlu není zárukou, že bylo zaregistrováno.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:24

JankaMMůj muž má diář (klasický papírový) a co si do něj nezapíše, to neví.

Online Tabea
8130 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:35

JankaM píšu whatsapp zprávy a pak je používám jako důkaz . U důležitých věci připomínám a žádám přidání do pracovního kalendáře. Ale i tak je občas překvapení...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:37

JankaM To je asi všude podobné. Já čekám se vším důležitým, až si to zapíše do mobilu. Opakuju teda třeba 10x, ale co není zapsané, to není, i kdyby to mělo být zítra.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:37

JankaMBlbě a neustále řešíme "to si určitě nerikala, to si nepamatuju, tak jsem si to asi nezapsal, já myslel, ze už to neplatí, zapomněl jsem se podívat, to mi más připomenout atd." Dost pomůže bejt nekompromisní a neustupovat, ono se to časem teochu zlepší na základě zkušenosti

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:42

JankaM důležité věci oznamuju když je klid a čas a hned chci aby si to zapsal do papírového i mobilního diáře

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2024 20:44

JankaMkdyž mu to říkám, rovnou mu podám telefon, ať si to zapíše do kalendáře. Má tam i pracovní věci, takže si to prochází. Občas se mně pak ptá toho a toho mám v kalendáři, že nemám čas, nevíš proč?