Hwimy jsme taky v najmu, ale ze bych kvuli tomu byla bez mycky me ani na okamzik nenapadlo
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu já to dělám vyloženě, když se mi chce. Takže teď uklidím šuplík s příbory, protože mám chuť, i když například boty v chodbě hoří mnohem víc.
Evaeva Inspirována zdejší diskusí jsem se včera přinutila umýt koupelnu, tak třeba by mi stačilo sem vždycky napsat a odhodlat se tím alespoň k nějakým zásahům. :D
Hwi my mame doma malu umyvacku, polovičnú, položenú na linke.
EvaevaJj přesně,když je chuť, tak je to mnohem rychlejší než se do toho nutit. Ale je fakt, že v tom běžném pracovním týdnu na to chuť ani čas ani energie moc není;-)
Karja jo, dát nádobí do myčky člověk musí každý den. U toho rovnou utřu linku. Ale když se mi nechce, klidně to nechám na ráno (protože nechodím do práce) nebo si po obědě nejdřív vypiju to kafe.
barbucha nojo, ale kdyz to kafe a knizka nejak vic chutna v uklizenym prostoru.
tak já teď zrovna piju kafe v zaneradeny kuchyni...jenže nejdriv ji uklidit, to se vzbudí mimino a vrátí se muž se psem a druhym ditetem a z kafe a čtení nebude nic....no, tenhle závod asi fakt nemuzu vyhrat
viktorka_od splavu miluju splouchani mycky v tichým domě ![]()
Evaeva Potrefenáhusa nojo, s malyma detma se musi vyuzit cas pro sebe, to je jasny. Odpoledne tu budu mit dva sviste, pak je pojedu k nim domu ulozit a pocitam, ze to kafe ani nestihnu :)
Potrefenáhusa S malýma dětma je spousta věcí jinak a když je chvíle ticha, tak je to chvíle na kávu nebo sezení.
Kokoska mně bordel k odpočinku nebránil nikdy, nejsem ten typ, co k tomu potřebuje uklizeno, ale je fakt, že s dětmi z toho člověk musí udělat absolutní prioritu jako u Potrefenáhusa
Potrefenáhusa To znám, navíc mimino spi tak zle, ze se většinou neodvazuju si ani to kafe uvařit a čtečku vzycky zapomenu v nočním stolku. Takže pak jen smutně sedím v zabordeleny kuchyni a mobiluju
Nakonec nejlíp vychází vůbec od ni z ty postele nevylejzat.
stejný karcher sc4 máme taky a velká spokojenost, na dlažbu i na lino super. Malým nástavcem občas objedu obklady nebo i linku, prostě co je potřeba, a jsem moc spokojená, opravdu pomocník. Jen tedy tchyně, u které jsem ho občas taky používala, si stěžovala, že úklid po něm "nevoní" - dává se tam jen voda, myje se horkou párou, takže není poté cítit žádný úklidový prostředek - měla pocit, že to "neuklízí, když nevoní". Ale mně tedy stačí, když mi pořádně setře dlažbu a to, že nemusím používat žádnou chemii, beru jako plus.
barbucha nojo, ale kdyz to kafe a knizka nejak vic chutna v uklizenym prostoru.
Já si nejvíc čtu v mojí ložnici, a tam je uklizeno furt ![]()
To mně se chce uklidit to hned, páč vim že pak mam pokoj. Navíc když se svlíkám, tak to mám rovnou v ruce, nemusím to pak chodit někam sbírat... Ovšem zvuky myčky mě uklidňujou taky, líp jak ukolébavka
Vlastně všechny zvuky přístrojů, co pracujou za mě! ![]()
Hwi ja jsem to vyresila pani na uklid. Meli jsme ji jeste bez ditete. Jednou za 14 dni prijde a uklidi. Mezitim vysava jen robotickej vysavac a staram se o kuchyn. Vsecko ostatni obstara ona...
711990 Jako můj muž tohle taky navrhoval, ale já jsem mu říkala, že jako ona udělá věci, který já udělám jednou za těch 14 dni za dvě hodiny:D, že jako sbírat věci a umyvat po nás stůl nebude. Jako ještě jsem to úplně nezavrhla, ale jako já vytírám jednou za 3 týdny cca, koupelnu mám umytou do 10 minut, dlazky nemyju totiž a kuchyň jak furt vařím, tak vlastně taky myju tak nějak když tam jsem. Tak furt nevím, co by u nás delala a jestli by to bylo nějak v průběhu těch 14 dni znát:D
Karjano přesně, taky potřebujeme spíš služku než uklízečku. Některé věci by určitě udělala lépe nebo častěji, ale to hlavní to neřeší. Možná by mně teda donutila ty krámy poklidit![]()
Karja no ja rozhodne neutiram prach a nevytiram a kdyz uz, vysledek neni rozhodne stejnej s jejim:D totez v ty koupelne i kuchyni. Kazdopadne je nutny, aby mela vubec co a kde uklizet, takze se vsichni naucili, ze aby mohla pani W. uklidit, nesmi se tady valet bordel. Takze to je win-win.
Evaeva tak to je jasný, že musíš uklidit, než přijde paní na úklid
.
Ale pak tak půlhodinka uklizeného a čistého bytu byla nej...
Karja jezis, ber to!!!!!
Karja ber to, není nic nad to, přijít do uklizeneho (a ne vlastní příčinou)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.